Fialové golfky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
20.6.12 07:56

Fialové golfky

Ahoj holky,

mám vybrané golfky, ale pořád se neumím rozhodnout nad barvičkou. Líbí se mi fialová, ale nevím, zda se hodí i pro kluka. Teď máme sice holčičku, ale pokud by sloužili, tak je chci nechat i pro druhé dítko.

Takže moje otázka, hodí se tyto fialová golfky pro kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3184
20.6.12 08:00

@maru86 určitě budou fajn i pro kluka máme přesně tyto stejné a kupovali sme je pro holku ale s tím aby se hodily i pro kluka když se povede ;)
a sou super pro jízdu po městě :palec: ale na nerovné trasy se nehodí pozor :think: ale na jízdu busem byly super sou max lehoučké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.6.12 08:11

@Kajjka díky za odpověď. Právě mi zrovna tyhle přijdou použitelné pro obě pohlaví, ale neviděla jsem je na živo, tak se ptám. Mám je hlavně na přejíždění do města, k rodičům, výlety atd. Tady na vesnici mám velký sporťák a to mi vyhovuje.

Prosímtě a není moc tmavý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.6.12 08:26

My máme tento Espiro Magic4 fialová ale je to jiný ročník výroby tak nevím jaký odstín přesně je ten tvůj :nevim: ale nám barva seděla přesně s tou co byla na fotkách na internetu takže myslím že ten tvůj bude taky odpovídat ;)
každopádně si zajeď někam kde ho mají a ozkoušej si jízdu každému to nevyhovuje :think:
a hlavně ať vám prodavač pořádně ukáže skládání s tím sme trochu válčili to nám v obchodě moc nepředvedli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
20.6.12 09:18

Tak přesně tyhle má kamarádka, jsou suprové, ale pro kluka bych je rozhodně nebrala

@Kajjka píše:
My máme tento Espiro Magic4 fialová ale je to jiný ročník výroby tak nevím jaký odstín přesně je ten tvůj :nevim: ale nám barva seděla přesně s tou co byla na fotkách na internetu takže myslím že ten tvůj bude taky odpovídat ;)
každopádně si zajeď někam kde ho mají a ozkoušej si jízdu každému to nevyhovuje :think:
a hlavně ať vám prodavač pořádně ukáže skládání s tím sme trochu válčili to nám v obchodě moc nepředvedli :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.6.12 09:23

@Denys proč ne?
holky těm dětem je v podstatě jedno v jaké barvě je vozíme ;) já mám trojkombinaci v černé s limetkovýma vsadkama a vozila sem v tom holku :palec: a nikdo nepochyboval že je to holčička :mrgreen: prostě mi v tom růžovém víc vynikla v tom černo-zel kočárku ;)
ale to byl jen můj názor ;) když se to někomu nelíbí ať si koupí pro každé dítko extra kočárek, já bohužel prašulky radši využiju jinak, nejsme milionáři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
20.6.12 09:30

@Kajjka prostě mi přijde fialová typicky holčičí, ale jasně, každého věc. Taky občas koupím holkám něco modré, protože už mám růžových oblečků plné zuby a neřešim to :mrgreen: Červený nebo zelený podle mě v pohodě, ale fialovou bych nebrala, to bych je radši prodala a koupila jiné, prostě holka v modrém je podle mě lepší než kluk v růžové :mrgreen:

@Kajjka píše:
@Denys proč ne?
holky těm dětem je v podstatě jedno v jaké barvě je vozíme ;) já mám trojkombinaci v černé s limetkovýma vsadkama a vozila sem v tom holku :palec: a nikdo nepochyboval že je to holčička :mrgreen: prostě mi v tom růžovém víc vynikla v tom černo-zel kočárku ;)
ale to byl jen můj názor ;) když se to někomu nelíbí ať si koupí pro každé dítko extra kočárek, já bohužel prašulky radši využiju jinak, nejsme milionáři ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.6.12 09:32

Jj co člověk to názor ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.6.12 09:37

Řekla bych, že jsou spíše holčičí, raději bych zvolila jinou barvu, třeba oranžovou, červenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.6.12 09:44

Mě teda vůbec nepřijdou holčičí. I pro kluka naprosto v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
20.6.12 09:50

Fialová je holčičí? 8o pro mě je teda klučičí! holčičí je pro mě ta oranžová a červená, co tu byla dál navržená (už proto, že jsou to červená+žlutá, kdežto fialová je červená+modrá) :think: tak to zakladatelko neřeš, opravdu co člověk, to názor :)

jo a my máme na kluka kočárek celý červený :mrgreen: má to blbý, maminka nechtěla khaki a tatínek na jinou barvu nekývnul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.6.12 09:59

Fakt se mě přijdou holčičí, fialová je sice i pro kluka, ale tahle kombinace, fialová a šedá, a ještě mají koukám nějakou růžovou cedulku…no, každý má jiný názor, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.6.12 21:49

Holky díky za odpovědi :-)

Golfky jsou dnes objednané a zítra přijdou :). Vzala jsem si ty fialové…už se nemůžu dočkat a nakonec jsem si to krásně sama zdůvodnila :mrgreen: teď máme holčičku, takže to řešit nemusím a když bude pak druhé mimi, tak buď to bude holčička a je to vyřešené. Nebo klučík, v tom případě, bych mohla třeba vyměnit i vložku do kočárku za celo šedou. No možností je více, v nejnutnějším případě se může prodat.

Jinak si tedy myslím, že když to není vyloženě lila či růžová, tak to snad i kluk přežije. Vždyť jezdí kluci i v červených kočárcích a na druhou stranu znám dost lidí, co by do červeného kluka nedali.

Jo a třeba mému manželovi fialová sluší, dokonce můžu říct, že i více než nějaká jiná více klučičí barva zelená :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.6.12 21:56
@Kajjka píše:
a hlavně ať vám prodavač pořádně ukáže skládání s tím sme trochu válčili to nám v obchodě moc nepředvedli :(

Napsala jsem to blbě, byla jsem se na ně podívat, ale neviděla jsem na živo tu fialovou barvičku. Jinak mi zcela vyhovují, paní mi je v obchodě předvedla, pojezdila jsem si s nimi a jsou super. Doufám tedy, že mi budou vyhovovat i při běžné jízdě s dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.6.12 08:10

Tak holky ;) my nakonec v tom našem fialovém opravdu budem vozit druhé dítko - chlapečka ;) včera potvrzený :dance: a myslím že mu to v tom bude slušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí