Půjčení dodávky Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@smudlinky píše:
Co třeba ikea? ta půjčuje dodávky
Ale oni vozí jen to jejich zboží, ne?
Já bych spíš potřebovala jen tu dodávku, kterou si naložím a budu řídit sama ![]()
- Citovat
- Upravit
http://dodavky-milenka.cz/ ale neznam osobne, vim jen, ze jsou u nas ve ctvrti
- Citovat
- Upravit
@Lizzi píše:
http://dodavky-milenka.cz/ ale neznam osobne, vim jen, ze jsou u nas ve ctvrti
To vypadá dobře, díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@klenice píše:
www.maxidodavky.cz a platili jsme 1000,–/den
A můžu se zeptat, jak se řeší to, kolik projezdíš? Na některých stránkách jsem totiž našla, že pronájem stojí na den 1000 a můžeš projezdit 500 km. Což mi ale přijde divný, protože to by se jim pak vůbec nevyplatilo, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@jita22 píše:
Ale musíš pak dotankovat
To jsem si právě mysela, ale nevěděla jsem, jestli se to platí tam, nebo musím dotankovat sama. Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@MilanzBrna píše:
@lebi každý občas potřebuje dodávku. Z vlastních zkušenosti vím. ***Edit admin - smazaná reklama
nováček a náhodou konkrétní odkaz
čte vůbec někdo pravidla fóra, když si zakládá profil?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od fajndodavky si určitě nic nepůjčuj
Je to nejhorší půjčovna v Brně! Holedbají se kvalitními auty, a přitom ani v jednom nefunguje pořádně řadící páka, brzdy prokluzují a několikrát jsem ani nemohl nastartovat. Že prý vozidla pravidelně dezinfikují, ale takový brajgl co jsem našel v kabině a v nákladovém prostoru. Škoda slov pro to.
A když se ti omylem povede cokoliv rozbít, tak ti za každý den, co je jejich auto v opravně napaří pokutu 1 litr a na konci k vyúčtování přihodí ADMINISTRATIVNÍ! poplatek také za litr. (asi je pro ně super náročné, naťukat do klávesnice pár vět) + DPH též za litr.
Takže pokud by se ti povedlo poškodit cokoliv většího, tak se nedoplatíš. Ve smlouvě to SAMOZŘEJMĚ uvedené nemají, vydřiduši.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, ani nevím, kam to zařadit.
Nepůjčovali jste si někdo v Brně dodávku? Potřebovala bych to jen na jeden den, každopádně by se mi hodil tip na osvědčenou firmu
Díky