Vzorky zdarma 2016
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vzorky zdarma 2016
Ahoj, vím, že podobné diskuse tu jsou, nicméně, máte některá aktuální zkušenost se zasláním vzorečku zdarma? může to být kosmetika, drogerie, čaj, káva nebo cokoli, co vás napadne, budu ráda za každou reakci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě to příjde trapné, že cokoli mi dejte, hlavně, že je to zadamo..
hodně společeností tyhle akce ruší hlavně z tohoto duvodu, neomezená primitivní nenazřanost. Pokud mám zájem o kosmetiku na uhry a nevím, která mi sedne, je v porádku vyprosit si v lékarne vzorky zdarma, vyzkouset a investovat opravdu do toho, co mi sedne. ale takle?…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC Já si nemyslím, že zakladatelce jde o to, aby získala co nejvíc jakýchkoli vzorků, hlavně že jsou zdarma, spíš o zkušenost se zasíláním jako takovým. Upřímně řečeno nevím, co za zkušenosti o tom lze psát, ale zakladatelku to zajímá a není důvod z ní hned dělat „primitivního, nenažraného“ Čecháčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem typická češka a nestydím se za to, za každý vzoreček zdarma jsem ráda
![]()
- Citovat
- Upravit
Jejda, jsem netušila, že to bude někoho pohoršovat, komu to vadí, nemusí reagovat, učím ve škole a když je nějaká společenská akce, jsme vedením nuceni oslovovat firmy a žádat sponzorské dary.. krom jiného ted zrovna si dostudovávám dalši aprobaci a píšu práci o cílené reklamě a získávání stálých zákazníků, proto mne zajímá aktuální zkušenost a chování firem k potenciálním budoucím zíkazníkům. díky všem za reakce, které budou přínosné… ty z vás, kterým téma nějak vadí, prosím nepište, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Je to ostuda
Hele nemyslím, že zakladatelka šáhne po všem co se kde namane. Ale když mám třeba mimino a je možnost získat vzorky plenek nebo umělýho mlíka, proč ne?
Kdysi měl takovou možnost albert - zasílal vzorek šmoulí plenky. Nebýt toho, nikdy bych je nevyzkoušela a nakonec jsem je měla nejradši.. To samé sudokrém - zdál se mi drahý, pak jsem v porodnici dostala vzorek a už jsem u něj zůstala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba píše:
Hele nemyslím, že zakladatelka šáhne po všem co se kde namane. Ale když mám třeba mimino a je možnost získat vzorky plenek nebo umělýho mlíka, proč ne?Kdysi měl takovou možnost albert - zasílal vzorek šmoulí plenky. Nebýt toho, nikdy bych je nevyzkoušela a nakonec jsem je měla nejradši.. To samé sudokrém - zdál se mi drahý, pak jsem v porodnici dostala vzorek a už jsem u něj zůstala
jo souhlasim. Proc by to mela byt ostuda? @MarieOVMUC ja dostala vzorek hipp olejicek a doma jsem mela pripraveny aviril, nakonec se mi zdal hipp lepsi a mala ho snasela lip ja jsem za takove vzorky rada. Ale i pro sebe. Kdyz jsem delala jeste kosmetickou poradkyni pro Oriflame mely jsne nespocet vzorku. Vyzkousela jsem vzorek kondicioneru o kterem jsem uvazovala ze koupim. Byl na prd takze jsem byla rada, ze jsem ho nekoupila a usitrila tim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určite, díky za reakce, k tomu jsou prece vzorky určené, žádná z nás, no když jak koukám, z té neg. reakce asi ne vsechny, nemáme peníze koupit jen tak balkení kremu a pak premýslet, co s ním, protože nám nesedí.
milé maminky, budu ráda, když napísete aktuální zkušenosti, popř., ktere firmy vzorky jeste i ted poskytují..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@filija píše:
Určite, díky za reakce, k tomu jsou prece vzorky určené, žádná z nás, no když jak koukám, z té neg. reakce asi ne vsechny, nemáme peníze koupit jen tak balkení kremu a pak premýslet, co s ním, protože nám nesedí.
milé maminky, budu ráda, když napísete aktuální zkušenosti, popř., ktere firmy vzorky jeste i ted poskytují..
ale to tam pisu, k ecemu vzorky jsou, ale ne, najit si stranku vzorky zdarma, naobjednat si soupravui na cisteni slonu a jen proto, ze je zdarma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi vadí braní všech vzorků co je jen možné, hlavně že je to zadarmo…potom když člověk opravdu ten vzorek chce, dost firem je buď už nedává nebo alespoň už chcou poštovné nebo třeba je už dost vzorků placených
ale k tématu, pokud mám zájem o vzorek nějaké firmy, normálně jim napíšu na jejich informační oddělení a domluvím se s nimi, ještě se mi nestalo, že by mi nevyhověli
minule mi paní na Nutrilonu (protože potřebujeme speciální) i docela pomohla a k naší problematice napsala skoro literární dílo, to mě opravdu překvapilo a potěšilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
ale to tam pisu, k ecemu vzorky jsou, ale ne, najit si stranku vzorky zdarma, naobjednat si soupravui na cisteni slonu a jen proto, ze je zdarma…
To si myslím nikdo nedělá, nebo jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba píše:
To si myslím nikdo nedělá, nebo jo
A o co, že jo a že jich není málo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zkušenost, že hodně firem investuje spíš do vzorků v časopisech. Mám doma asi deset vzorečků za 4 měsíce. Ať už krémy, kafe, žvýkačky. Toť moje zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba píše:
Hele nemyslím, že zakladatelka šáhne po všem co se kde namane. Ale když mám třeba mimino a je možnost získat vzorky plenek nebo umělýho mlíka, proč ne?Kdysi měl takovou možnost albert - zasílal vzorek šmoulí plenky. Nebýt toho, nikdy bych je nevyzkoušela a nakonec jsem je měla nejradši.. To samé sudokrém - zdál se mi drahý, pak jsem v porodnici dostala vzorek a už jsem u něj zůstala
![]()
Přesně. Nechala jsem si zaslat zdarma vzorky plen se šmoulama, vyhovují a kupuji. A vzorek sudokrému sem též dostala v porodnici a, světě div se, zůstala sem u něj.
Jaká ostuda, trapnost, nenažranost? Ten kdo to píše by měl první začít používat mozek.
- Citovat
- Upravit