Líbí se vám starší muži?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
2.10.25 08:58

Líbí se vám starší muži?

Otázka zní jasně - líbí se vám spíš starší muži?
Ke svému překvapení zjišťuju, že mně ano. Manžel je věkově stejně jako já a neměnila bych, neříkám, že fyzicky nejsou atraktivnější ti mladší, ale čím dál častěji zjišťuju, že např. v práci se mi líbí spíš ti starší, zkušenější. A to jsem si dřív myslela, že je to doména holek, kterým nějak v dětství chyběl táta, aspoň se to říká. Dneska (40+) mě nejvíc „rajcují“ chlapi kolem 50 až 55, líbí se mi jejich mírné vrásky, prošedivělé vlasy, hlas, u některých nadhled oproti těm mladším, divočejším. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35430
2.10.25 09:06

Ne, je mi 41 a starší chlapi se mi nikdy nelíbili a nelíbí. Vždycky tak plus mínus stejně jako já. Každopádně ti už taky začínají šedivět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.10.25 09:10

Ano, docela jo, ale ten věk asi není to hlavní. Spíš bych to řekla tak, že mi nějak neimponují ti mladší…dost mladší…Jinak věk +2-15 let je za mě ok. První přítel o 10 let starší, manžel o 4 roky, nynější přítel o 8 let starší…mezitím nějací milenci, kteří hlavně ve věku 20-30 bylo spíš těch 9-15 let starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14634
2.10.25 09:11

Dá se říct, že mi v dětství chyběl táta. Sice jsem s ním žila, ale denně mě bil, ponižoval. V nácti letech mě přitahovali moji trenéři atletiky, oba cca 50letí, prošedivělí, vysportovaní.

Teď je mi 41 let, mám manžela o 3 roky staršího, nejkrásnější chlap na světě. Ale stále se mi fyzicky líbí muži do cca 55 let, ale sportovci, avšak ne přehnaně osvalení z fitka.

Rozhodně si neudržuju věkový rozdíl na obdiv mužů starších o 30+ let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.10.25 09:13

Vzdy jsem hledala vrstevniky, vyrazneji starsi muzi se mi nikdy nelibili. Uz mi bylo 40, takze vrstevnici uz jsou sedivi a vrasciti na muj vkus az dost, netreba koukat po padesatnicich. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8757
2.10.25 09:25

Vždycky jsem byla na starší. Mám o 10 let staršího muže. To je takový ideální věkový rozdíl. Ani málo a ani moc. Před ním jsem chodila tři roky s klukem, který byl o pět let starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4814
2.10.25 09:32

Nedokážu zobecnit, věk je vlastně úplně jedno. Mě je 39 a líbí se mi chlapi, co o sebe dbají a nemají pivní pupek :nevim: Jestli jim je 40 nebo 50 je v podstatě jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.10.25 09:43

Já jsem vždycky měla partnery přibližně ve stejném věku jako já, takže to bylo fajn, jakože nestěžuju si. Ale jedno období jsem poznala muže o 12 let staršího – a to se teda nedá srovnat. To je přesně ta stará škola, co ti otevře dveře od auta, vezme všechny tašky, uvaří. Kdo to jednou zažije, asi pak má problém najít si mladšího partnera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14634
2.10.25 09:47
@poulli píše: Více

Tak zrovna tyto vlastnosti bych moc neocenila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
2.10.25 10:21

@Judy Hopkava Me se vždycky líbili nejvíc chlapy ve věku 30- 35 let i za mlada i ted :lol: Chlapi 50-55 jsou až na výjimky většinou páprdové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.10.25 10:25
@Alušáček píše: Více

Páprdové? Nejsou někdy ani 60-65:-). Záleží asi na sociální bublině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
2.10.25 10:28

Když ma chlap charisma, tak na veku nezáleží. To ale neznamená, ze po nich vyjedu :) Libi se mi, rada si s nimi popovídám maximalne zaflirtuju a to mi stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
2.10.25 10:56

Můj standard je +1-3 roky, s mladším jsem snad nikdy ani nechodila. A s výrazně starším jsem prostě nikdy neměla ani možnost chodit nebo něco mít. Někteří mají charisma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
2.10.25 11:06
@Judy Hopkava píše: Více

Ne. Je mi 49 a 52 je pro me strop. Jako jo, chlapi jsou pekni i starsi, ale nic mi to nerika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.10.25 11:07

Ne. Mám zkušenost jak se starším, tak s výrazně mladším mužem a nejvíc spokojená jsem s manželem, který je o cca tři roky starší. Ta generační propast je znát. Na sex dobrý, na vztah blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová