Facka 3,5letému dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
22.12.11 14:26

ja bych se tim taky už netrapila.prostě se stalo a jako matka dvou děti a jedné opravdu velmi živé holčičky tě plně chapu.jsem taky zastance raději přez zadek nebo vubec,jine tresty za dveře a tak.ale přiznam se,že posledni dobou mam deprese a nějak se ve všem placam a reaguji tak jak bych nechtěla.občas mi bohužel ta ruka taky ujela :oops: stydim se za to,al euž se stalo.snažim se tomu vyvarovat.určitě bych sama učitelkam nic nevysvětlovala.ono se hlavně lehce povida těm,co nemaji žadne děti nebo zatim hodné mimi v kočárku.jsi prostě normalni ,vytížena mamina :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.12.11 14:27

jj stane se a lidi to pochopí, už je velká , mám známou, co dává facku 2 letému dítěti a praktikuje to tak od jeho roku a půl… už jsme jí přestali něco říkat, nemáá to ce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.12.11 14:29

No poučila ses, chápu, že ve vypjaté situaci ses holt neovládla, to se stane i mně :oops: ale příště šupni na zadek, po hlavě a do tváře nikdy. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
22.12.11 15:06

Mě už tolikrát uletěla ruka, a vůbec to neřeším, ale snažím se dávat spíš na zadek :) Mám tři kluky, věř mi, vím o čem je řeč :D Když jsi to ve školce vysvětlila, učitelky to určitě úplně v poho pochopí, týrání dětí vypadá jinak! Když ulítla ruka mé mamce, to teprv bylo :D Jednou mi při tom málem vyrazila zub :D A přesto bych svou mamku nevyměnila, mám ji ráda :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
22.12.11 15:30

Taky nejsem příznivcem fackování, ale na druhou stranu - vůbec si s tím nedělej takové výčitky, to se prostě stane, už jen to, že tě to tak sebralo, jasně vypovídá, že je to výjimečná situace. Já to naprosto chápu a myslím, že každý normální člověk.
Jasně, je na prd, když jí chudákovi zůstaly ty stopy na tváři, to je na prd, ale není to žádná tragédie. Bud v klidu.

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
22.12.11 15:31

no přesně, já mám dva bráchy, dvojčata, a mamina nás jako malý zmydlila každou chvíli, byla z nás opravdu na Chocholouška a nemyslím si, že by jsme jí to s bráchama měli za zlý..... :P

ŠárušN píše:
Mě už tolikrát uletěla ruka, a vůbec to neřeším, ale snažím se dávat spíš na zadek :) Mám tři kluky, věř mi, vím o čem je řeč :D Když jsi to ve školce vysvětlila, učitelky to určitě úplně v poho pochopí, týrání dětí vypadá jinak! Když ulítla ruka mé mamce, to teprv bylo :D Jednou mi při tom málem vyrazila zub :D A přesto bych svou mamku nevyměnila, mám ji ráda :srdce: :)
  • Citovat
  • Upravit
5154
22.12.11 15:44

Já jednou od mamky dostala, bylo to v první třídě, takového facana, že červená byla i na sešitě z matematiky. Učitelka se jen ptala, co to je a já po pravdě pověděla… :mrgreen: Ale před více jak 20 lety se to neřešila a navíc jsem slovní úlohu okamžitě pochopila. A dodnes mě neubylo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
22.12.11 15:54
Dorothea píše:
no přesně, já mám dva bráchy, dvojčata, a mamina nás jako malý zmydlila každou chvíli, byla z nás opravdu na Chocholouška a nemyslím si, že by jsme jí to s bráchama měli za zlý..... :P
ŠárušN píše:
Mě už tolikrát uletěla ruka, a vůbec to neřeším, ale snažím se dávat spíš na zadek :) Mám tři kluky, věř mi, vím o čem je řeč :D Když jsi to ve školce vysvětlila, učitelky to určitě úplně v poho pochopí, týrání dětí vypadá jinak! Když ulítla ruka mé mamce, to teprv bylo :D Jednou mi při tom málem vyrazila zub :D A přesto bych svou mamku nevyměnila, mám ji ráda :srdce: :)

Ufff, se mi ulevilo že nejsem na Chocholouška jenom já :lol:

• Citovat
  • Upravit
7182
22.12.11 16:37

Heleď, stalo se mi nedávno to samé. Spěchali jsem do školky, rychle jsem malýho oblíkala, on mi něco udělal s brejlema a ani nevím jak, dostal facku. A opravdu nevím, jak mi ta ruka vylítla. Nedávám mu facky, pokud je třeba (a to musí být opravdu něco), tak ho plácnu přes zadek, případně přes ruku. Tentokrát dostal facku (jsou mu tři roky), samozřejmě prsty na tváři (ale nebyla to velká facka), tak jsem mu to rychle mazala arnikou a doufala, že to za těch pět minut, než dojdeme do školky, vybledne. Naštěstí trochu vybledlo, prsty tam neměl, jen červený flek, učitelky nic neříkaly. V tu chvíli jsem si to hodně vyčítala, překvapilo ho to, mě taky, i teď si to vyčítám, když si na to vzpomenu, ale nemyslím si, že bychom ty, nebo já byly matky tyranky. Holt se nedokážeme ovládnout jako některé vzorné mámy a ujelo nám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pej
9
2.2.16 16:26

Přes hlavu se dítě nebije a byla to rána jako z děla, když zůstala modřina. A buďte v klidu, už to máte ve školce v záznamech. A nikdo vám to nikdy nevymaže. Málo kdo bije dítě do modřin, navíc takhle malé. Kousnutí bych řešila tak, že bych ji kousla stejnou intensitou taky.Ona přece neví jak to toho druhého bolí. Stačí vysvětlit, ne mlátit. Při příští modřině k vám přijde sociálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
2.2.16 16:30

@pej To dítě už pravděpodobně chodí do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.2.16 17:20
@pej píše:
Přes hlavu se dítě nebije a byla to rána jako z děla, když zůstala modřina. A buďte v klidu, už to máte ve školce v záznamech. A nikdo vám to nikdy nevymaže. Málo kdo bije dítě do modřin, navíc takhle malé. Kousnutí bych řešila tak, že bych ji kousla stejnou intensitou taky.Ona přece neví jak to toho druhého bolí. Stačí vysvětlit, ne mlátit. Při příští modřině k vám přijde sociálka.

Dobré ráno, milá vráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.6.25 15:12

@pej :lol: :lol: :lol: Asi by to chtělo změnu medikace nebo změnu psychiatra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77323
1.6.25 15:16
@Lenka xxx píše: Více

@pej to psala 5 roků po založení diskuse, a ty na ni reaguješ 8 let po napsání příspěvku, tak nevím, kdo potřebuje nějakou změnu čehokoli :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.6.25 19:22

Jak už je psáno, taky nejsem zastánce fyzických trestů. A to, že ujedou nervy a pak te to mrzí naprosto chápu. Nicméně já jsem od mamky dostala několikrát. Bylo to tedy ve vyšším věku ale nemam žádné následky a svoji mámu miluju! Máme skvělý vztah a nikdy by me nenapadlo ji za to treba nenávidět. Bylo vždy bych řekla “v pravou chvíli”. Proste jsem neposlechla, udělala průšvih. Chápeme. Nebylo to na denní bázi. Myslim si, že důležité je, to třeba dceři vysvětlit, říct své pocity, i to, že je ti to líto a proč se to stalo. A uklidit celou situaci a usmířit se :smiling_face_with3_hearts: žádný stres, to se prostě stane.. jsme taky jen lidi a co si budeme, někdy máme vážně nervy v kýblu 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí