Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
mám vybrané golfky, ale pořád se neumím rozhodnout nad barvičkou. Líbí se mi fialová, ale nevím, zda se hodí i pro kluka. Teď máme sice holčičku, ale pokud by sloužili, tak je chci nechat i pro druhé dítko.
Takže moje otázka, hodí se tyto fialová golfky pro kluka?
@maru86 určitě budou fajn i pro kluka máme přesně tyto stejné a kupovali sme je pro holku ale s tím aby se hodily i pro kluka když se povede ![]()
a sou super pro jízdu po městě
ale na nerovné trasy se nehodí pozor
ale na jízdu busem byly super sou max lehoučké ![]()
@Kajjka díky za odpověď. Právě mi zrovna tyhle přijdou použitelné pro obě pohlaví, ale neviděla jsem je na živo, tak se ptám. Mám je hlavně na přejíždění do města, k rodičům, výlety atd. Tady na vesnici mám velký sporťák a to mi vyhovuje.
Prosímtě a není moc tmavý?
My máme tento Espiro Magic4 fialová ale je to jiný ročník výroby tak nevím jaký odstín přesně je ten tvůj
ale nám barva seděla přesně s tou co byla na fotkách na internetu takže myslím že ten tvůj bude taky odpovídat ![]()
každopádně si zajeď někam kde ho mají a ozkoušej si jízdu každému to nevyhovuje ![]()
a hlavně ať vám prodavač pořádně ukáže skládání s tím sme trochu válčili to nám v obchodě moc nepředvedli ![]()
Tak přesně tyhle má kamarádka, jsou suprové, ale pro kluka bych je rozhodně nebrala
@Kajjka píše:
My máme tento Espiro Magic4 fialová ale je to jiný ročník výroby tak nevím jaký odstín přesně je ten tvůjale nám barva seděla přesně s tou co byla na fotkách na internetu takže myslím že ten tvůj bude taky odpovídat
každopádně si zajeď někam kde ho mají a ozkoušej si jízdu každému to nevyhovuje
a hlavně ať vám prodavač pořádně ukáže skládání s tím sme trochu válčili to nám v obchodě moc nepředvedli
@Denys proč ne?
holky těm dětem je v podstatě jedno v jaké barvě je vozíme
já mám trojkombinaci v černé s limetkovýma vsadkama a vozila sem v tom holku
a nikdo nepochyboval že je to holčička
prostě mi v tom růžovém víc vynikla v tom černo-zel kočárku ![]()
ale to byl jen můj názor
když se to někomu nelíbí ať si koupí pro každé dítko extra kočárek, já bohužel prašulky radši využiju jinak, nejsme milionáři ![]()
@Kajjka prostě mi přijde fialová typicky holčičí, ale jasně, každého věc. Taky občas koupím holkám něco modré, protože už mám růžových oblečků plné zuby a neřešim to
Červený nebo zelený podle mě v pohodě, ale fialovou bych nebrala, to bych je radši prodala a koupila jiné, prostě holka v modrém je podle mě lepší než kluk v růžové ![]()
@Kajjka píše:
@Denys proč ne?
holky těm dětem je v podstatě jedno v jaké barvě je vozímejá mám trojkombinaci v černé s limetkovýma vsadkama a vozila sem v tom holku
a nikdo nepochyboval že je to holčička
prostě mi v tom růžovém víc vynikla v tom černo-zel kočárku
ale to byl jen můj názorkdyž se to někomu nelíbí ať si koupí pro každé dítko extra kočárek, já bohužel prašulky radši využiju jinak, nejsme milionáři
Řekla bych, že jsou spíše holčičí, raději bych zvolila jinou barvu, třeba oranžovou, červenou…
Mě teda vůbec nepřijdou holčičí. I pro kluka naprosto v pohodě ![]()
Fialová je holčičí?
pro mě je teda klučičí! holčičí je pro mě ta oranžová a červená, co tu byla dál navržená (už proto, že jsou to červená+žlutá, kdežto fialová je červená+modrá)
tak to zakladatelko neřeš, opravdu co člověk, to názor ![]()
jo a my máme na kluka kočárek celý červený
má to blbý, maminka nechtěla khaki a tatínek na jinou barvu nekývnul ![]()
Fakt se mě přijdou holčičí, fialová je sice i pro kluka, ale tahle kombinace, fialová a šedá, a ještě mají koukám nějakou růžovou cedulku…no, každý má jiný názor, samozřejmě.
Holky díky za odpovědi ![]()
Golfky jsou dnes objednané a zítra přijdou
. Vzala jsem si ty fialové…už se nemůžu dočkat a nakonec jsem si to krásně sama zdůvodnila
teď máme holčičku, takže to řešit nemusím a když bude pak druhé mimi, tak buď to bude holčička a je to vyřešené. Nebo klučík, v tom případě, bych mohla třeba vyměnit i vložku do kočárku za celo šedou. No možností je více, v nejnutnějším případě se může prodat.
Jinak si tedy myslím, že když to není vyloženě lila či růžová, tak to snad i kluk přežije. Vždyť jezdí kluci i v červených kočárcích a na druhou stranu znám dost lidí, co by do červeného kluka nedali.
Jo a třeba mému manželovi fialová sluší, dokonce můžu říct, že i více než nějaká jiná více klučičí barva zelená
.
@Kajjka píše:
My máme tento Espiro Magic4 fialová ale je to jiný ročník výroby tak nevím jaký odstín přesně je ten tvůjale nám barva seděla přesně s tou co byla na fotkách na internetu takže myslím že ten tvůj bude taky odpovídat
každopádně si zajeď někam kde ho mají a ozkoušej si jízdu každému to nevyhovuje
a hlavně ať vám prodavač pořádně ukáže skládání s tím sme trochu válčili to nám v obchodě moc nepředvedli
Napsala jsem to blbě, byla jsem se na ně podívat, ale neviděla jsem na živo tu fialovou barvičku. Jinak mi zcela vyhovují, paní mi je v obchodě předvedla, pojezdila jsem si s nimi a jsou super. Doufám tedy, že mi budou vyhovovat i při běžné jízdě s dítkem.
Tak holky
my nakonec v tom našem fialovém opravdu budem vozit druhé dítko - chlapečka
včera potvrzený
a myslím že mu to v tom bude slušet ![]()