Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na foru rodina.cz jsem cetla zkusenosti s uzivanim a zadne zazraky se nekonaly. Takze podle me je to zase jen marketingovy tahak farmaceuticke firmy.Kdyz diteti uvaris 1-2× tydne rybu nebo rybi pomazanku, bude to mit mozna lepsi ucinek.
Syn to mel brat na nespavost, resp. na caste buzeni v noci. A taky nic ![]()
Syn to bral cca ve 2 letech na zklidneni a nevim, neprislo mi, ze by to nejak pomohlo.Ted jsme to dostali opet doporucene obvodackou.Pry se do 3 mesicu budou „dit zazraky“.Zlepsi se mu vyslovnost atd. Davam teprve 14 dni a zatim nic.
Ryb jime hodne, syn je miluje, ale pry to nestaci ![]()
Davam synovi od 18 Měsíců, ted je mu 2 a půl roku a za mě tedy musím říct, že výsledky vidím. V 18 měsících byl syn hoooodne nesoustředěný a neřekl jediné slovo. Cca po 14 dnech užívání začal mluvit (cilene slova) a vic se soustředil.
Moc děkuji za informace já zítra koupím a uvidím rybím tukem nic nepokazím a třeba mě učitelka řekne že se hodně uklidnila a je soustředěnější
prý více klidnější je její 3 letý bráška
tak i tak začnu dávat oběma ![]()
@pajule022 tak doufám že výsledky budou u nás taky pozitivní ![]()
Ahoj mám skoro 5 letou dcerku, ale dneska jsem se bavila s učitelkou a prý dcerka ve školce roztěkaná, nesoustředěná, nevydrží dlouho u jedné věci
Když jdeme malovat tak jen dva obrázky a uteče hry pojd si hrát moc nerozumí a i když ji to vysvětluji dělá si své a už utíká 

chodíme i na logopedii jelikož mluví trochu hůře a věty špatně skládá, ale když máme doma cvičit co nám doporučila je zázrak ji u něčeho dlouho udržet a cvičit
Bylo mi doporučen tenhle rybí tuk tak jestli jste poznaly nějakou změnu???
Díky moc