Farmasi - přivýdělek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.9.23 22:09

Farmasi privydelek

Holky, privydelavate si nektera s Farmasi? Vydelate si neco? Vyplati se to? Furt me kamaradka premlouva-vim, ze ma za me provize😃 😃, ale zase si rikam, kazda koruna v dnesni dobe dobra, kord na RD. Ale stale vaham, tak budu rada, pokud nekdo napisete😃 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35593
6.9.23 22:14
@Anonymní píše:
Holky, privydelavate si nektera s Farmasi? Vydelate si neco? Vyplati se to? Furt me kamaradka premlouva-vim, ze ma za me provize😃 😃, ale zase si rikam, kazda koruna v dnesni dobe dobra, kord na RD. Ale stale vaham, tak budu rada, pokud nekdo napisete😃 😊

Láká tě protože potřebuje další hloupé lidi do pyramidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7689
11.9.23 00:05
@JancaS84 píše:
Láká tě protože potřebuje další hloupé lidi do pyramidy.

Asi tak. Našla bych si normální brigádu. Většinou tyhle prodejkyně jenom spamují FB skupiny do kterých to nepatří atd., já jsem na to alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.23 14:50

Holky děkuji. Jen mě to zajimalo. Sama jsem usoudila, ze to fakt neni pro me😃 😃 takze nee nejdu do toho. Neumim otravovat lidi😃 😃

• Citovat
  • Upravit
16
8.10.23 11:59

Nevyplatí. Navíc značka tvrdí, že netestuje na zvířatech, ale opak je pravdou. Testuje. Má v certifikaci růžového králíčka, který uděluje PETA. Ačkoliv by se mělo jednat o certifikát, který značí kosmetiku netestovanou na zvířatech a neobsahující žádné živočišné složky PETA si zakládá „na důvěře“ a certifikát uděluje těm značkám, které si za něj zaplatí a které v čestném prohlášení uvedou, že netestují. Kontroly ze strany organizace však neprobíhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat