Eye Q má výsledky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.10.16 17:49

Eye Q má výsledky ?

Ahoj mám skoro 5 letou dcerku, ale dneska jsem se bavila s učitelkou a prý dcerka ve školce roztěkaná, nesoustředěná, nevydrží dlouho u jedné věci :( Když jdeme malovat tak jen dva obrázky a uteče hry pojd si hrát moc nerozumí a i když ji to vysvětluji dělá si své a už utíká :(
chodíme i na logopedii jelikož mluví trochu hůře a věty špatně skládá, ale když máme doma cvičit co nám doporučila je zázrak ji u něčeho dlouho udržet a cvičit :(
Bylo mi doporučen tenhle rybí tuk tak jestli jste poznaly nějakou změnu???
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25037
3.10.16 18:32

Na foru rodina.cz jsem cetla zkusenosti s uzivanim a zadne zazraky se nekonaly. Takze podle me je to zase jen marketingovy tahak farmaceuticke firmy.Kdyz diteti uvaris 1-2× tydne rybu nebo rybi pomazanku, bude to mit mozna lepsi ucinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
3.10.16 18:53

Syn to mel brat na nespavost, resp. na caste buzeni v noci. A taky nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
3.10.16 19:02

Syn to bral cca ve 2 letech na zklidneni a nevim, neprislo mi, ze by to nejak pomohlo.Ted jsme to dostali opet doporucene obvodackou.Pry se do 3 mesicu budou „dit zazraky“.Zlepsi se mu vyslovnost atd. Davam teprve 14 dni a zatim nic.
Ryb jime hodne, syn je miluje, ale pry to nestaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.10.16 20:37

Davam synovi od 18 Měsíců, ted je mu 2 a půl roku a za mě tedy musím říct, že výsledky vidím. V 18 měsících byl syn hoooodne nesoustředěný a neřekl jediné slovo. Cca po 14 dnech užívání začal mluvit (cilene slova) a vic se soustředil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 12:52

Moc děkuji za informace já zítra koupím a uvidím rybím tukem nic nepokazím a třeba mě učitelka řekne že se hodně uklidnila a je soustředěnější :) prý více klidnější je její 3 letý bráška :) tak i tak začnu dávat oběma :)
@pajule022 tak doufám že výsledky budou u nás taky pozitivní :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML