Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, jelikož mi ani jedna z tech značek nic neříká, tak bych nemela potřebu nic o mikinach zjistovat a spokojeně je nosila.
@j.a.n.i1 píše:
No, jelikož mi ani jedna z tech značek nic neříká, tak bych nemela potřebu nic o mikinach zjistovat a spokojeně je nosila.
Tak nejak. Ja nepoznam zadnou znacku a spokojene si ziju.
Tak zaleti, jak moc to krici, Abibas se 4 pruhy, to je fakt jak z devadesatek, nebo z rekneme nizsi sploecenske a intelektualni vrstvy. Ono ja si teda na znacky nepotrpim a na rvouci velke napisy uz vubec, takze pokud to je neco v tom stylu, poslala bych to stejne dal, ale pokud je tam neco mini, tak to nejspis nikdo zkoumat nebude ![]()
Jako já ty značky znám, ale nějak víc to neřeším. A vyloženě pozná to jen málo lidí bych řekla.
@Anonymní píše:
Zdravím, dostala jsem od své švagrové dvě mikiny a to Tommy Hilfiger a Vans jsou moc krásné ale zjistila jsem že to jsou padělky. Co si myslíte o tom nosit falešné značky. Přijde mi škoda to nenosit ale na druhou stranu je mi to trapné.![]()
Když to budu nosit mám strach že se to někdo zjistí a bude trapas.
Předem díky za vaše názory.
Hilfiger znam, segra mi dava od neho doplnky. Fakebbenosim a nesnasim, hlavne ne fake parfemu. Asi bych to nekomu darovala
Jedtli se ti libi tak je nos i kdyby někdo zjistil, ze je to fake, tak je to jedno ne..
@ludmilaadamkova píše:
Ke slepicím dobrý!
Jako na detske hriste? ![]()
@Tarjei píše:
Jeee, ja chci takovy starostiii
Tak zase s takovym pristupem by tu byly jen temata o umírání.
@lilith1 píše:
Hilfiger znam, segra mi dava od neho doplnky. Fakebbenosim a nesnasim, hlavne ne fake parfemu. Asi bych to nekomu darovala
dárek od člena rodiny by jsi darovala?
ikdyž by se ti líbily?
zvláštní…
@Tarena ja vim..ale nepsala jsem, ze je to spatne. Jen ze bych si prala, aby me trapily takovy veci.
Zdravím, dostala jsem od své švagrové dvě mikiny a to Tommy Hilfiger a Vans jsou moc krásné ale zjistila jsem že to jsou padělky. Co si myslíte o tom nosit falešné značky. Přijde mi škoda to nenosit ale na druhou stranu je mi to trapné.
Když to budu nosit mám strach že se to někdo zjistí a bude trapas.
Předem díky za vaše názory.