Co jednoduchého vytvořit z modelíny

1027
20.12.11 13:07

co jednoduchého vytvořit s modelíny

malou modelování moc baví vydrží u ní i 3 hodiny,ale mě docházejí nápady,nejsem modelovací tip,něco jednoduchého docela jde (ovoce,košíček,postel s peřinkou…),nejsou někde nějaké stránky na jednoduché modelování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
20.12.11 13:34

Ještě můžete zkusit nějaký zvířátka, my máme ty sady s tvořítkama tak se naštěstí malý zabaví sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.12.11 13:37

U nás se nejčastěji modeluje jídlo- talíř se špagetama, housky, rohlíky, ovoce, brambory s masem… :lol: Škoda, že kluci to jídlo raději modelují, než jí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
20.12.11 13:38

těch vykrajovátek máme taky dost a ktomu ještě váleček,tak válíme a vykrajujeme,zvířátko jsem zkoušela včera měla to být myška a dopadla strašně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
20.12.11 13:51

Co je na tom složitýho? Ovoce, zelenina, jídla, zvířata (zoo, v řece, na dvorku, v lese), oblečení, nábytek, postavičky z pohádek…

• Citovat
  • Upravit
685
20.12.11 13:56

Tak u nás vede lis na česnek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.12.11 13:58
Izz píše:
Co je na tom složitýho? Ovoce, zelenina, jídla, zvířata (zoo, v řece, na dvorku, v lese), oblečení, nábytek, postavičky z pohádek…
:nevim: Já třeba psa nevymodeluju ani náhodou :nevim: A když náhodou ano, tak se mi rozpadá :mrgreen:
Klidně bych se mrkla na to, jaké výtvory má někdo jiný, pro inspiraci.

U nás frčí ještě auto a vláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.12.11 13:59

Ja se teprve chystam neco s malou modelovat, ale chci se zeptat na jednu vec.

Kdyz vymodelujete treba talir, na to brambory, mrkev atd atd. To se Vasim detem potom nespatla dohromady? Nektera modelina je docela draha, tak me jen zajima, jak dlouho tak vydrzi :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.12.11 14:02
sarkas píše:
Ja se teprve chystam neco s malou modelovat, ale chci se zeptat na jednu vec.Kdyz vymodelujete treba talir, na to brambory, mrkev atd atd. To se Vasim detem potom nespatla dohromady? Nektera modelina je docela draha, tak me jen zajima, jak dlouho tak vydrzi :?: .

Spatlá, asi tak během minuty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.12.11 14:05

Malé se líbí dávat modelínu do formiček na pracky, dá se to i hezky vyklopit, jak je to mastné ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.12.11 14:08

Malý si dává modelínu do toho tácku od Tofifee :mrgreen:
Jinak malý si dělá ovoce na talířek a nikdy se mu to nematlá dohromady :think: Máme Play doh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborka44444
20.12.11 14:25

Ahoj ma dcera je na modeline zavislak je to jedina hračka u čeho mi vydrží kraji ji , vari, děla různé postavičky jen chci varovat k narozeninám dostala play doh stroj na zmrzlinu a hrůza dcera ma4 roky a mnela sem stim problém i já tu modelinu vytlačit :) vůbec nám to tvar zmrzliny nedělá :(

• Citovat
  • Upravit
20.12.11 14:37

zkus vymodelovat šneka, ten je jednoduchý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.12.11 14:39

Syn (11 let) tuhle po čase vytvářel něco z modelíny. Když to dotvořil a ukázal, koukala jsem jak zjara - nahatá ženská, pěkná prdel, do detailu vymodelovaný bradavky…No, uklidnil mě informací, že je to Věstonická Venuše, zajímá se o archeologii. Ale ta Venuše je boží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.12.11 14:41

Had je nejlehčí :mrgreen: Šnek, kočka, různé ovovce a zelenina, jak tu už psaly holky…Jinak děti se skvěle zabavý s tím lisem na česnek, ale většinou to potřebuje někoho dospělého, kdo ten lis bude mačkat. Nebo jsou různé modelovací sady pro děti, kde jsou různé vykrajovátka, formičky, mlýnek, nožíky a krájecí kolečka různě ozdobný, s tím by ti asi vyhrála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí