Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám skoro 4letou fenku. Vzala jsem si jí, když jí byl rok. Byla hrozně zdivočelá, dokonce se nechtěla ani vykadit na zahradě, dělala to zásadně doma a na koberec, ale to už se naštěstí změnilo. Další problém je v tom, že jakmile nechám v koupelně (hozené na zemi u pračky, když třídím prádlo) své špinavé spodní kalhotky, ona okamžitě přiběhne, čapne je, běží do pelechu a tam je roztrhá v rozkroku.
Už jsem hledala na internetu důvod, proč by to mohla dělat, jestli jí něco nechybí a tak, ale nikde nic… Nemáte s tím někdo zkušenosti? Budu vděčná za jakékoli rady ![]()
@Labuť19 nevím, ale můj pes to dělá taky a mám ho od mala. Taky by mě zajímal důvod
asi jim to voní
naučila jsem se prostě nic nenechávat na zemi, zvláště ne mé spodní prádlo.
Našich fenka dělá to samé a taky jí mají od štěněte. Předchozí fenka ani naše fena to nedělají.
Jo, to psi delavaji. Neni nic jednodussiho, nez to nikde nevalet ![]()
@Labuť19 píše:
Mám skoro 4letou fenku. Vzala jsem si jí, když jí byl rok. Byla hrozně zdivočelá, dokonce se nechtěla ani vykadit na zahradě, dělala to zásadně doma a na koberec, ale to už se naštěstí změnilo. Další problém je v tom, že jakmile nechám v koupelně (hozené na zemi u pračky, když třídím prádlo) své špinavé spodní kalhotky, ona okamžitě přiběhne, čapne je, běží do pelechu a tam je roztrhá v rozkroku.Už jsem hledala na internetu důvod, proč by to mohla dělat, jestli jí něco nechybí a tak, ale nikde nic… Nemáte s tím někdo zkušenosti? Budu vděčná za jakékoli rady
rada? pokud třídíš prádlo, zavři dveře do koupelny a je to..psi tohle dělají.. prostě cítí nějaký ten pach a nemůžou si pomoct
@Labuť19 mamka má dvě feny, jedna to dělá a druhá ne. jo a ta co si v tom libuje to dělá jen mě a mamčiných si ani nevšimne
Od sousedů pes mě furt chce očmuchávat v rozkroku kdykoli k nim přijdu
a taky se mě furt snaží ot. rtkat
, dělá mi toto jen on a dělá to jen mě
asi mu voním
![]()
Me to pes delal driv taky, nevim proc to teda delal, ale meli jsme predtim nizky kos, kam si pro kalhotky vlezl, tak jsem kvuly nemu koupili vysokej a uz se tam nedostal. Akorad on ty kalhotky netrhal, ale odnes si je do pelisku a lezel na nich.
Nasi to delaj oba dva, voni jim to..je to jejich pud..psy se i vic mazli kdyz ma zenska menstruaci..na pradlo davam pozor a je klid..
To bych potřebovala naučit našeho psa.. by chlap za chvíli chodil bez trenclí.. a ještě líp přidat k tomu i ponožky