Kurz na RD?

1137
3.10.14 17:43

Kurz na RD?

Ahojik, delate si nektera pri miminku nejaky kurz? Nemate nejaky tip? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1133
3.10.14 18:03

Záleží k čemu máš blízko ;) Já jsem si při 1.RD dodělala pedagogické minimum a angličtinu, na konci RD jsem udělala FCE, teď při druhé mateřské plánuju CAE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 18:11

@ruzovasrnka Nejlepe zdravotnictvi… Jo, tak certifikat jazykovy je taky fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
3.10.14 18:20

@sagittarius tak já se taky nechám motivovat :) ideálně taky ve zdravotnictví… no ale jinak angličtinu chci určitě taky.
nemá zde někdo dobrý tip na kurz v ostravě a okolí?
@ruzovasrnka a to pedagogické minimum sis dělala kde jeslti se můžu zeptat a event, jak jsi to měla časově a kolik to stálo (jestli, tak mi to pisni do zpráv, zronva jsme se o tom totiž doma dneska bavili, tak by mne to zajímalo. dík)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.10.14 18:24

Mě by zajímalo také zdravotnictví nebo pedagogika - ale mám jen SŠ obchodku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
3.10.14 18:30

@PavlaHr V Praze na UK, nestálo mě to (kromě dojíždění) nic, tenkrát to bylo dotované nějakým programem EU, ale podmínkou bylo být už učitel (stačil i pidiúvazek, chtěli vidět smlouvu). Trvalo to rok (2 semestry), konzultace byly 1 den v týdnu od 8 do 16h, povinná docházka (kvůli té evropské dotaci, jinak v placeném programu dobrovolná, placený program vycházel cca 14 tis.)Náročné se mi to nezdálo, s chutí do toho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
3.10.14 18:37

@ruzovasrnka no tak teoreticky jestli by jim stačila smlouva na školitele :D učitel nejsem. jen zvažuji event. ted učit na výšce, pokud by byla ta možnost na MD, během práce už jsem to nestíhala. tak by se mi právě líbilo si cosi dodělat, vždycky se cosi navíc sejde. no ale prahu mám přeci jen z ruky, takže to asi nic :/ ale dík za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 18:39

Holky takze zadna co nam da tip na kurz ze zdravotnictvi??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
3.10.14 18:43

@sagittarius no mě leda napadá ALS provider :) ale je to celkem drahé. já bych v něm právě chtěla pokračovat :) záleží, jaký kurz k jakému účelu. klidně bych brala fyzioterapii jen tak ze zajímavosti. nebo i čínská medicína pro jiný úhel pohledu, lae vše se celkem dost platí a je to jezdit někde na víc dní a to vím, že se mi nebude chtít :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
3.10.14 18:46

Jinak nabídka různých kurzů je i na IPVZ - seznam vzdělávacích akci. jsou to většinou jednodenní akce. zrovna kukám. jen samo zase je to dost placené vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
3.10.14 18:50

@PavlaHr já jsem dodělala před 3,5rokama doplňkové pedagogické studium v Ostravě. Bylo to na 2 roky, 4 semestry, celkem 16tisíc. Škola byla 2× měsíčně celou sobotu a jinak konzultace a domácí příprava, seminárky apod. Končí se závěrečnou prací a zkouškou. Mám to na 2.stupeň ZŠ a SŠ. Na výšku nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 19:18

@PavlaHr Co to je to ALS??? To jsem nikdy neslysela… ;) Fyzioterapie si nemyslim, ze existuje na to kurz, jen Bc a Mgr. :nevim: Jj, o cinske medicine jsem uz dlouho premyslela… :think: Ale to je kapanek drazsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 19:18

@PavlaHr Mrknu na to… IPVZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
3.10.14 19:33

@andelka83 no na výšku bych právě nepotřebovala. to bych mohla rovnou, ale zatím nebyl čas a obávám se, že ted zase oni už nebudou mít místa :/ ale tak uvidíme. jinak pokud to bylo 16 dokupy, tak to ještě jde :)

@sagittarius jj,fyzio je právě en Bc a to se mi nechce, že to je zase pro zajímavost zbytečné, že jinak bych se tomu nevěnovala. to spíš asi zvažuji, že jselti třeba fakt tu akupunkturu nebo něco takvého :) ALS - advanced life support. je i BLS - basic life support, je to vlastně resuscitace rozšířená a nebo základní. pomalu se ot u nás zavádí a časem to bude potom pro práci ve zdravotnictví povinné (ale to je až za hoooodně dlouho).
no tu čínskou dělaly ted kámošky, ale jezdili jednou měsíčně na pět dní do prahy a to se mi taky nechce, plus ty peníze za to. takže já bych spíš taky upřednostnila nějaké krátkodobé kurzy plus ta angličtina.
ale kdo ví, třeba půjdu prostě na částečný zpět do práce a budu ráda, že jsem ráda a nebo nepůjdu ani no, protože mi malý bude dávat dost zabrat sám o sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.10.14 20:07

@PavlaHr Aha aha, diky za info, o tom jsem vubec takhle nevedela! :nevim: Muzu se zeptat, kde presne to delaly kamosky? ;) Vim, ze v Praze, ale presne jaka instituce nebo tak… ;) Diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze