Farmaceuticky asistent dis.-denní forma studia
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucie4B píše:
@aprazanda Děkuji mocjá studuji Szš a je pravda, že chemie nic moc :/ což mě dost mrzí ale myslím si, že se to dohnat dá
a baví ji to?
jaký má na to osbní názor?
Jo, baví jí to, jak ve škole, tak na praxi. Sice se musí hodně učit, ale když tu práci chce dělat, tak prostě musí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda přesně tak
a ona dělá Dis? nebo rovnou farmaceutiku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie4B píše:
@aprazanda přesně taka ona dělá Dis? nebo rovnou farmaceutiku?
Dělá VOŠ, tedy bude Dis. Obor farmaceutický laborant/asistent na žádné VŠ není, pouze se dá na VŠ studovat pětiletá farmacie a to je jedna z nejtěžších VŠ, to zase stojíme nohama na zemi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda
jo takhle
no slyšela jsem, že je to hodně těžká škola
právě na to bych i netroufla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Morwen píše:
Taky studuji farmaceutického asistenta
fakt? A jsi spokojena? Je to hodne narocne?:)rekla by si me neco o tom?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie4B nechci se vytahovat, ale vos na asistenta je takova druha stredni. Nechci se nikoho dotknout, ale jsem Mgr. Farmacie a sestra ma vos asistenta a teda kdyz jsem chtela srovnat ucivo, je to nesrovnatelne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristyM píše:
@Lucie4B nechci se vytahovat, ale vos na asistenta je takova druha stredni. Nechci se nikoho dotknout, ale jsem Mgr. Farmacie a sestra ma vos asistenta a teda kdyz jsem chtela srovnat ucivo, je to nesrovnatelne…
No tak to nikdo nezpochybňuje. Bohužel farmaceutického asistenta postihlo to, co zdravotní sestru. Byl přesunut na vyšší vzdělávání, dříve to opravdu byla střední škola. Nicméně učivo je tam určitě těžší než např. na sociální práci a podob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aprazanda vím vím.
No nevím, co se učí na sociálních pracích, ale zřejmě máš pravdu =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristyM v pohodě
To ti zavidím, bohužel na tu školu nemám proto mě zajímá FA
a chápu, že to nic společného nemá
. A budu ráda za titul dis
mě to stačí
. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie4B @Morwen nechtela jsem Mgr nijak povysovat. Je to pekna prace, cista. Na. druhou stranu zodpovedna a nelehka-s lidma, kor seniorama je to mnohdy hodne tezke.
Clovek se samozrejme musi ucit-v podstate jsou to veci na zapamatovani, bez logiky a ty do hlavy samy nenaskacou. Ale rikam, obtiznost, naroku neco mezi gymplem a vs. A ono to ani nejde tu narocnost objekrivne posoudit. Jeden clovek rekne,.ze je to lehle, jeden, ze je to tezke. Mam pocit,.ze obcas segra delala i nejakou brigosku. Zalezi take jaka by tam byla.prac. doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristyM Tak mě osobně, do hlavy těžké věci lezou dobře
a rychle se učím ale myslím si, že na Farmaceuta s titulem Mgr. opravdu nemám :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie4B no znám holku, co to vystudovala s prckem, ale já bych do toho určitě nešla. Je jedinná se kteoru jsem se za studium a z mgr. co znám. Jsou i vš, kde holky v poho otěhotní během studi-schválně, co jsem tak četla. Tam jsem neviděla jedinnou těhotnou za celých 5 let..
Je to také dlouhá štace 5 let. Spousta laborek, povinných-se 100% účastí, neomlouvá nic.. Takže jestli s rodinou, tak určitě bych také volila voš.
Znám spousta i starších /kolem 40 ti let/, které vystudovaly při práci, s rodinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit