Farmers Kyjov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Farmers Kyjov
Pro všechny maminky, které by se mohly dostat do stejné situace.
Chtěla bych se podělit o vcerejší nemilou zkušenost s touto prodejnou, která zároveň slouží i jako zasilkovna.
Dnes si šla máma vyzvednout balíček a jako obvykle, byla prodejna zavřená, na dveřích cedule, pokud je prodejna uzavřena, zazvoňte. Zazvonily jsme tedy, otevřela nám otrávená blondýna s dotazem, zda si jdeme vyzvednout balíček, máma odpověděla, že ano, ten samý dotaz tahle otrávená blondýna směřovala i mým směrem, odpověděla jsem, ze ne, ze patříme k sobě a to co následovalo z úst teto otrávené dámy bylo neuvěřitelné. (Podotýkám, ze jsem sebou měla svého syna v kočárku) Tahle blonďatá dáma mi sdělila, ze když si nejdu vyzvednout balíček, ze jsem mohla počkat venku, na dotaz “PROČ”??? Prý mám špinavé kola kočárku. (Já osobně mám jinou představu o špinavých kolech)
Prodejnu jsem tedy opustila a musela jsem rozdychat, co tahle blondýna vůbec z ty svy pusy vypustila. Vrátila jsem se do prodejny a chtěla znát jméno vedoucího a no to mi paní sdělila, ze ona je vedoucí.
A k tomu už nebylo co dodat!!!
Takže maminky, pokud půjdete nakupovat pro své ratolesti nějaké věci, ideální bude, když deti necháte privazane před obchodem a vezmete si přezůvky.
Já osobně bych teto majitelce nenechala v obchodě ani korunu, protože o podnikání neví evidentně vůbec nic.
Kdyby hloupost nadnášela, tak se milá paní vedoucí bude po Kyjově vznášet jako balónek.
A teď už se vlastně vůbec nedivím, ze je obchod pořad bez zákazníků.
Dle mého názoru si tento obchod nezaslouží * ani jednu.
Obchod absolutně nedoporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@rrybova píše:
Chtěla bych se podělit o vcerejší nemilou zkušenost s touto prodejnou, která zároveň slouží i jako zasilkovna.
Dnes si šla máma vyzvednout balíček a jako obvykle, byla prodejna zavřená, na dveřích cedule, pokud je prodejna uzavřena, zazvoňte. Zazvonily jsme tedy, otevřela nám otrávená blondýna s dotazem, zda si jdeme vyzvednout balíček, máma odpověděla, že ano, ten samý dotaz tahle otrávená blondýna směřovala i mým směrem, odpověděla jsem, ze ne, ze patříme k sobě a to co následovalo z úst teto otrávené dámy bylo neuvěřitelné. (Podotýkám, ze jsem sebou měla svého syna v kočárku) Tahle blonďatá dáma mi sdělila, ze když si nejdu vyzvednout balíček, ze jsem mohla počkat venku, na dotaz “PROČ”??? Prý mám špinavé kola kočárku. (Já osobně mám jinou představu o špinavých kolech)
Prodejnu jsem tedy opustila a musela jsem rozdychat, co tahle blondýna vůbec z ty svy pusy vypustila. Vrátila jsem se do prodejny a chtěla znát jméno vedoucího a no to mi paní sdělila, ze ona je vedoucí.
Takže maminky, pokud půjdete nakupovat pro své ratolesti nějaké věci, ideální bude, když deti necháte privazane před obchodem a vezmete si přezůvky.
Já osobně bych teto majitelce nenechala v obchodě ani korunu, protože o podnikání neví evidentně vůbec nic.
Kdyby hloupost nadnášela, tak se milá paní vedoucí bude po Kyjově vznášet jako balónek.
stlo se mi to v několika obchodech, že kočárek ne. Prý kvuli kolum, jind kvuli krádežim… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
stlo se mi to v několika obchodech, že kočárek ne. Prý kvuli kolum, jind kvuli krádežim…
Já jsem se s tímto přístupem setkala poprvé a opravdu se mi to nelíbilo, navíc kdyby paní nebyla primitivní, mohla jsem tam utratit nějaké peníze, ale paní neměla chuť obsluhovat nějaké příchozí potenciální zákazníky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rrybova píše:
Něco podobného se mi stalo, ale v jiném obchodě i městě. Stěžovala jsem si, a už tam zásilkovna není. Je v jiném obchodě, o pár metrů dál. Nepříjemný člověk, co pracuje ve službách, to je neštěstí. Třeba v UK jsem se s tím vůbec nesetkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liguére píše:
Něco podobného se mi stalo, ale v jiném obchodě i městě. Stěžovala jsem si, a už tam zásilkovna není. Je v jiném obchodě, o pár metrů dál. Nepříjemný člověk, co pracuje ve službách, to je neštěstí. Třeba v UK jsem se s tím vůbec nesetkala.
Já jsem se s tímhle přístupem opravdu setkala poprvé, a pokud tahle blondýna byla i majitelkou tak se nedivím, ze v obchodě nejsou žádné zákaznice. A navíc, ona nemohla přeci vůbec vědět, jestli mám v plánu něco koupit..
Na druhou stranu, v Kyjově je jiný obchudek s dětským zbožím, kde dámy mají úplně jiný přístup a pak nemám problém s tím, abych tam nakoupila i to, co nebylo v plánu ![]()
Spis je smutné to, ze se tohle stane v obchodě s dětským zbožím.
Asi počkám až zaprší, a pak půjdu paní majitelce ukázat jak vypadají špinavé kola od kočárku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firmu znam uz dlouho, casto potkavam na veletrzich a nakupuji. Mimochodem se jedna o velmi uspesnou spolecnost. Neni nic jednodussiho, nez kontaktovat pani majitelku a resit tak situaci konstruktivne, pokud ti o to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
Firmu znam uz dlouho, casto potkavam na veletrzich a nakupuji. Mimochodem se jedna o velmi uspesnou spolecnost. Neni nic jednodussiho, nez kontaktovat pani majitelku a resit tak situaci konstruktivne, pokud ti o to jde.
Z toho co mi tato dáma sdělila, tak to byla majitelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
@rrybova Psala jsi, ze vedouci, ne majitelka. Vypadala takto ?Neverim, ze to byla ona.
Já jsem se ji ptala, kdo je její vedoucí nebo nadřízený a na to mi řekla, ze ona.
Já jsem v tomhle obchodě byla podruhé a myslím, ze vždy tam byla tato arogantní dáma.
Navíc jsem jim to dala do hodnocení i na FB stránky, takže pokud by to i majitelka nebyla, měla prostor se ozvat a zjistit co se včera stalo.
A jak jsem psala, jim bych tam za tento přístup nenechala ani korunu.
Ať je to jak je to, tohle si proste nesmí nebo spis neměla dovolit.
Ale chápu, ze v dnešní době mají asi hodně zákazníků. A jak jsem říkala, v Kyjově mám nejraději ten dětský obchod vedle pošty, tam jsou ty dámy úplně v pohodě, vždy s úsměvem na tváři a hlavně je to nikdy neotravuje, takže pak nemám problém s tím nakoupit i neco navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
@rrybova Psala jsi, ze vedouci, ne majitelka. Vypadala takto ?Neverim, ze to byla ona.
Nebyla to ona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rrybova Me prijde, ze si tim vubec nejsi jista, ze se jedna o majitelku. Jak jsem psala, pokud ti jde o reseni/omluvu, tak zvedni telefon nebo napis primo ji. Vezes se na vlne emoci. Me to muze byt fuk, jen mam pocit, ze sis zalozila profil jen kvuli teto negativni reklame
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rrybova píše:
Nebyla to ona.
Jsem si to myslela. Zitra pani Nemcove zavolej, bude rada, s nevychovanou vedouci bude kratky proces. Fakt je to solidni firma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
@rrybova Me prijde, ze si tim vubec nejsi jista, ze se jedna o majitelku. Jak jsem psala, pokud ti jde o reseni/omluvu, tak zvedni telefon nebo napis primo ji. Vezes se na vlne emoci. Me to muze byt fuk, jen mam pocit, ze sis zalozila profil jen kvuli teto negativni reklame.
@tulipán píše:
@rrybova Me prijde, ze si tim vubec nejsi jista, ze se jedna o majitelku. Jak jsem psala, pokud ti jde o reseni/omluvu, tak zvedni telefon nebo napis primo ji. Vezes se na vlne emoci. Me to muze byt fuk, jen mam pocit, ze sis zalozila profil jen kvuli teto negativni reklame.
Asi té zklamu, ale já tu mám profil už par let, jen tady nemám potřebu diskutovat ![]()
Já tady neziju, mám tady rodiče, takže pokud mi někdo řekne, ze nemá žádného nadřízeného, tak to beru a rozhodne nebudu řešit jestli to pravda je nebo ne.
Tolik asi ke včerejšímu incidentu ????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rrybova píše:
Asi té zklamu, ale já tu mám profil už par let, jen tady nemám potřebu diskutovat
Já tady neziju, mám tady rodiče, takže pokud mi někdo řekne, ze nemá žádného nadřízeného, tak to beru a rozhodne nebudu řešit jestli to pravda je nebo ne.
Tolik asi ke včerejšímu incidentu ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosty souhlas s rrybova
Ahoj,
plně s Tebou souhlasím, obchod věčně prázdný, chodím tudy každy den a to dokonce 2-3×, tudíž se nedivím, ze je paní blondýna permanentně otravena. Jinak ja tam byla též pro zásilku a byla protivná a zahližela na me. Ať si to užije, ja bych se v tom krámě ukousala nudou a navic žádný výdělek, takze to fakt naštve. Kdo tam chce chodit a zastávat se jí, ať tam chodí, přeji mu hodně stesti, ja bych si tam nekoupila nic a peníze na to rozhodně mám.
- Citovat
- Upravit