falešná přezdívka

2
29.6.06 10:20

falešná přezdívka

To je mi překvapení,
nebyla jsem skoro rok na emiminu (neměli jsme připojení) teď sem zajdu chci se přihlásit pod mojí přezdívkou a ono to nejde. Tak jsem si řekla že to nevadí a podívala se do diskuze o vyvolávaném porodu. A zde nacházím příspěvek ode mne i s popisem porodu který je skoro takový jaký jsem prožila.jen můj neskončil císařem. Ale já to nepsala. Přihlašovací heslo mi nefunguje. Jak je to možné? Kdo je ona nová Mab? Je zaregistrovaná od stejného data jako já a má stejné bydliště, ale já to nejsem. Jak dlouho sem píše pod mojí přezdívkou?

Janat, jestli sem ještě chodíš, můžeš potvrdit že jsem Mab . Jak se má Edík a pejsek? Zdraví vás Tonička a Máslo.

zmatená stará Mab nyní Bam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
29.6.06 11:08

Mila „stara“ Mab!
Zrovna jsem si rikala, co asi delate??
Urcite ti muzu potvrdit, ze te znam i s Tonickou a Maslem :)))))))))))))

Ja jsem ani nezaregistrovala, ze tu je jina Mab??
Jinak ja jsem se i s Jantarkou a Tkanickou pridala do denicku Jarnich miminek 2004, takze me najdes tam, i kdyz ted jsem tam dlouho nebyla, ale od zitra budu zase pravidelna prispevatelka :))
Jana a Eda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.6.06 11:15

Zkusila jsi dat spravne velka a mala pismena? Nejsi nahodou zaregistrovana jako mab? Nebo MAB? V tom je totiz rozdil.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.6.06 12:40

Ahoj Mab,
myslím, že jsem tady tu tvou přezdívku zahlédla, nejsem si jistá, ale myslím, že to byla MaB , opravdu záleží na těch velkých a malých písmenkách, může vás tu opravdu být víc - Mab, MAB, MaB, MAb,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.6.06 13:07

Ahoj,
zkusila jsem všechny možnosti, pro jistotu. I když si jasně pamatuji že jsem Mab i heslo, které teď nefunguje. Ona je také Mab stejně psáno.Má stejné bydliště a zaregistrovala se přibližně ve stejný čas jako já. Přesné datum si nepamatuji i když měsíc a rok odpovídají. Žádnou jinou Mab si z té doby nepamatuji. Snad je to nedorozumění, jen mi to přišlo zvláštní.

Janat, moc tě zdravím ukážu se u vás v deníčku.

Bam Mab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
29.6.06 13:10

Bam (Mab) - nechceš zkusit Mab napsat soukromou zprávu… určtitě se to vysvětlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.6.06 13:32

Hmm, tak to je zvláštní, vím, že mě tady kdysi dost zmátla janina a Janina, než jsem zjistila, že jsou to dvě různé osoby :lol: .
Nevím, kde by mohl být zakopaný pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
29.6.06 14:06

Ahojky,
můžeš taky zkusit napsat na emimino@emimino.cz - já měla hned po zaregistrování problém s přihlášením a podle mě jsem nic nezkazila. Pak jsme to s Missorkou vyřešili - díky M. :D - a od tý doby to jede v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
29.6.06 14:17

no jo, je tu i Zdenik a zdenik, nebo Leila a leila myslím, nejhorší je když si pak holky dají i stejnej typ metříku nebo ikonku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
29.6.06 15:51

Tak já jsem zase vystopovala Tyndu!A já to taky nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
29.6.06 17:08

Tynda je od nás z deníčku, ale taky mě ty velká a malá písmena u stejných přezdívek matou, je to jen pro velký mozky :D :D

sisina z Květníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky