Ticket restaurant stravenky v supermarketech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ticket restaurant
Ahoj nekdo mi rikal, ze zacali brat stravenky ticket restaurant v Albertu ve vsech hypermarketech, supermarketech apod. Je to pravda? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Slyším to poprvé, ale mrkla jsem na jejich stránky a tam to vážně mají, může se platit až 5 stravenkami a vracejí do 10 korun. Příjemná změna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave, ze jsem taky koukal a maji to tam, prave se ptam zda ma nekdo zkusenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo berou, někdy od začátku listopadu. už jsme tam párkrát platila stravenkou, udělalo mi to radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magratka píše:
Slyším to poprvé, ale mrkla jsem na jejich stránky a tam to vážně mají, může se platit až 5 stravenkami a vracejí do 10 korun. Příjemná změna.
jo? mě v hypermarketu řekli, že nevrací nic, v supermarketech myslím těch 10kč jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super zprava, diky, vim ze supermarket bral i drive a hyper ne, no musim zajit v Usti vyzkouset ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem byla v Albertu a dokonce tam měli psáno, že se za stravenky může nakoupit i alkohol ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skvela zprava, nedavno se dalo platit stravenkami jen v tech mensich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stravenky - potraviny či restaurace?
Zdravím dámy, obnovuji diskuzi. Manžel nedávno změnil práci a začal dostávat i stravenky Edenred. V Albertu je berou úplně normálně už, pořád to hlásí v tom jejich rozhlasu.
Kde je nejvíce utrácíte? Ve zmíněných marketech nebo je necháváte manželovi na obědy v práci? Vždycky jsem vařila nám dvěma do práce obědy, vycházelo to lépe. Ale tím, že ted má ty stravenky, tak uvažuji, že se na to vykašlu a začneme oba chodit na meníčka. Měla bych tak více volného času po práci. Tak by mě zajímalo, co preferujete vy?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leny5 ja za ne nakupujem a varím. Za jednu stravenku máme obed obaja. Ak chceme menu tak si ich objednáme a zaplatíme hotovosťou, nebýva to často takže nás to nezruinuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou za ně nakupuju jídlo v Bille, Albertu, popř. malým Tesku. a pár jich občas utratíme v mekáči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z větší části asi taky zůstanu u vaření, ale tak 1-2× týdně na ty meníčka asi zajdeme. Lenost je mrška!
Navíc manžel je ajťák a má rád různé „hračičky“ a aplikace, se kterými se může hrát. Jelikož má Edenred aplikaci Ticketka, už to má stažené v mobilu a já „povinně“ taky..
a pokud si někdo počítá kJ apod, tak to tahle aplikačka umí.. upřímně si dám ale radši něco dobrého (vysoce kalorického) než to pořád počítat…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit