Chápete někdo, jak ta cena klesá?

41
3.1.16 17:04

Chápete někdo jak ta cena klesá?

Ahoj holky, už jsem objednávala v online seká či Unimoda ale zajímalo by mě zda někdo chápe jak klesají ty ceny? Dá se to koupit hned, ale pořád se tam něco odpočítává? Zkouším to najít, ale uplně tomu nerozumím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8285
3.1.16 17:13

@petula266 Je tam vidět, jak cena klesá. Každou vteřinu nějaké haléře. Mas tam možnost, aby ti přišlo upozorněni, az se věc dostane na nějakou sumu, třeba tu, kterou si ochotna dat. A buď ti ji někdo vyfoukne dřív a nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
3.1.16 17:13

Můžeš koupit hned, nebo když to klesne na nejnižší možnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
41
3.1.16 17:17

@LVLucie Aha, no já si to většinou kupuju hned, ale dala jsem si to do oblíbených a z toho mi to zmilo takže mě někdo asi předběhl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
3.1.16 18:41
@petula266 píše:
@LVLucie Aha, no já si to většinou kupuju hned, ale dala jsem si to do oblíbených a z toho mi to zmilo takže mě někdo asi předběhl :cert:

Jojo, někdo te předběhl :( No tohle mají takový nedomyšlený, mohli by posílat info, ze nějaká věc z tvého seznamu byla prodána. Az bude čas, poslu jim to jako navrh na zlepšení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.16 19:30

@LVLucie To by mě zase naštvalo, když bych na to číhala a pak mi přišlo že je to fuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.1.16 21:44

Holky a nemáte slevový kód? Někde jsem ho viděla a teď ho nemůžu najít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
8.1.16 09:04

Podle me ted žádná sleva není. Poslední mi to našlo s platnosti záři 2015 :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.1.16 19:59

@LVLucie Já jsem asi viděla někde v nějaké skupině na FB, ale byla určitě novější..jdu ještě hledat, když tak jí sem dám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.1.16 13:02

@LVLucie Tak jsem našla slevu v tom online secondhand ale jen na boty - obuv10 10% do 15.1. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat