Farmaceutický asistent, dálkově Ústí nad Labem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, sice mám už hodně dlouho po maturitě, ale kdybys chtěla, mohla bych ti poslat knížky, zrovna jsem doma dělala pořádek a narazila na ně, samozřejmě jen za poštovné..V Ústí jsem studovala farmaceutického laboranta, nyní asistenta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se na tento obor chtěla přihlásit. Ale nanašla jsem nikde, že jde studium i dálkově
nevíte i jak je s rozvrhem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivco ' no ja mam zdravku maturu, ted jako Vosku jsem si vybrala toho FA.. pokud jsi z Ul, tak bych se treba stavila pro nejaky ty knizky, kdybys byla tak hodna
.. ja jsem z Teplic, tak by jsme se museli domluvit..
S tim rozvrhem- tak se zkus jeste dodatecne prihlasit, treba to klapne
.. uz jsme dostali co bude za predmety, ale zatim poradne ani nevim datum prvni konzultace.. ale rikala, ze by skola mela byt 3 dny v mesici st, ct a pa..ale od kolika do kolika jeste nevim
- Citovat
- Upravit
@Sifa Prosím tě, já sice už 10 let bydlím v Praze, ale samo pocházím z Teplic..Až pojedu do Teplic, vezmu ti ty knížky a hodím ti je domů, ju???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No moc ti tuhle školu zrovna nedoporučuju, prošla jsem tím, a co se týče učitelů, tak upřímně, nic moc, nejde o to, že to nejsou odborníci, ale že se div s prominutím někdo nepodělá, když se ho na něco zeptám, tak mi to zrovna moc dvakrát normální nepřijde, nevím, jestli se to nějak změnilo, ale dle vyprávění známé moc teda ne, kdybych věděla co tam potkám za učitelský personál, tak bych se rozhodla jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu ještě někdo kdo studovat far. asistenta v Ústí. Uvítám jakékoliv info ohledně množství učiva, učitelů atd., nejlépe kombinovaná forma.
- Citovat
- Upravit
Opravdu nikdo nestudoval, tuto školu dálkově? Zajímalo by mě, jestli tam nestudovali nějaké maminky a jak to zvládaly?
- Citovat
- Upravit
@Majulis ja sice studovala, ale je to asi uz 14 let a delala jsem denni. Byly na nas kladeny vysoke naroky. Z 500 prihlasenych se bralo jen 30… O dalkovem nic nevim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, no mě právě zajímá to dálkové. Vím, že to tam je 1× měsíčně (po-st nebo st-pá). Ale zajímá mě ta náročnost a hlavně jestli to jde zvládnout s dítětem
- Citovat
- Upravit
Hlavně pro rok 2015/2016 se v Ústí kombinovaná forma neotvírá!
- Citovat
- Upravit
Já bych ale chtěla nastoupit až do 3.ročníku. Dva roky už budu mít splněné.
- Citovat
- Upravit
@Majulis píše:
@Jessie8951Já bych ale chtěla nastoupit až do 3.ročníku. Dva roky už budu mít splněné.
Tak to jo
Já jsem tam také kdysi přestupovala do 3. ročníku
Za mě úplně super, žádná flákárna, ale vyučujících přístup úplně úžasný. Klidně mi písni, pokud chceš
- Citovat
- Upravit
Ahoj, zajímalo by mě jak probíhá dálkové studium FA a co praxe?? Pokud by tu byla nějaká studentka, tak bych byla moc ráda kdyby se mi ozvala.. byla bych vděčná i za nějaké podklady ke studiu atd
.. no a samozřejmě taky náročnost studia určitých předmětů