Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu, má někdo antikoncepci Femcap? jak se zavádí? zavede se a po souloži zase odddělá nebo zůstává tam pořád? nebo jak to prosím funguje? je potřeba k tomu ještě užívat gel Contragel?
Pesar FemCap lze zavést i několik hodin před stykem, a tak nenarušuje spontánní průběh sexuálního kontaktu.Po styku musí zůstat na místě dalších šest hodin, aby nedošlo k nežádoucímu otěhotnění. Celkem může být zavedený až 48 hodin. To jsem našla tady http://www.pesarunas.cz/info-pouziti
Ahoj holky, prodám Femcap. Zkoušela jsem ho párkrát zavést, ale nějak se mi to nedařilo. Nemám na to nervy. Třeba ho některá ráda využije. Je to ta nejmenší velikost, včetně návodu. Cena dohodou.
@staisi píše:
Ahoj holky, prodám Femcap. Zkoušela jsem ho párkrát zavést, ale nějak se mi to nedařilo. Nemám na to nervy. Třeba ho některá ráda využije. Je to ta nejmenší velikost, včetně návodu. Cena dohodou.
Ahojky, nemas nahodou k prodeji na omlazeni? Rezervovala jsem si. Bez zpetne vazby, tak bych si koupila tady.Dik
Ahoj, já nabízím velikost 22mm, jelikož se mi taky nepovedl několikrát zavést správně…takže na to nemám nervy a nabízím ho dále.
Kdyžtak pište do zpráv.
Ahoj Zeny, dnes mi prisel femcap, nevim, snad jsem ho asoi ze tri pokusu nasadila dvakrát dobře, ale nejsem si jista…při vytahovani to jakoby mlaskne a pak jde vytahnout.No ale musim rict, ze jsem si to představovala asi ruzoveji-jednoduseji. Nebudu nad tim lamat hlavu, vecer ho ozkousime na ostro
![]()
Ahoj holky v pátek mi přišel femcap včera jsem několikrát zkoušela zavést a vyndat jenom nevím, kde má být delší strana krempy nebo je to jedno kterým směrem jí dám? po zavedení jsem zkusila zmáčknout kopuli a čípek jsem nahmatala takže zavedený bude asi správně. Z obrázku, kteýr je v návodu toho moc nezístím a textový popis není dostatečný. Moc díky za odpověď