Chápete někdo, jak ta cena klesá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chápete někdo jak ta cena klesá?
Ahoj holky, už jsem objednávala v online seká či Unimoda ale zajímalo by mě zda někdo chápe jak klesají ty ceny? Dá se to koupit hned, ale pořád se tam něco odpočítává? Zkouším to najít, ale uplně tomu nerozumím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@petula266 Je tam vidět, jak cena klesá. Každou vteřinu nějaké haléře. Mas tam možnost, aby ti přišlo upozorněni, az se věc dostane na nějakou sumu, třeba tu, kterou si ochotna dat. A buď ti ji někdo vyfoukne dřív a nebo ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš koupit hned, nebo když to klesne na nejnižší možnou cenu.
- Citovat
- Upravit
@LVLucie Aha, no já si to většinou kupuju hned, ale dala jsem si to do oblíbených a z toho mi to zmilo takže mě někdo asi předběhl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula266 píše:
@LVLucie Aha, no já si to většinou kupuju hned, ale dala jsem si to do oblíbených a z toho mi to zmilo takže mě někdo asi předběhl
Jojo, někdo te předběhl
No tohle mají takový nedomyšlený, mohli by posílat info, ze nějaká věc z tvého seznamu byla prodána. Az bude čas, poslu jim to jako navrh na zlepšení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LVLucie To by mě zase naštvalo, když bych na to číhala a pak mi přišlo že je to fuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a nemáte slevový kód? Někde jsem ho viděla a teď ho nemůžu najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me ted žádná sleva není. Poslední mi to našlo s platnosti záři 2015
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LVLucie Já jsem asi viděla někde v nějaké skupině na FB, ale byla určitě novější..jdu ještě hledat, když tak jí sem dám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LVLucie Tak jsem našla slevu v tom online secondhand ale jen na boty - obuv10 10% do 15.1. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit