Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mam dotaz, trochu se stydim s tim jit k lekari tak treba tady nekdo bude vedet. Jdu na wc na velkou, opravdu poradne vse vytru, omyju se bidetovou sprskou. Ale pak mam stejne na kalhotkach/vlozce hnedy flek. Hygienu po wc delam opravdu dukladnou… treba nekdo mato to stejne
Krev tam neni nikdy, s nicim se nelecim
@terka00×x píše: VíceŘešila si to už oni, všichni psali, ať jdeš k doktorovi. Co doktor? Od loňska třeba léky, změny stravy?
@nikitice Nene, prave ze to byla vaginalni inkontinence.. kterou ano s lekarem jsem ji vyresila.
Tedka jak jsem psala je fekalni
Takze dekuji za radu, ale…
Já tohle znám ne u dospělého, ale u dítěte. Můj syn má od dětství problémy s tzv. enkoprézou. Pokakávání, umazávání. Začalo mu to nějak v 6 nebo 7letech a trápilo ho to docela dlouho. Šli jsme s tím nejdříve k pediatrovi, kde dostal léky a potom jsme byli dokonce týden v nemocnici. Vyšetření a testy neprokázali somatickou příčinu, takže se muselo jednat o psychické příčiny. Mluvila jsem se školním psychologem, kterému jsem se svěřila a ten doporučil, abychom se objednali k psycholožce a ta ještě doporučila objednat se k psychiatričce. Bylo to celkově zdlouhavé a nepříjemné. Hlavně z hlediska hygieny doma. Neustále špinavé a zapáchající prádlo, museli jsme trenýrky i tepláky neustále předepírat. Pro mě jako matku taky nápor na psychiku. Dneska má 12 let, je to lepší, ale úplně se toho nezbavil. Sem tam se to ještě stane. Prosím anonym, hodně osobní a citlivé téma. Takže určitě doporučuji vyhledat jakéhokoliv lékaře. ![]()
@medvidka tady je zase nekdo chytry, ja opravdu nechapu proc musi vsichni rypat. No tak proste mi z genitalu vytekal tmavy vytok, napsal jsem vaginalni inkontinence, myslim, ze ty co chteji tak to pochopi. Proste pokud nemam co napsat, jak poradit tak nic nepisu ne? Najdete si zajmy a zivot ![]()
Tedka mam to, ze i po duklanem vytreni a omyti analniho otvoru po defekaci!!!upoznoruji, ze ne genitalnigo otvoru!!! Na vlozce hnedou skvenu v oblasti kde na kalhotky priseda analni otvor. Skvrna hneda = stolice. Chapeme se nebo pani chytra budete opet rypat?
@Anonymní píše: Více
Moc dekuju, ja jsem prenyslela nad neposilenym panevnim dnem, ale nevim jestli je to mozne..