Jak dostat peníze zpět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
protection
18.12.15 12:52

@Attila8 Zkusit se s ním sejít ještě osobně a zkusit to vyřešit?… Pohrozit trestním oznámením?.. Podat trestní oznámení?..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101534
18.12.15 12:59

@protection Trestní oznámení za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.12.15 13:14

Tiziva zivotni situace bude zrejme jedna exekuce za druhou. Ja bych se asi rovnou obratila na exekutora, at se postavi do rady a doufat, ze neco zbude :nevim: Ale zrovna tak uz muze mit pan bydliste na urade, oficialne zadne prijmy a penize z nej nevyrazis, leda by mel manzelku. Kazdopadne bych si nemalovala, ze mas do tydne penize na uctu a jdes kupovat nove dvere, bude to urcite trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
18.12.15 13:20
@Bibi239 píše:
Tiziva zivotni situace bude zrejme jedna exekuce za druhou. Ja bych se asi rovnou obratila na exekutora, at se postavi do rady a doufat, ze neco zbude :nevim: Ale zrovna tak uz muze mit pan bydliste na urade, oficialne zadne prijmy a penize z nej nevyrazis, leda by mel manzelku. Kazdopadne bych si nemalovala, ze mas do tydne penize na uctu a jdes kupovat nove dvere, bude to urcite trvat.

Souhlasím a reálně si myslím, že zpátky zakladatelka uvidí zlomek ceny a to ještě za hodně dlouho.
Je to rok a půl, co jsem u truhláře přišla o zálohu 70 tisíc. Měla jsem ho přes známou, měl reference a bohužel dluhy, jak hrom (např. u VZP 400 tisíc). Dlouho to tutlal a vytloukal klín klínem a prasklo to 14 dní po tom, co si vzal ode mě zálohu. Nemám zpátky nic a myslím, že ani mít nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
18.12.15 13:20

@Attila8 Jak se rozpadly? Nejde mi do hlavy, co na nich zmršil, že se po roce rozpadly 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
18.12.15 13:30

@Attila8 Nemůžeš rovnou za exekutorem, nemáš nijak prokázáno, že ti ty peníze opravdu dluží, takže bys to musela dát celé k soudu a teprve pak exekutorovi… ale upřímně, já bych do toho nešla, může tě to stát víc jak ty dveře a nikde není řečeno, že to pak exekutor nezastaví za nemajetnost a nezaplatíš ještě toho exekutora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.12.15 13:33
@j.a.n.i1 píše:
@Attila8 Nemůžeš rovnou za exekutorem, nemáš nijak prokázáno, že ti ty peníze opravdu dluží, takže bys to musela dát celé k soudu a teprve pak exekutorovi… ale upřímně, já bych do toho nešla, může tě to stát víc jak ty dveře a nikde není řečeno, že to pak exekutor nezastaví za nemajetnost a nezaplatíš ještě toho exekutora.

Přesně tak, pokud je v tížívé situaci, tedy asi dluhy, neuvidíš z toho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
18.12.15 13:35
@Attila8 píše:
@j.a.n.i1 takže mě někdo podvede, dluží mi peníze a nakonec se mu nic nestane? a já nebudu mít nic? tak to ho radši opravdu nechám zmrzačit a rozflákám mu okna na baráku.

Tak to si moc nepomůžeš. Ještě bude potahovat po soudech on Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
18.12.15 13:38

@Attila8 Jo a pak klidně může zažalovat on tebe… a vymáhat po tobě bolestné, rentu a škodu na baráku. A ještě to podání na soud bude mít zadarmo, protože se bude jednat o trestní řízení.

A je tedy otázka, zda tě podvedl (myslím dle zákona), protože to, že ty dveře vyrobil mizerně ještě neznamená, že se jednalo o úmysl a i pokud ano, tak že se to povede prokázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
18.12.15 13:41
@Attila8 píše:
@j.a.n.i1 takže mě někdo podvede, dluží mi peníze a nakonec se mu nic nestane? a já nebudu mít nic? tak to ho radši opravdu nechám zmrzačit a rozflákám mu okna na baráku.

Ty jsi tedy opravdu hodna osoba, nechavat nekoho mrzacit. Toto je riziko drobnych truhlaru, kteri jsou tak casto opevovani ve srovnani s velkymi firmami.

A jinak ano, prokazat, ze te nekdo podvedl stoji velke penize. Nech udelat znalecky posudek, najmi si advokata a nech ho jednat. Ale pocitej s castkou hornich desetitisicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.12.15 13:41
@Attila8 píše:
A co ty vymahačské firmy mimo soud? mám vyjádření z čoi a vše doma,

Pro vymahačské firmy mimo soud nepotřebuješ žádné vyjádření ani důkazy, oni na tohle moc nehrají. Ale v první řadě se trochu uklidni, protože to co tu píšeš není zrovna OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
18.12.15 13:43

@Attila8 Ale nikdo tady přece nepíše, že jemu se nic nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.12.15 13:47
@Attila8 píše:

to myslíš vážně? chápu že 25 tisíc je dost peněz, ale…to myslíš vážně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
18.12.15 13:49

Ááá tady vládne příjemná předvánoční atmoška koukám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
18.12.15 13:51
@dendule4 píše: Ááá tady vládne příjemná předvánoční atmoška koukám :mrgreen:
..lide jsou si hned tak nejak bliz, ze jo :mrgreen:?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat