Faktor VIII 255%, jak mě to ohrožuje?

95
12.11.14 16:38

faktor viii 255%

Dnes jsem byla u DR a byl mi zjištěn FV VIII 255% elevace FV VIII recentně zjištěná… co to znamená? Budu vůbec schopná donosit dítě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81500
12.11.14 20:01

V jakem tydnu tehotenstvi jsi? Uz tito źeril nekdy driv? Je to zvysena jedna bilkovina, ktera se podili na srazeni krve. V tehotenstvi se zvysuje bezne. Ale je pravda, ze je to dost. Zalezi i na stadiu tehotenstvi. Zvysuje to prad e u tebe riziko trombozy. Ale vubec se nemusi projevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.11.14 20:41

@Lama Lama prave jeste tehotna nejsem. Teprve to planuju. Pred 3rokama jsem mela trombozu _hlava, krk… a kdyz se nekoho zeptam jak to se mnou a tehotenstvim bude tak mlci nebo jsou negstivni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.11.14 21:42

Ahoj, také mám zvýšený faktor VIII. Jsem sledována na hematologii. Ptala jsem se MUDr. co případné těhotenství, tak říkala, že budu více sledována a kdyby byly hodnoty vysoké, tak bych si musela píchat injekce proti ředění krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
21.11.14 21:50
@vojkina píše:
Ahoj, také mám zvýšený faktor VIII. Jsem sledována na hematologii. Ptala jsem se MUDr. co případné těhotenství, tak říkala, že budu více sledována a kdyby byly hodnoty vysoké, tak bych si musela píchat injekce proti ředění krve.

hlavní zakladatelky problém je ta tromboza v celkem rizikove oblasti. FVIII už to " jen " komplikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.11.14 22:02
@Lama Lama píše:
hlavní zakladatelky problém je ta tromboza v celkem rizikove oblasti. FVIII už to " jen " komplikuje.

Také jsem měla trombozu, ale jinde.
Bude si muset zakladatelka „došlápnout“ na doktory, když se na něco zeptám, chci odpověď. Má právo vědět odpovědi na své otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
21.11.14 22:24
@vojkina píše:
Také jsem měla trombozu, ale jinde.
Bude si muset zakladatelka „došlápnout“ na doktory, když se na něco zeptám, chci odpověď. Má právo vědět odpovědi na své otázky.

souhlas, tady to nerozštípnem.
ale oni to předem prostě nevyvěští z koule ani ti doktoři. Riziko tam je jisto jistě, ale jestli to jen zůstane u toho rizika nebo dojde k opakování trombozy při těhotenství nebo se nějak zkomplikuje léčba, to prostě nikdo předem určit nedokáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí