Opravdu jorkšír nelíná??

Anonymní
8.10.25 23:11

Fakt jorsir nelina??

Ahojky, ráda bych se zeptala zda jorksir opravdu nelíná? Vím, že má vlasy, ale četla jsem někde že sem tam mu nějaký ten vlas vypadne, jiní zase tvrdí, že nikdy neviděli od jorksira žádný chlupy (vlas) nikde po bytě.
Tak jak to prosim tedy je? Budu mít od něj lehce chlupatý gauč a nebo vubec? :mrgreen:
Moc děkuji

Poprosím o anonym, nechci aby někdo věděl, že mam v planu si pořídit pejska a na emimi mám známé, děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9051
9.10.25 07:43

Nám nelíňal. Pravidelně navštěvoval psí kadeřnici a doma vyčesávání, koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22923
9.10.25 10:23

Táta měl 3 yorkšírský teriéry, u babičky jsme měli taky jednoho kluka a nikdy žádný nelinal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5723
9.10.25 11:08

Nelíná. Chlupy na gauči mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.10.25 11:14

Nás taky nelíná, gauč je zcela bez chlupů. Jen moje a dcer vlasy z gauče občas sundáváme, ale psovy vlasy ne. Nemáme ho moc nakrátko, mám ho na profilovce nakresleného dcerou, ale podle reality.

A jak je heboučký! :srdce: Oproti psům s chlupy je to velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.25 12:24

Mockrát děkuji :kytka: já si to myslela, že nebude línat, ale raději jsem se chtěla ujistit :D

• Citovat
  • Upravit
28
9.10.25 22:11

Klasický york nelíná jako pejsci s podsadou, ale musí mít standartní srst. Ne něčím stříklou. I pejsek s PP se někdy nepovede a vypadne ze standartu. A stejně jako odumírají vlasy Vám, tak i pejskovi, takže je vyčešete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.10.25 22:36

@Janča6 nedalo mi to a tvou profilovku jsem musela zkouknout :D - tva dcera velmi pekne kresli a ma to vtip! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.10.25 22:42
@Ahep píše: Více

Díky :srdce: No ona ho kreslila podle fotky, když si krátila čas v nemocnici. V necelých 9 letech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
9.10.25 22:48

8o tyyyjooo to čumím dcera je šikovná moc se jí to povedlo. Má talent na kreslení klobouk dolu :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.10.25 23:33
@Janča6 píše: Více

Lepsi nez fotka! A ten vyraz jak vystihla+ ty strizene usi, ja vytvarny antitalent nestacim zirat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.10.25 23:39

@Jiřina a @Ahep Díky. Všechny naše holky jsou moc šikovně kreslířky. Netuším, po kom to mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný