Vylitá fialka na linu - jak vyčistit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47759
20.11.13 18:43

Fialka a lino

Hezký večer všem :mavam: Potřebuju radu :kytka: Mé milované prostřední dítko vytáhlo z lednice fialku, otevřelo a vylilo po celé kuchyni na lino :roll: Čím to dostanu dolů a čím to dostanu z rukou? Ruce mám celé fialové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
20.11.13 18:51

Savo na plísně bělí…třeba to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.11.13 18:52

Z rukou se to časem umyje, na podlahu zkus líh (třeba ten pupíkovej, jestli máš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.11.13 18:53

Mně to šlo tím žlutým „cifem“ z DM. Ale dělala jsem to okamžitě - houbičku na nádobí, na kolena a drhla jsem jak vzteklá (máme nový barák a rozlila to uprostřed obýváku :mrgreen: ). Z dětí (byli od toho oba) jsem to nedostala nijak, až časem se to omylo. Ale měli zrovna neštovice, takže jsem je moc nedřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.11.13 18:54

@pomeranca @pannda mám savo i líh tak až zvířata zazenu do pelechu tak hurá na kolena a drhnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.11.13 18:55

Z rukou to půjde dolů cca 2 dny, ale taky jsem si polila lino fialkou a dolů jsem to dostávala asi měsíc. Drbala jsem vším možným, chce to hodně vody a jemný prášek a drhnout (v mém případě několik dní)… kdyby jste přišla na něco účinnějšího, dejte vědět! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.11.13 18:57

Jo a s lihem či savem opatrně, ať si nepoškodíte lino!!! ono hlavně to savo je pěkná žíravina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.11.13 18:57

@Angua tak to doma nevedu a teď se do toho pustit nemůžu, mimino mám na ruce ;-) Naštěstí je to staré lino, tak mě to až tak nestve, ale stejně stačí 5. minut nepozornosti a už dělá neplechu :cert: V pátek jedu s dětmi na očkování k dr. tak ze mě bude mít srandu :roll: Posledně se pomaloval lihovkami :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.11.13 18:59

Aaaaa, ted jsem vytahla jeho hrnek s pitím z mrazaku 8-o Roztrhnu ho jak hada :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.11.13 19:05

@ivana-domca taky máte americkou ledničku, co? :mrgreen: Naše malá se tam furt zavírá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.11.13 19:10

Fialku jsem nahradila jiným - třeba boraxem..právě kvuli tomu že to bylo všude..z rukou to šlo savem, octem atd..z podlahy nevim

• Citovat
  • Upravit
341
20.11.13 19:39
@smurfka píše:
Fialku jsem nahradila jiným - třeba boraxem..právě kvuli tomu že to bylo všude..z rukou to šlo savem, octem atd..z podlahy nevim

Podle naší dr. fialka stejně nefunguje, že je to jen hodně barevné, tudíž hodně výrazné placebo.
Z PVC to šlo dolů cifem, ale trochu to zesvětlalo, to místo, jak jsem tlačila :think: Ale bylo to pod židlí, tak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný