Femcap zavádění

611
26.3.13 21:33

Femcap zavádění

Ahoj holky, prosím o radu, má někdo antikoncepci Femcap? jak se zavádí? zavede se a po souloži zase odddělá nebo zůstává tam pořád? nebo jak to prosím funguje? je potřeba k tomu ještě užívat gel Contragel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5606
26.3.13 21:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
26.3.13 21:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
26.3.13 21:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
26.3.13 22:00

Nemám to, ale našla jsem to na netu :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
26.3.13 22:03

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.1.14 01:08

Pesar FemCap lze zavést i několik hodin před stykem, a tak nenarušuje spontánní průběh sexuálního kontaktu.Po styku musí zůstat na místě dalších šest hodin, aby nedošlo k nežádoucímu otěhotnění. Celkem může být zavedený až 48 hodin. To jsem našla tady http://www.pesarunas.cz/info-pouziti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.4.14 12:55

Ahoj holky, prodám Femcap. Zkoušela jsem ho párkrát zavést, ale nějak se mi to nedařilo. Nemám na to nervy. Třeba ho některá ráda využije. Je to ta nejmenší velikost, včetně návodu. Cena dohodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.14 10:13
@staisi píše:
Ahoj holky, prodám Femcap. Zkoušela jsem ho párkrát zavést, ale nějak se mi to nedařilo. Nemám na to nervy. Třeba ho některá ráda využije. Je to ta nejmenší velikost, včetně návodu. Cena dohodou.

Ahojky, nemas nahodou k prodeji na omlazeni? Rezervovala jsem si. Bez zpetne vazby, tak bych si koupila tady.Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.14 16:27

K prodeji 22mm

Ahoj, já nabízím velikost 22mm, jelikož se mi taky nepovedl několikrát zavést správně…takže na to nemám nervy a nabízím ho dále. :nevim: Kdyžtak pište do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.9.14 15:31

Ahoj Zeny, dnes mi prisel femcap, nevim, snad jsem ho asoi ze tri pokusu nasadila dvakrát dobře, ale nejsem si jista…při vytahovani to jakoby mlaskne a pak jde vytahnout.No ale musim rict, ze jsem si to představovala asi ruzoveji-jednoduseji. Nebudu nad tim lamat hlavu, vecer ho ozkousime na ostro :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.12.14 08:49

femcap

Ahoj holky v pátek mi přišel femcap včera jsem několikrát zkoušela zavést a vyndat jenom nevím, kde má být delší strana krempy nebo je to jedno kterým směrem jí dám? po zavedení jsem zkusila zmáčknout kopuli a čípek jsem nahmatala takže zavedený bude asi správně. Z obrázku, kteýr je v návodu toho moc nezístím a textový popis není dostatečný. Moc díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí