Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všuchni, potrebuju poradit. Dlouhodobě máme ve vztahu problém se sexem, přítel ve velmi nízkém věku (20) trpí disfunkcí erekce a nedostatkem libida. Už měsíc jsme se spolu nemilovali a já začínám šílet. Už několikrát jsme o tom mluvili snažili se to vyřešit, bere prášky na předpis aby dole fungoval, ale ty může znova dostat až po prohlídce a to bude za měsíc a já do té doby zešílím. Nějaké rady? Chci se zeptat zda má třeba někdo zkušenosti s voňavkami pro ženy co v mužích vzbouzí libido nebo nějaké pánské kapky nebo cokoliv? Jsem už fakt zoufalá. Děkuju
My jsme něco kupovali tehdy v eroticcity, ale spíš pro pobavení, to nám bylo 20 a o sex a erekci nebyla nouze..zkus se pozeptat třeba tam.
Kdyby něco takového existovalo a fungovalo, už je to dávno na pultech za nechutné peníze.
@Foxynaa píše: Více
najdi si jiného kluka, který funguje,
když má ve 20 tyhle problémy, lepší to nebude, naopak
Jestli je vám 20, pust ho do oběhu a najdi si někoho, komu to funguje. Já vím, že to je krutý, ale věř mi, je malá pravděpodobnost, že ve vašem věku spolu zůstanete navždy a za pár let budeš litovat všech těch nepro$ukanejch let. Tohle bude jenom horší a za chvíli ti to poleze tak na nervy, že začneš být podrážděná a ta frustrace se odrazí úplně ve všem.
Jestli ve 20 dokáže fungovat jen s práškama na předpis, nic volně prodejné mu nepomůže.
Je to placebo. Ale pokud má problém chlap tak by to mohlo fungovat
Všechny tyhle „pomůcky“ jsou marketingový tah. To může možná malinko povzbudit někoho, kdo i bez toho funguje v pohodě. Rozhodně to nepomůže někomu, kdo má zcela zjevně hlubší problém… O co přesně tam jde? Je tam nějaký fyzický problém, kvůli kterému to nejde? Třeba v důsledku úrazu? Anebo příčina není známá - a tudíž je na 99 % psychického rázu? Je třeba si uvědomit, že i kdyby to byla „jen“ psychika, tak pod tím bude nejspíš nějaký velký problém s mužstvím (případně i ženstvím). A to jsou jedny z nejsložitějších a nejvíc zakořeněných problémů, které obvykle nevyřešíte za týden. Leckdy trvá i několik let si to zpracovat, někdo to řeší celý život. A někdo to nechce řešit vůbec a zvolí si před tím utíkat - tam už šance není vůbec… Dřív nebo později se asi budete muset rozhodnout, jestli je tohle vztah, o který opravdu stojíte.
@Foxynaa píše: Více
tak když se chceš smířit s životem bez sexu, tak do toho
@andiedvorakova neni za tim zadny uraz je to proste paychila a resime to dlouho uz…