Feromonové voňavky pro zlepšení sexuálního života?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
2.10.25 17:07

Feromonové voňavky

Ahojte všuchni, potrebuju poradit. Dlouhodobě máme ve vztahu problém se sexem, přítel ve velmi nízkém věku (20) trpí disfunkcí erekce a nedostatkem libida. Už měsíc jsme se spolu nemilovali a já začínám šílet. Už několikrát jsme o tom mluvili snažili se to vyřešit, bere prášky na předpis aby dole fungoval, ale ty může znova dostat až po prohlídce a to bude za měsíc a já do té doby zešílím. Nějaké rady? Chci se zeptat zda má třeba někdo zkušenosti s voňavkami pro ženy co v mužích vzbouzí libido nebo nějaké pánské kapky nebo cokoliv? Jsem už fakt zoufalá. Děkuju

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22839
2.10.25 19:38

My jsme něco kupovali tehdy v eroticcity, ale spíš pro pobavení, to nám bylo 20 a o sex a erekci nebyla nouze..zkus se pozeptat třeba tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3013
2.10.25 20:37

Kdyby něco takového existovalo a fungovalo, už je to dávno na pultech za nechutné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76203
2.10.25 20:46
@Foxynaa píše: Více

najdi si jiného kluka, který funguje,
když má ve 20 tyhle problémy, lepší to nebude, naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
2.10.25 21:13

A není obyčejný gej? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.25 22:26

@Gita17 rozhodne ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.25 22:27

@stinga srdci neporucis, tak bych to rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.25 22:27

@lucynka25 zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
2.10.25 22:53

Jestli je vám 20, pust ho do oběhu a najdi si někoho, komu to funguje. Já vím, že to je krutý, ale věř mi, je malá pravděpodobnost, že ve vašem věku spolu zůstanete navždy a za pár let budeš litovat všech těch nepro$ukanejch let. Tohle bude jenom horší a za chvíli ti to poleze tak na nervy, že začneš být podrážděná a ta frustrace se odrazí úplně ve všem.
Jestli ve 20 dokáže fungovat jen s práškama na předpis, nic volně prodejné mu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
3.10.25 07:31

Je to placebo. Ale pokud má problém chlap tak by to mohlo fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
3.10.25 07:57
@Kryptozoo píše: Více

A výrobce Viagry nebude mít co žrát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
5.10.25 17:23

Všechny tyhle „pomůcky“ jsou marketingový tah. To může možná malinko povzbudit někoho, kdo i bez toho funguje v pohodě. Rozhodně to nepomůže někomu, kdo má zcela zjevně hlubší problém… O co přesně tam jde? Je tam nějaký fyzický problém, kvůli kterému to nejde? Třeba v důsledku úrazu? Anebo příčina není známá - a tudíž je na 99 % psychického rázu? Je třeba si uvědomit, že i kdyby to byla „jen“ psychika, tak pod tím bude nejspíš nějaký velký problém s mužstvím (případně i ženstvím). A to jsou jedny z nejsložitějších a nejvíc zakořeněných problémů, které obvykle nevyřešíte za týden. Leckdy trvá i několik let si to zpracovat, někdo to řeší celý život. A někdo to nechce řešit vůbec a zvolí si před tím utíkat - tam už šance není vůbec… Dřív nebo později se asi budete muset rozhodnout, jestli je tohle vztah, o který opravdu stojíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76203
5.10.25 20:39
@Foxynaa píše: Více

tak když se chceš smířit s životem bez sexu, tak do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.10.25 23:08

@andiedvorakova neni za tim zadny uraz je to proste paychila a resime to dlouho uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24619
6.10.25 07:24

Najdi si funkčního kluka, co není latentní gay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová