Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
poradí mi někdo, co dělám špatně když se chci přihlásit na FF a napíše mi to tohle? http://www.fertilityfriend.com/ffo/signup.php
díky
![]()
lépe řečeno když se chci zaregistrovat a samozřejmě odkaz ukázal něco jiného než sem chtěla..píše mi to: Bohužel vaši žádost o členství nelze zpracovat příznivě v tomto okamžiku.
Pokud máte kamaráda, který je již členem, možná budete chtít požádat ji, aby Vás pozvali pomocí FertilityFriend.com je referral programu.
Poznámka: Toto není chyba, obraťte se členství politiky pro více informací. Navíc přečtěte si prosím následující důležité poznámky:
Pokud jste ztratili Vaše heslo, nebo pokud jste nikdy nedostal to, prosím, použijte náš Zapomenuté heslo formuláře získat své přihlašovací údaje. Ujistěte se, že k ověření vaší SPAM / Nevyžádaná pošta nastavení před tím, aby zajistily, že naše e-mail nebude správně odstranit.
Jestliže jste ztratili heslo a také e-mailovou adresu změnit, protože jste se registrovali, použijte prosím náš e-mail Změna formuláře získat své přihlašovací údaje. Přejděte dolů na formuláři vidět rezervu na zapomenuté heslo.
Prosím, nesnažte se podat více žádostí , protože to vám zabrání získání a / nebo udržení členství. Máme jen umožnit, aby jeden členství na osobu a počítačem.
Všimněte si, že jak naše grafů a těhotenství stránky používat stejné přihlašovací údaje, stačí pouze jeden účet.
Děkujeme Vám předem za pochopení
FertilityFriend.com (google překlad)
Ahojky, já měla kdysi problém taky s přihlášením, zkus si dát pryč google lištu, pak by to mělo jít ![]()
A neregistruješ/nepřihlašuješ se v tu chvíli, kdy máš stránku přeloženou Googlem do češtiny? Zkus to přímo v engliš. Mě to taky takhle nechtělo pouštět ![]()
Děkuji, ale i když jsem lištu vypla, tak mi to nejde…vypla sem jí, že jsem dala křížek - vypíná se jinak??? promiň, za hloupé dotazy
![]()
A i když to mám v originále, tak mi to napíše stejný text, jen anglicky
ale na mail mi nepřišlo vůbec nic …
![]()
křížek jsem dala a stejně to napsalo ten samý text co předtím jen anglicky… ![]()
jj mám
ještě to zkusím později, jinak asi zůstanu u womenzone…i když FF je prý lepší…Díky Peťko… ![]()
Prosím technickou, kam ve FF píši ovulační test, jak dopadl??? Záložka test, ale do jakého řádku?
@Anonymní píše:
Prosím technickou, kam ve FF píši ovulační test, jak dopadl??? Záložka test, ale do jakého řádku?
ovulační test je myslím OPK test, +/- ![]()
Ahoj holky, prosím všechny zkušené uživatelky fertilityfriend. Zadávala jsem dnes nějaké údaje do ovulačního kalendáře, ale vůbec to nereagovalo a změny mi to nezobrazilo. Už jsem byla tak naštvaná, že jsem zkoušela všechno možné, mimochodem jsem u dnešního dne zaklikla „light spotting“, i když jsem MS ještě nedostala. Ani tato změna se mi nezobrazila. Tak jsem to vypnula, za chvíli se k tomu vrátím a co nevidím - dnešek byl označený jako první den nového cyklu. Prostě všechny ty změny se mi tam najednou zobrazily. Tak jsem všechno povracela zpátky, všechny změny šly zrušit. Ale i když jsem u dnešního dne nastavila zpět žádné krvácení, tak stejně mi to pořád zůstává jako 1. den nového cyklu (i když bez krvácení). Nevíte někdo, co s tím? Nechci to tak!!! Sakryš, jsem si to tam pěkně dorýpala.
Najeď na záložku Data a dej buď Delete, tím by se ten nový cyklus měl smazat. Anebo Merge two charts, tím spojíš tento nový cyklus s tím předchozím.