Febrilní křeče a pomočování?

126
19.4.16 20:23

Febrilní křeče a pomočování?

Zdravím všechny,
minulý týden syn (2,5 roku) prodělal první záchvat febrilních křečí. Nekomplikovaný. Volala jsem rychlou, odvezli nás do nemocnice a později toho dne měl křeče znovu, potom nasadili diazepam a už byl klid.
Teď k mému dotazu - co jsme se vrátili domů (2 dny), už se mi několikrát počůral a pokakal doma do kalhot. Přitom už dlouho na záchod normálně chodí, bez problému si řekne. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Může to být nějaký následek? Všechna následná vyšetření a odběry nás ještě čekají, s doktorkou budu mluvit zítra kvůli výsledkům krve, tak se určitě zeptám, jen mě zajímá, jestli se s tím někdo z vás třeba nesetkal..nebo jestli prostě jen „blbne“ a má zas nějaké své období, znáte to..
Díky za váš čas a případné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6388
19.4.16 21:14

Ahoj..
moje neteř prodělala febrilní křeč, zůstala ji z toho epilepsie a i ted (9 let)se občas počůrá..
Snad to u vás není podobné, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.4.16 21:56

@kaciih Řekla bych, že to bude spíš reakce na pobyt v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.4.16 22:28

@AliTad Já jsem si taky říkala, že ještě tak celkově stresem by to mohlo být, ale on se tam dokonce naučil čůrat vestoje a měl z toho strašnou srandu a celkově to tam krom odběrů snášel dobře..ale třeba je to složitější a vliv to má, díky za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí