Nateklý čumák

Anonymní
2.1.24 18:44

Nateklý čumák

Ahoj holky :srdce:
Dneska jsem přišla z práce a můj chlupáč ma čumák nateklý pod okem. Teda jakoby od čumáku k oku. Nic extrémního asi ho to nebolí zlobí a jí normálně. :P
Nemohl by to mít od zubu? Nebo chytit průvan? Je to německy špic trpasličí.
Má zubní kámen a zánět dásní, ale ten už dlouho léčíme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16021
2.1.24 18:58

Nebylo by lepší jít na veterinu, než tady vymýšlet coby kdyby náhodou? :think:

Zubní kámen dlouho léčíte? Co na tom léčíte? Stačí nechat odstranit a je vyléčeno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 19:06
@Šmoulice píše:
Nebylo by lepší jít na veterinu, než tady vymýšlet coby kdyby náhodou? :think:Zubní kámen dlouho léčíte? Co na tom léčíte? Stačí nechat odstranit a je vyléčeno …

Ano zubní kámen má odstraněný, ale ten zánět se teď léčí. Celkově má problém se zoubky paradentózu.

• Citovat
  • Upravit
27
2.1.24 19:06
@Anonymní píše:
Ano zubní kámen má odstraněný, ale ten zánět se teď léčí. Celkově má problém se zoubky má paradentózu.

Takže problém šlechtěného psa?

Příspěvek upraven 02.01.24 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32573
2.1.24 19:08

No to vypadá, že má od zubu, nespoléhala bych na to, že ho to nebolí, šla bych na veterinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.24 19:10
@Monchichik píše:
No to vypadá, že má od zubu, nespoléhala bych na to, že ho to nebolí, šla bych na veterinu…

Právě že bydlíme daleko od veterináře a ještě dál od veterinární pohotovosti. Nemáme auto tak proto se ptám teď a tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
2.1.24 19:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky :srdce:
Dneska jsem přišla z práce a můj chlupáč ma čumák nateklý pod okem. Teda jakoby od čumáku k oku. Nic extrémního asi ho to nebolí zlobí a jí normálně. :P
Nemohl by to mít od zubu? Nebo chytit průvan? Je to německy špic trpasličí.
Má zubní kámen a zánět dásní, ale ten už dlouho léčíme.

Co zkusit vypláchnout heřmánkem? Když už nic, alespoň se mu uleví.
Antibiotika nedostal?
Jinak psi moc nedávají najevo bolest ani nemoc, to už musí být, mají zakódováno, že by je smečka odvrhla.
Naše měla zánět střev a chtěla si ve 2 v noci hrát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.24 19:19
@Sylvania 333 píše:
Co zkusit vypláchnout heřmánkem? Když už nic, alespoň se mu uleví.
Antibiotika nedostal?
Jinak psi moc nedávají najevo bolest ani nemoc, to už musí být, mají zakódováno, že by je smečka odvrhla.
Naše měla zánět střev a chtěla si ve 2 v noci hrát. :roll:

Tak to ten náš, když mu něco je tak to dává dost jasne najevo. Někdy až moc :lol:

Příspěvek upraven 02.01.24 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.1.24 19:20

S největší pravděpodobností má periapikalni absces nad P4 nebo M1. Pokud má problémy s paradentózou, tak má odhalené kořeny zubů? Nebo mi ty zuby vytrhali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.24 19:21
@silnice píše:
S největší pravděpodobností má periapikalni absces nad P4 nebo M1. Pokud má problémy s paradentózou, tak má odhalené kořeny zubů? Nebo mi ty zuby vytrhali?

Jen ty přední. Boule se mu udělala nad špičákem a ten ještě má. Padají mu jen ty přední maličký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
2.1.24 19:45
@El340 píše:
Tak to ten náš, když mu něco je tak to dává dost jasne najevo. Někdy až moc :lol:Příspěvek upraven 02.01.24 v 19:20

To naše jak kdy. Když se bouchla do pacičky, to bylo haló, kňou, kňou. Když dostala rakovinu tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.24 19:49
@Sylvania 333 píše:
To naše jak kdy. Když se bouchla do pacičky, to bylo haló, kňou, kňou. Když dostala rakovinu tak nic.

Ten ten náš dostal injekci špatně a udělala se mu z toho boule na zádech to byl konec světa.. :lol: a taky rád simuluje vypadal jednou hrozně na umření na zahradě tak dostal vodítko a šel na procházku. Vrátil se zas šťastný chtěl si jen zkontrolovat svá místa.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.24 19:50
@El340 píše:
Ten ten náš dostal injekci špatně a udělala se mu z toho boule na zádech to byl konec světa.. :lol: a taky rád simuluje vypadal jednou hrozně na umření na zahradě tak dostal vodítko a šel na procházku. Vrátil se zas šťastný chtěl si jen zkontrolovat svá místa.. :lol:

Namazala jsem to bylinnou masti na dásňe a přijde mi to menší 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
2.1.24 19:54

To chce asi fotku.
Může mít i „jen“ nějaký zánět, škrábanec, to měl pes od kamarádky. Kousl ho pes do čumáku, vše ok a po týdnu natekl čumák - antibiotika.

Pokud má bouličku, je to zánět zubu. Zase buď antibiotika a může se to spravit, nebo spíše antibiotika a vytrhnout zub - pravděpodobnější varianta. Každopádně nenechávat zánět v tělíčku, určitě veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.1.24 19:56
@Temnástranasíly píše:
To chce asi fotku.
Může mít i „jen“ nějaký zánět, škrábanec, to měl pes od kamarádky. Kousl ho pes do čumáku, vše ok a po týdnu natekl čumák - antibiotika.Pokud má bouličku, je to zánět zubu. Zase buď antibiotika a může se to spravit, nebo spíše antibiotika a vytrhnout zub - pravděpodobnější varianta. Každopádně nenechávat zánět v tělíčku, určitě veterinu.

Hned zítra běžíme :palec: zkusím bylinky a snad to trochu pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný