Fenka se kouše a škrábe na břichu - co to znamená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
11.1.24 08:38
@Simik12 píše:
@Zlatývoči ano a ano měla falešné březí…něco se jí tam tvořilo tak měla antibiotika a mastičku na tu kůži. Na chvíli se jí to zlepšilo, ale zase se jí vrátila ta kůže podrážděná. Ještě ji čeká tento rok kastrace už skrz te březí a že už je stará, bude ji tento rok 8 let.

Podle mě to může být od té falešné březosti, rozhozené hormony, svědění nateklé mléčné žlázy, mléko v nich. Přikláněla bych se k brzké kastraci, v tomto věku už může snadno přijít zánět dělohy, růst útvarů na mléčné žláze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80275
13.1.24 17:12
@Simik12 píše:
@Stevia něco se jí tam dělalo a měla antibiotika. A i falešné březí měla… Jelikož je stará a už se jí dělají takové věci tak je jí doporučená kastrace, aby nepřišly ještě horší věci…

už dávno měla být vykastrovaná, nevypadá to dobře, může mít počínající rakovinu mléčné žlázy
a proč si pořizujete psa, když nemáte na veterinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.1.24 00:52

U nas svedeni a lizani tlapek cumacku, ousek…vetetinar nepomohl, specialni veterinarni dieta nepomohla…tak jsem hledala info, kvasinky, alergie…pomohl prechod na Britcare sensitive radu granuli pro psy…temer ihned! Jinak existuji spec peny a roztoky na oplach koznich problemu. Zkusila bych i malinkou vrstvu sudocrem pro miminka(u nas funguje na jakakoliv kozni podrazdeni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.1.24 12:31

@Markéta80 prý pravděpodobně alergie. S přítelem jsme přišli na to, že je nejspíše já hovězí nebo na lepek alergická tak to vyřadíme a uvidíme. Jináč dostala zase sprej, prášky na svědění a ještě nějaký šampon. Názvy teď nevím. Má to lepší, ale úplně ji to nezmizelo.. za pár dní jde na kastraci k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59495
21.1.24 12:56

@Simik12 to chce fakt zjistit co jí vadí a to vysadit. jen potlačovat projevy nic moc neřeší. Jestli byla změna stravy? často vadí kuře, ale může to být cokoliv. Pokud je to ve stravě řešení je jednoduché, pokud by to byla venkovní alergie tak jedině léky. Mně se teď nejmladší po nové značce granulí totálně pozvracela + průjem tak má dneska hladovku a asi jí ty granule něčím vadí, ostatním sedí dobře. Ještě zkusím jinou příchuť, ale nejspíš se vrátím ke granulím co jí sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný