Mirena a dlouhé špinění místo menstruace :(

Anonymní
26.3.13 15:41

Mirena a dlouhé špinění místo menstruace...:(

Mam zavedenou Mirenu neco pres pul roku, ze zacatku krvaceni v kuse asi ctvr roku, pak se to lepsilo, ale ted uz druhy mesic to mam tak, ze mam cyklus cca 35 dni, pak tri dny lehce spinim, pak asi tyden velmi slaboucke krvaceni /staci menit slipovky/ a pak zas tri dny mikrospineni. Tampony se uzivat bojim, abych Mirenu nevytahla a tak intimkuju defacto pul mesice, coz mi vadi.. Radeji bych klidne silnejsi krvaceni, ale polovicni dobu… Muze se to jeste nejak srovnat? Prip. vymizet uplne? Protoze jinak mi to velice nevyhovuje, ale zas vyndavat ji ted nechci… Uz vidim, jak „prospinim“ dovolenou…:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2286
26.3.13 16:05

No tak já za sebe můžu říct, že jsem s Mirenou spokojená. A to jsem špinila rok a tři měsíce :cert:.Byla jsem z toho na nervy.Taky to bylo jen špinění a stačily slipovky. Teď od vánoc se to konečně srovnalo a nemám to vůbec. Maximálně pidi zašpinění jeden den v měsíci, ale ani se tomu zašpinění říkat nedá. Takže fakt vydržet a snad se to srovná. Doktor mě ujišťoval, že to chce ještě čas a měl pravdu. Jinak mě na dovolenou napsal prášky, abych nešpinila a měla klid.Jo a tampóny se prý klidně můžou. Sama jsem je nosila a v pohodě. Doktor prý nezná nikoho kdo by si tampónem tělísko vyndal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 16:30

Fakt pres rok?? Tak snad se to u me zmeni taky jeste..

• Citovat
  • Upravit
3352
26.3.13 16:34

Měla jsem to také tak, trvalo to víc jak půl roku, pak se to postupně začalo lepšit, nakonec jsem měla špinění místo MS tak dva dny zhruba po čtvrt roce, jinak nic ;). Jen jsem teda pořád přibírala - pomalu, ale jistě, tak jsem si po 4 letech nechala Mirenu vyndat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
26.3.13 16:39

Fakt přes rok. Doktor prý měl paní co měla problémy třičtvrtě roku a pak taky dobrý. Já musím mít vždy něco extra :roll:.Jinak teda váhu řeším po porodu a stačilo by 5 kilo dolů, ale nějak se jim nechce, tak nevím, jestli to má s Mirenou spojitost :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 20:24

Já ji měla rok a podobnej problém. 4 dny špinění, 8(!) dní menstruace a 4 dny špinění. Po tom roce mě to přestalo bavit, tak holt šla ven…dýl už jsem čekat nemohla a i když mi bylo líto peněz a všeho, tak bych se zbláznila, kdybych si ji měla nechat. Tak držím palce, ať se všechno srovná, jak má… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 20:52

Jajulko a pak jsi po vyndani zhubla? Nebylo to spis i ziv. stylem nez Mirenou? Me i pobolivaj prsa, no nemam z tech hormonu dobrej pocit, a to jsem si rikala, ze narozdil od prasku je tohle min hormonovy a lokalni… Tak ted babo rad.. Cekat? Abych ale nedopadla jak vanillavanilla..:-(

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 00:14

Anonymní: Ale třeba by se to bývalo zlepšilo, kdybych vydržela, jako Kačab… :nevim: Určitě je to ohledně hormonů pro tělo lepší, než pilule…Otázka je, jestli Ti to sedne, no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
27.3.13 19:21

Životní styl jsem nijak nezměnila, jíme poměrně zdravě, i když občas nějaký úlet je a když jsem se tak dívala na fotky, tak cca rok po porodu jsem byla hubenější než další roky… Po vyndání šla váha zase pomaloučku dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.13 20:16

A Kacab, jaky leky ti dr.dal? Ja mam ted zrovna to spineni a presne za mesic jedem na dovcu, takze to tam cekam a to by teda byl opruz…

• Citovat
  • Upravit
1156
8.6.13 20:49

Po prvním porodu jsem neměla s Mirenou absolutně žádný problém, po 2 měsících od zavedení jsem jen pár dní špinila v cyklu 28dní. Zato teď, mám ji zavedenou od začátku února, cyklus mám 25 dní a přijde mi, že kromě 3-5 dní neustále chodím s vložkou… :nevim: Teď jsem tedy první měsíc jen špinila, ale i tak… S tampóny jsem opatrná, nějak jsou mi teď po druhém dítku nepříjemné… Tak jsem zvědavá jak dlouho to rovnání ještě potrvá… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
8.6.13 21:06

Ahojky já ze startu špinila myslím jen 14 dní a pak byl klid, ale myslím, že po půl roce to začlo a trápila jsem se snad půl roku.Na gyndě jsem byla jako doma. Nechutné špinění, bez intimky ani ránu a o bazénu ani nemluvím. Po roce a jednom měsící jsem ji nechala vytáhnout a te´d mám boží klid :pankac: Už když mi ji vytáhnul tak jsem cítila strašnou úlevu ani se to nedá popsat, jako by to tělo nechtělo. Beru prášky Janine a menstruaci nemám :palec: peníze mi vrátili, i když se to da reklamavot jen do roka, na to pozor kdybysi to chtěla dát pryč. Mi to doktor vyřídil, protože mě pořád přemlouval ať to vydržím, že to přejde, ale ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.6.13 21:09

Tak já ji mám tď měsíc a naprostá spokojenost. PO zavedení jsem jeden del trochu krvácela a pak asi 3 dny malinko špinila, od té doby nic a ani nic necítím. takže z mé strany zatím super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
12.6.13 10:50
@Anonymní píše:
A Kacab, jaky leky ti dr.dal? Ja mam ted zrovna to spineni a presne za mesic jedem na dovcu, takze to tam cekam a to by teda byl opruz…

Ascorutin je volně prodejný a pomáhá nebo mi napsal prášky a pak po vysazení jsem dostala MS.Jen nevím jak se jmenovali :oops: zkusím pohledat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 20:12

A jaktoze jsi dostala MS, vzdyt pises, ze to uz s Mirenou nemas…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1