Jak byste jedli, kdyby jste neřešili peníze?

7240
9.10.15 14:27

Jak byste jedli jinak, neřešit peníze :-)

A protože pročítám diskuze, kolik kdo dá měsíčně za jídlo a kde je to kouzlo, napadla mě otázka přesně opačná:

Jak byste jedli jinak, co byste vařili, jaké potraviny kupovali, kdybyste nemuseli řešit peníze, měli neomezený rozpočet? :P :P

Za sebe se přiznám, že bych hoodně často chodila do restaurací, protože mně to prostě chutná víc, než si vařit sama a taky odpadá mytí nádobí.
Kupovala bych hodně potravin ze zdravé výživy, všechno bezlepkové, bio a v nejvyšší kvalitě - ehm, jo, pocitově to mám prostě ráda. :oops:
Raw oplatky, raw dortíky (ale to by mě brzo přešlo), čokoládové sójové mléko (je brutálně dobré, ale stojí asi 70 korun, různá jiná nekravská mléka, sójovou a jiné smetany, dražší ovoce a zeleninu, dražší olivový olej, ryby! tam by penízky lítaly.. A vlastně si myslím, že bych skočila do naprosto jiné cenové kategorie. Jídlo mě prostě baví. :-)
Plus doplňky stravy jako zelený ječmen, chlorella, raw kakao, čokoládový konopný protein místo granka.. Začínám se stydět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
9.10.15 14:32

Stejne jako ted. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.10.15 14:33

Tohle vsechno si muzu koupit a nenapadlo by me koupit si konopny protein :D. Granko tu mam taky. Nakupuju co chceme na ceny moc nekoukam a vice mene stejne jako vzdycky. Ale to mliko co zminujes zkusim nikdy jsem ho nemela. Jinak ty restaurace u nas vedou. Chodime casto, ptz nemame chut na to same.

Příspěvek upraven 09.10.15 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
9.10.15 14:34

Tak zrovna ty specialitky co jsi vyjmenovala na to tedy moc nejsem, a jinak bych nezmenila nic, do restauraci chodime pomerne casto, hlavne pizzerie-doma takovou pizzu neudelas, a jinak my na jidle tedy nesetrime, maso mame svoje ale kdyz musim koupit tak jedine u reznika kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.10.15 14:34

Máme to tak, jak píšeš a peníze lítají. RAW dortíky dělám doma, je to ňamka :dance: :palec: Nemám v okolí moc RAW podniků :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
9.10.15 14:35

Manžel by na 100% výrazně jinak pil :D Jinak s neomezeným rozpočtem asi mnohem častěji výborné sýry, specialitky typu panenka sušená pyrenejským sluncem apod., nebylo by mi líto dělat si čerstvé džusy, častěji bych kupovala čerstvé ryby (to je aktuálně velká položka našeho rozpočtu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.10.15 14:35
@Šarlota4 píše:
Tohle vsechno si muzu koupit a nenapadlo by me koupit si konopny protein :D. Granko tu mam taky. Nakupuju co chceme na ceny moc nekoukam a vice mene stejne jako vzdycky. Ale to mliko co zminujes zkusim nikdy jsem ho nemela. Jinak ty restaurace u nas vedou. Chodime casto, ptz nemame chut na to same.Příspěvek upraven 09.10.15 v 14:34

Škoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
9.10.15 14:36

Jedla bych steaky, hodně ryb, krevet a panenek a jedla bych hodně v restauracích :mrgreen: dobrých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.10.15 14:36

@radkka jsem do dneska netusila, ze to existuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
9.10.15 14:38

A nebo bych se vrátila zpatky do Andalusie a jezdila po restauracích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
@zrcadlo píše:
Manžel by na 100% výrazně jinak pil :D Jinak s neomezeným rozpočtem asi mnohem častěji výborné sýry, specialitky typu panenka sušená pyrenejským sluncem apod., nebylo by mi líto dělat si čerstvé džusy, častěji bych kupovala čerstvé ryby (to je aktuálně velká položka našeho rozpočtu).

Jou, čerstvé džusy, to je fakt.. A koupila bych si odšťavňovač a už by to jelo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292

Jen tak mimochodem, kdybych uz mela neomezeny rozpocet rozhodne bych neresila jidlo-to bych pak ani neprosla dvermi, ale ja bych si sla do obchodu a nakupovala..tam by me bavilo nekoukat na ceny e jen zkouset, neslyntat za vylohou GUESS ale jit si rovnou pro nekolik kabelek..jo to by byl zivot.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.10.15 14:39
@pikola píše:
Jedla bych steaky, hodně ryb, krevet a panenek a jedla bych hodně v restauracích :mrgreen: dobrých

Tady je někdo masovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.15 14:39

Nerada vařím takže kdybych měla neomezený rozpočet tak bych chodila na jídlo do restaurací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
9.10.15 14:40
@rejžička píše:
Jou, čerstvé džusy, to je fakt.. A koupila bych si odšťavňovač a už by to jelo. :D

odstavnovace mam dva a uprimne neni problem v tom ze by ovoce bylo drahe ale v lenosti..pro me je to opruz vsechno oloupat nakrajet pak umyt.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat