Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@SaxaL píše: Více
Verbež z pekla?
Fakt si myslíš, že kdyby to tak bylo, tak se ta verbež lekne faráře?
@arinecka píše: Více
Můj názor je, že je furt lepší se obrátit na kněze nebo třeba na psychiatra (podle naturelu), než na nějakého guru podivné sekty.
Takže bych do toho víc nezabrušoval, jak řekl Rozner blahé paměti.
@eumedon to je pravda. Já bych tedy ještě předtím přemýšlela - podle toho, co dotyčná vidí, jestli nenavštívit očního nebo ušního lékaře.
@LiduNe píše: Více
Mluvíš přesně, jak se nás to komunisti snažili 40 let naučit. A povedlo se jim to.
@Kosopemi píše: Více
No dyť vlastně jo. Podívejte se jak třeba v Russku, Číně, nebo Severní Koreji vyplachujou mozky. ![]()
A hádejte, kde to komouši odkoukali a proč měli ústavy typu VÚML, nebo Dzeržinského akademie.
![]()
I tam i tam ale byli a jsou lidé, kteří chtějí a i umí jiným pomoct.
V něco věřit ale ještě neznamená být slepě oddaný nějaké organizaci. To jsou dvě různé věci. ![]()
@inkakřivák píše: Více
Pokud je ten farář dobrý dokáže, aspoň v základu, rozeznat, kde může být příčina.
A ta může být opravdu různorodá, včetně subjektivních pocitů zakladatelky.
Ale ani něco objektivního bych a priori nevylučoval. Třeba jsem slyšel o komínu, který při určitém větru neslyšně bručel okolo 7 herzů. Vlastně taková píšťala, jako když fouknete na hrdlo prázdné lahve. ![]()
A hádejte, co to dělalo s lidma. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Toho bych se nebál, že by pan farář zakladatelce vypláchl mozek jak v Rusku, Číně nebo KLDR.
Ale guru by mohl, proto je lepší, když se obrátí na pana faráře.
@M_Vladim píše: Více
Já mám doma taky poltergeista.
Hledal jsem příčinu, a tou je nejspíš ocelové lano, na kterém je připevněn kabel nn, přivádějící elektrickou energii do našeho baráku.
Jak zpívá Wabi Daněk… „Telegrafní dráty hrajou ti už léta“ - akorát, že to nejsou telegrafní dráty.
Místnosti slouží jako rezonátor, podle toho, kam strčím hlavu, můžu najít kmitny a uzly.
@Kipa22 píše: Více
To možná tebe. Mě nic naučit nestihli, stačí použít zdravý rozum.
@Anonymní píše: Více
evidentne jste verici, kdyz verite na entitu. A pomoci vam muze zase jen neco, cemu budete verit.
stejne, jako kdyz se chces vdat a nebo ti prijde vitani obcanku trapny, ne? ![]()
vyuzivani cirkve jako narokove sluzby bez zavazku.
@Pudloslava jenže vzít se v kostele muže kdokoliv a berou se tam i ateisté, protože se jim líbí prostředí. Málokdo z těch lidí si uvědomuje, že ve skutečnosti je církevní sňatek zavazuje až do smrti. Prostě nevěří. Ovšem být nevěřící a současně si zvát faráře na vymýtání nějakých entit, to je divné. Protože jinak než tou vírou, že to farář a potažmo Buh zvládnou, ty entity nevymytis.