Jak vyčistit koberec suchou cestou?

170
20.11.13 17:01

Jak vyčistit koberec suchou cestou poraťe prosím

Nemáte prosím vyzkoušené něco na vyčištění koberce suchou cestou nemám jak ho vyčistit mokrou cestou máme koberec hodně velký(smotat a snést-vynést v paneláku 3patro je kalamita)a pod kobercem je dost drahá podlaha, kterou nechci zničit koberec máme provizorně než malý trochu povyroste a tak nemáte vyzkoušené něco na sucho co zabere. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10959
20.11.13 17:07
@milunaeviku píše:
Nemáte prosím vyzkoušené něco na vyčištění koberce suchou cestou nemám jak ho vyčistit mokrou cestou máme koberec hodně velký(smotat a snést-vynést v paneláku 3patro je kalamita)a pod kobercem je dost drahá podlaha, kterou nechci zničit koberec máme provizorně než malý trochu povyroste a tak nemáte vyzkoušené něco na sucho co zabere. Děkuji za rady

je prý výborný ten vanish na koberce, co se prý posype koberec a pak vysaješ, prý je výborný :palec: ale já ho nemůžu nikde sehnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2126
20.11.13 17:08

@milunaeviku zkoušela jsem akorát Vanish na koberce, sice jsem na něj četla blbý recenze, ale říkala jsem si, že tak špatný to přece být nemůže, ale bohužel je opravdu k prdu :roll: nevyčistil nic a z koberce jsem to vysávala ještě po měsíci..špinavej byl furt, ale zas hezky voněl no :roll:
takže ten radši nebrat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2126
20.11.13 17:09

@siamka7 :mrgreen: a teď babo raď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
20.11.13 17:13

Slyšela jsem o TEPURU :think:, ale zkušenost s ním nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
20.11.13 17:19

Doporucuji TEPUR, je vynikajici. Pred mesicem jsem s nim cistila koberec, ktery mame pro 6-ti mesicni dceru na hrani. Je ekologicky a pekne voni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25206
20.11.13 17:23

@Sluna KDe ho kupujete… bohužel jsem na Vanish taky zanevřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
20.11.13 17:25

Vanish je na nic.. TEPUR docela vyčistí, tak zkus ten:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
20.11.13 17:25

@avm3 nejspíš přes net, nebo přes drogerii, ale ne nějakou tetu, apod. ale taková ta místní, malá drogerie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.11.13 17:26
@emicka09 píše:
@siamka7 :mrgreen: a teď babo raď :lol:

8o aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
20.11.13 17:30

Měla jsem ten rozsypávající wanish a ještě cosi, název si nevzpomenu a? trošku to oživilo barvu(mám bílé koberce) ale fleky to nevyčistilo vůbec. práce s tím plno, plný vysavač toho prachu a výsledek takový že jsem to psychicky nevydržela a šla 2 týdny po čištění půjčit mokrý vysavač karcher, který nejen vyčistil konečně ty fleky ale hlavně vytáhl takový sajrajt ze vnitřku koberců že mi bylo až zle. ty suché čističe vyčistí trošku koberec nahoře ale rozhodně nejde dovnitř vlákna!! teklo z toho bahno a to na pohled byli koberce kromě těch fleků od dcery čisté:poblion:
já bych se vyprdla na suché čistění a půjčila kvalitní mokrý vysavač, ten karcher má velký tah, koberce jsou suché za dvě hodiny takže se nestihne podlaha zničit. já tu mám parkety a když jsme ted malovali tak jsme koberec dali pryč a pod tím parkety v super stavu, vůbec to že čistím koberce namokro nešlo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.11.13 17:45

Tepur tak na to se musím mrknout máme u nás i obyč. drogerii tak to zkusím tam je sice malá soukromá, ale třeba to tam bude, když né zkusím tu Tetu. Myslíte, že na to můžu použít i VORWERK ZAKLEPÁVAČ a pak to tím vysát nebo jak to funguje posypat a kartáčem zapracovat? A kolik ho potřebuji na koberec 7×7m 2balení 1,5kg bude stačit?

Příspěvek upraven 20.11.13 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
20.11.13 17:50

http://tepurshopcz.webnode.sk/…eni-kobercu/

Teď před Vánocema s ena něj taky chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
20.11.13 17:53

Na jak velkou plochu je ten jeden sáček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.11.13 17:53

Ještě se chci zeptat jestli to vyčistí mírné fleky od běžného chození, když neuhlídám malého vběhne mi sem tam do obýváku v botech a může se to použít 2× po sobě pro lepší účinnost nebo je to po druhé stejné bez změny? Kolik je toho potřeba na koberec 7×7m stačí 2balení 1,5kg

Příspěvek upraven 20.11.13 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný