Jak dostat peníze zpět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
18.12.15 13:52
@Chocoloco2 píše: ..lide jsou si hned tak nejak bliz, ze jo :mrgreen:?

tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.12.15 13:54
@Chocoloco2 píše: ..lide jsou si hned tak nejak bliz, ze jo :mrgreen:?

jo.. nejlíp s krumpáčem v ruce :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
18.12.15 14:01
@Attila8 píše:
Takže kdokoliv z nás může nasekat dluhy a nic se mu nestane a může se chechtat, tak to je mazec opravdu. já vím že si říkáte 25000 ale furt jsou to moje peníze, vydřený

Opravdu si myslíš, že se dotyčný chechtá? :think: Pokud má životní problémy, stížnost na zboží vyrobené před rokem je takhle před Vánoci asi to poslední, co zrovna potřebuje…

Nemysli si, že bys dostala zpátky celou částku. To není jen cifra za materiál, ale i čas nad výrobou strávený, energie do práce vložené… Může ti nabídnout výrobu nových dveří, ovšem pochybuju, že to udělá v případě, že mu budeš vyhrožovat „tečkou mezi světla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
18.12.15 14:17
@Attila8 píše:
@Bibi239 s tím počítám že to nebude hned, klidně ať je to za rok ale ať se toho dočkám, takže nemám nic podávat k soudu a rovnou exekutor? popravdě ho čoi nemohla najít už nebydlí tam kde předtím ale někde jinde ale na úřadě to není. a myslím si že je sám dluh protože mě na podzim kontaktovala PČR s tím že je na něj podána hromadná žaloba. ale já se k nim nepřidala protože dveře zatím v létě drželi, rozpadly se až v září.

A teď už se k té hromadné žalobě přidat nemůžeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
18.12.15 14:26
@j.a.n.i1 píše:
@Attila8 Jo a pak klidně může zažalovat on tebe… a vymáhat po tobě bolestné, rentu a škodu na baráku. A ještě to podání na soud bude mít zadarmo, protože se bude jednat o trestní řízení.

ale tak třeba až ty peníze po zakladatelce vysoudí, tak jí část vrátí za ty pokažený dveře :think: (tedy pokud jiní věřitelé nebudou rychlejší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.12.15 14:31
@Attila8 píše:
A co ty vymahačské firmy mimo soud? mám vyjádření z čoi a vše doma,

můžeš zkusit, ale co vím z prace, tak si berou dost slušnou provizi a u takto malé částky se zrovna nepretrhnou. Navíc oni to zkusí výzvami apod a poté půjdou rovněž cestou soud a exekuce.
Spis bych zvážila přidat se k te hromadné žalobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.12.15 14:34

Tak pokud pán peníze nemá, tak je z něj nevymlátíš ani horem ani dolem :roll: Je to nepříjemné 25tisíc není zanedbatelná částka, ale zase to není taková suma aby jsi pána nechávala zmrzačit.

Uvař si kafe, dej si cukroví a vykašli se na to, nenič si vánoce.

Pokud Ti jde o spravedlnost (což chápu), tak si po novém roce dojdi za právníkem, od toho tu je a on bude vědět jak postupovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.12.15 14:37

Vymahačská firma nemá cenu. Taťka to zkoušel ještě s kolegama ze stará práce, dostat peníze na výplatách co jim dlužil zaměstnavatel a nic. Akorát je to stálo peníze, je to teda už dááááávno, tak se třeba něco změnilo ale pochybuju a hlavně myslím, že pokud je pán švorc jako že určitě je a k tomu ještě v dluhách bohužel nezmůže nic ani právník, ani soud ani exekutor ani vymahačská firma. Co si na něm vezmou když nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.12.15 15:30
@dendule4 píše: Ááá tady vládne příjemná předvánoční atmoška koukám :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.12.15 15:31

@Attila8 A co se s ním domluvit, že ti je opraví? Získat prachy zpět není podle mě reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
18.12.15 15:31

@Attila8 No, třeba to, že že už má pravděpodobně teď někde zástup exekutorů… jak jinak rozumět té kulantně podané větě od čoi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
18.12.15 16:19

@Attila8 Nojo, ale tobě dveře dodal, takže se to dá těžko klasifikovat jako podvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.12.15 16:45
@Attila8 píše:
@Bábrdl psala jsem že dotyčný nereaguje na nic a dělá že neexistuje kdyby ty dveře chtěl opravit tak by dávno reagoval na reklamaci.

Myslela jsem, že bys mu v něčem vyšla vstříc, třeba že zaplatíš materiál, nebo tak. Mohl by na to slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.12.15 16:55

Tak si hlavně, zakladatelka, pravidelnê kontroluj insolvenční rejstřík, aby sis stihla přihlásit pohledávku, až pánovi někdo poradí, ať se oddluží.

Ano, jde to i s dluhy z podnikání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
18.12.15 17:08

@Chupita Ale zas díky tomu by mohla alespoň něco získat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat