Farmers Kyjov

9
29.11.17 08:32

Farmers Kyjov

Pro všechny maminky, které by se mohly dostat do stejné situace.
Chtěla bych se podělit o vcerejší nemilou zkušenost s touto prodejnou, která zároveň slouží i jako zasilkovna.
Dnes si šla máma vyzvednout balíček a jako obvykle, byla prodejna zavřená, na dveřích cedule, pokud je prodejna uzavřena, zazvoňte. Zazvonily jsme tedy, otevřela nám otrávená blondýna s dotazem, zda si jdeme vyzvednout balíček, máma odpověděla, že ano, ten samý dotaz tahle otrávená blondýna směřovala i mým směrem, odpověděla jsem, ze ne, ze patříme k sobě a to co následovalo z úst teto otrávené dámy bylo neuvěřitelné. (Podotýkám, ze jsem sebou měla svého syna v kočárku) Tahle blonďatá dáma mi sdělila, ze když si nejdu vyzvednout balíček, ze jsem mohla počkat venku, na dotaz “PROČ”??? Prý mám špinavé kola kočárku. (Já osobně mám jinou představu o špinavých kolech)
Prodejnu jsem tedy opustila a musela jsem rozdychat, co tahle blondýna vůbec z ty svy pusy vypustila. Vrátila jsem se do prodejny a chtěla znát jméno vedoucího a no to mi paní sdělila, ze ona je vedoucí.
A k tomu už nebylo co dodat!!!
Takže maminky, pokud půjdete nakupovat pro své ratolesti nějaké věci, ideální bude, když deti necháte privazane před obchodem a vezmete si přezůvky.
Já osobně bych teto majitelce nenechala v obchodě ani korunu, protože o podnikání neví evidentně vůbec nic.
Kdyby hloupost nadnášela, tak se milá paní vedoucí bude po Kyjově vznášet jako balónek.
A teď už se vlastně vůbec nedivím, ze je obchod pořad bez zákazníků.
Dle mého názoru si tento obchod nezaslouží * ani jednu.
Obchod absolutně nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
29.11.17 08:45
@rrybova píše:
Chtěla bych se podělit o vcerejší nemilou zkušenost s touto prodejnou, která zároveň slouží i jako zasilkovna.
Dnes si šla máma vyzvednout balíček a jako obvykle, byla prodejna zavřená, na dveřích cedule, pokud je prodejna uzavřena, zazvoňte. Zazvonily jsme tedy, otevřela nám otrávená blondýna s dotazem, zda si jdeme vyzvednout balíček, máma odpověděla, že ano, ten samý dotaz tahle otrávená blondýna směřovala i mým směrem, odpověděla jsem, ze ne, ze patříme k sobě a to co následovalo z úst teto otrávené dámy bylo neuvěřitelné. (Podotýkám, ze jsem sebou měla svého syna v kočárku) Tahle blonďatá dáma mi sdělila, ze když si nejdu vyzvednout balíček, ze jsem mohla počkat venku, na dotaz “PROČ”??? Prý mám špinavé kola kočárku. (Já osobně mám jinou představu o špinavých kolech)
Prodejnu jsem tedy opustila a musela jsem rozdychat, co tahle blondýna vůbec z ty svy pusy vypustila. Vrátila jsem se do prodejny a chtěla znát jméno vedoucího a no to mi paní sdělila, ze ona je vedoucí.
Takže maminky, pokud půjdete nakupovat pro své ratolesti nějaké věci, ideální bude, když deti necháte privazane před obchodem a vezmete si přezůvky.
Já osobně bych teto majitelce nenechala v obchodě ani korunu, protože o podnikání neví evidentně vůbec nic.
Kdyby hloupost nadnášela, tak se milá paní vedoucí bude po Kyjově vznášet jako balónek.

stlo se mi to v několika obchodech, že kočárek ne. Prý kvuli kolum, jind kvuli krádežim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 08:55
@Lama Lama píše:
stlo se mi to v několika obchodech, že kočárek ne. Prý kvuli kolum, jind kvuli krádežim… :nevim:

Já jsem se s tímto přístupem setkala poprvé a opravdu se mi to nelíbilo, navíc kdyby paní nebyla primitivní, mohla jsem tam utratit nějaké peníze, ale paní neměla chuť obsluhovat nějaké příchozí potenciální zákazníky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.11.17 09:48
@rrybova píše:

Něco podobného se mi stalo, ale v jiném obchodě i městě. Stěžovala jsem si, a už tam zásilkovna není. Je v jiném obchodě, o pár metrů dál. Nepříjemný člověk, co pracuje ve službách, to je neštěstí. Třeba v UK jsem se s tím vůbec nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 10:18
@Liguére píše:
Něco podobného se mi stalo, ale v jiném obchodě i městě. Stěžovala jsem si, a už tam zásilkovna není. Je v jiném obchodě, o pár metrů dál. Nepříjemný člověk, co pracuje ve službách, to je neštěstí. Třeba v UK jsem se s tím vůbec nesetkala.

Já jsem se s tímhle přístupem opravdu setkala poprvé, a pokud tahle blondýna byla i majitelkou tak se nedivím, ze v obchodě nejsou žádné zákaznice. A navíc, ona nemohla přeci vůbec vědět, jestli mám v plánu něco koupit..
Na druhou stranu, v Kyjově je jiný obchudek s dětským zbožím, kde dámy mají úplně jiný přístup a pak nemám problém s tím, abych tam nakoupila i to, co nebylo v plánu :D
Spis je smutné to, ze se tohle stane v obchodě s dětským zbožím.
Asi počkám až zaprší, a pak půjdu paní majitelce ukázat jak vypadají špinavé kola od kočárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
29.11.17 19:59

Firmu znam uz dlouho, casto potkavam na veletrzich a nakupuji. Mimochodem se jedna o velmi uspesnou spolecnost. Neni nic jednodussiho, nez kontaktovat pani majitelku a resit tak situaci konstruktivne, pokud ti o to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 20:01
@tulipán píše:
Firmu znam uz dlouho, casto potkavam na veletrzich a nakupuji. Mimochodem se jedna o velmi uspesnou spolecnost. Neni nic jednodussiho, nez kontaktovat pani majitelku a resit tak situaci konstruktivne, pokud ti o to jde.

Z toho co mi tato dáma sdělila, tak to byla majitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
29.11.17 20:11

@rrybova Psala jsi, ze vedouci, ne majitelka. Vypadala takto ?Neverim, ze to byla ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 20:21
@tulipán píše:
@rrybova Psala jsi, ze vedouci, ne majitelka. Vypadala takto ?Neverim, ze to byla ona.

Já jsem se ji ptala, kdo je její vedoucí nebo nadřízený a na to mi řekla, ze ona.
Já jsem v tomhle obchodě byla podruhé a myslím, ze vždy tam byla tato arogantní dáma.
Navíc jsem jim to dala do hodnocení i na FB stránky, takže pokud by to i majitelka nebyla, měla prostor se ozvat a zjistit co se včera stalo.
A jak jsem psala, jim bych tam za tento přístup nenechala ani korunu.
Ať je to jak je to, tohle si proste nesmí nebo spis neměla dovolit.
Ale chápu, ze v dnešní době mají asi hodně zákazníků. A jak jsem říkala, v Kyjově mám nejraději ten dětský obchod vedle pošty, tam jsou ty dámy úplně v pohodě, vždy s úsměvem na tváři a hlavně je to nikdy neotravuje, takže pak nemám problém s tím nakoupit i neco navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 20:23
@tulipán píše:
@rrybova Psala jsi, ze vedouci, ne majitelka. Vypadala takto ?Neverim, ze to byla ona.

Nebyla to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
29.11.17 20:31

@rrybova Me prijde, ze si tim vubec nejsi jista, ze se jedna o majitelku. Jak jsem psala, pokud ti jde o reseni/omluvu, tak zvedni telefon nebo napis primo ji. Vezes se na vlne emoci. Me to muze byt fuk, jen mam pocit, ze sis zalozila profil jen kvuli teto negativni reklame :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
29.11.17 20:32
@rrybova píše:
Nebyla to ona.

Jsem si to myslela. Zitra pani Nemcove zavolej, bude rada, s nevychovanou vedouci bude kratky proces. Fakt je to solidni firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.11.17 20:46
@tulipán píše:
@rrybova Me prijde, ze si tim vubec nejsi jista, ze se jedna o majitelku. Jak jsem psala, pokud ti jde o reseni/omluvu, tak zvedni telefon nebo napis primo ji. Vezes se na vlne emoci. Me to muze byt fuk, jen mam pocit, ze sis zalozila profil jen kvuli teto negativni reklame :lol:.
@tulipán píše:
@rrybova Me prijde, ze si tim vubec nejsi jista, ze se jedna o majitelku. Jak jsem psala, pokud ti jde o reseni/omluvu, tak zvedni telefon nebo napis primo ji. Vezes se na vlne emoci. Me to muze byt fuk, jen mam pocit, ze sis zalozila profil jen kvuli teto negativni reklame :lol:.

Asi té zklamu, ale já tu mám profil už par let, jen tady nemám potřebu diskutovat ;)
Já tady neziju, mám tady rodiče, takže pokud mi někdo řekne, ze nemá žádného nadřízeného, tak to beru a rozhodne nebudu řešit jestli to pravda je nebo ne.
Tolik asi ke včerejšímu incidentu ????
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
29.11.17 20:48
@rrybova píše:
Asi té zklamu, ale já tu mám profil už par let, jen tady nemám potřebu diskutovat ;)
Já tady neziju, mám tady rodiče, takže pokud mi někdo řekne, ze nemá žádného nadřízeného, tak to beru a rozhodne nebudu řešit jestli to pravda je nebo ne.
Tolik asi ke včerejšímu incidentu ???? :think:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 15:14

Naprosty souhlas s rrybova

Ahoj,

plně s Tebou souhlasím, obchod věčně prázdný, chodím tudy každy den a to dokonce 2-3×, tudíž se nedivím, ze je paní blondýna permanentně otravena. Jinak ja tam byla též pro zásilku a byla protivná a zahližela na me. Ať si to užije, ja bych se v tom krámě ukousala nudou a navic žádný výdělek, takze to fakt naštve. Kdo tam chce chodit a zastávat se jí, ať tam chodí, přeji mu hodně stesti, ja bych si tam nekoupila nic a peníze na to rozhodně mám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat