Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nám nelíňal. Pravidelně navštěvoval psí kadeřnici a doma vyčesávání, koupání.
Táta měl 3 yorkšírský teriéry, u babičky jsme měli taky jednoho kluka a nikdy žádný nelinal.
Nás taky nelíná, gauč je zcela bez chlupů. Jen moje a dcer vlasy z gauče občas sundáváme, ale psovy vlasy ne. Nemáme ho moc nakrátko, mám ho na profilovce nakresleného dcerou, ale podle reality.
A jak je heboučký!
Oproti psům s chlupy je to velký rozdíl.
Mockrát děkuji
já si to myslela, že nebude línat, ale raději jsem se chtěla ujistit ![]()
Klasický york nelíná jako pejsci s podsadou, ale musí mít standartní srst. Ne něčím stříklou. I pejsek s PP se někdy nepovede a vypadne ze standartu. A stejně jako odumírají vlasy Vám, tak i pejskovi, takže je vyčešete.
@Janča6 nedalo mi to a tvou profilovku jsem musela zkouknout
- tva dcera velmi pekne kresli a ma to vtip! ![]()
@Ahep píše: Více
Díky
No ona ho kreslila podle fotky, když si krátila čas v nemocnici. V necelých 9 letech ![]()
tyyyjooo to čumím dcera je šikovná moc se jí to povedlo. Má talent na kreslení klobouk dolu
![]()
@Janča6 píše: Více
Lepsi nez fotka! A ten vyraz jak vystihla+ ty strizene usi, ja vytvarny antitalent nestacim zirat ![]()
Ahojky, ráda bych se zeptala zda jorksir opravdu nelíná? Vím, že má vlasy, ale četla jsem někde že sem tam mu nějaký ten vlas vypadne, jiní zase tvrdí, že nikdy neviděli od jorksira žádný chlupy (vlas) nikde po bytě.
Tak jak to prosim tedy je? Budu mít od něj lehce chlupatý gauč a nebo vubec?
Moc děkuji
Poprosím o anonym, nechci aby někdo věděl, že mam v planu si pořídit pejska a na emimi mám známé, děkuji