I´Coo Phoenix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
18.6.12 22:59

I´Coo Phoenix

Máte s ním někdo zkušenost? Uvažuji o koupi tohoto nebo Pluta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1134
19.8.12 10:20

Taky by mě zajímali zkušenosti, prosím napište pokud vlastníte tento golfák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slunečnice03
20.8.12 15:12

Mám podobný problém, také zatím sháním marně informace. Mně konkrétně odrazuje hmotnost (9,6 kg jsou snad nejtěžší golfky), nevím, jak se bude chovat po zatížení třeba 13-ti kilovým prckem.

Nika

• Citovat
  • Upravit
1134
20.8.12 19:38

Já mám Pluto je lohoučký a skvělý jen nejdou úplně do roviny polohovat nožičky, mě malý v kočárku spí tak mi to nevyhovuje, ale kdo už má děti větší je super. Proto jsem se dívala na Phoenix ten má to polohování asi úplně do roviny. Pluto prodávám tak kdyby měl někdo zájem je tady v bazárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.10.12 22:13

Píšu pozdě, ale přeci :-)
Phoenix už mám dávno doma a teda lepší golfky jsem si nemohla přát. Je fakt úžasnej, nenašla jsem na něm asi žádnou chybičku. Těžší je, ale to mně osobně vůbec nevadí (necestuji denně, jinak by mi to možná vadilo), je ale perfektně stabilní. Syn měl 2 roky a nádherně se tam vyspí (jde polohovat úplně do roviny) a nožičky mu netrčí. POlohování nožiček jde úplně do roviny taktéž. Stříška je bez chyby, fakt udělá perfektní clonu. No, co bych ještě napsala? Fakt jen samá pozitiva. Pokud vás něco zajímá, ptejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
5.10.12 07:51

Já se jenom zeptám jestli se Vám nezdá, že má krátkou tu zádovou opěrku syn má rok a půl a má hlavu úplně na konci a jakou máte barvu? Jinak jsem taky spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.10.12 21:57

Když cestujete, vynesete ho samy do autobusu? Mate uz starší děti, já potřebuju golfky pro 6m dítě, právě na cesty do Prahy a s normál. kočárem s blbě manipuluje a sama ho nesnesu… Máme velkýho kluka :-), už budem muset jít do sporťáku, protože do korby se nevejde a tak mám strach, aby časem stačila ta zádová opěrka, v katalogu píšou že má 48cm, což se mi zdá docela dost, víc už jsme našla jen u pegperega (55cm). Můžete mi napsat jak vysoké máte děti? :-)) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
6.10.12 08:23

Já teda autobusem nejezdím takže kočárek nemusím nikam vynášet. Měřila jsem opěrku osobně a má 47cm, malý měří asi 85 cm a hlavu má na konci, ale nám to nevadí, protože on stejně opřený není drží se madla a neustále pozoruje okolí, nebo jde sám. Pro 6 měsíční bude naprosto v pohodě, má to hodně dlouhou opěrku nožiček takže ložná plocha je 93cm což třeba na spaní je super i pro starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.10.12 19:13

Díky za info, na teď mu určitě bude, spíš mi jde o to, abychom ho mohli používat i třeba za rok a půl (jestli teda tak dlouho golfky vydrží :-)Každopádně se budu rozhodovat meyi ním a peg perego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
7.10.12 20:06

Určitě vydrží já už jiný kupovat nebudu čím je dítě starší tak stejně chodí víc pěšky počítám, že se bude vozit max do 2,5 roku /beru podle kamarádek/ a to se vejde krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.10.12 20:26

Já mám černou barvu. Autobusem taky nejezdím, takže nemám zkušenost. Ale myslím, že v pohodě. Zádová opěrka se mi zdá dostatečná, syn má 89 cm a nevadí mu to, ale taky moc opřený nejezdí :-) Pro 6m mimčo bude naprosto bezvadný, myslím. Pro mě je nejdůležitejší, že i teď se tam syn krásně a pohodlně vyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.3.13 07:50

Krásné ráno, z výše uvedených informací jsem se o I' coo Phoenix příliš nedozvěděla, takže mě zajímá, jestli se tu neobjeví více po oživení diskuze… Velice zvažuju nákup tohoto kočárku. Na internetu mě nadchnul, ale v okolí není k vidění. Původně jsem měla v plánu koupit Pluto, ale velice mě odradila madla, která se velmi nepohodlně uchopují. Je v ceně kočárku i nějaká výbava? Jak jste s ním spokojené při jízdě v horším terénu - např. lesní cesta, u moře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.3.13 12:06

@LucieSy Můžu ti zhodnotit oba jak jsem výše psala měla jsem první pluto, který byl absolutně super (mě teda madla přišla bezproblémů), jediný nedostatek bylo polohování nožiček, další plus, že byl odpružený což Phoenix není. Výbava k němu nebyla žádná i madlo si musíš doplati. Phoenix má super polohování nožiček, ale řekla bych, že je trošku méně kvalitní než Pluto o když problém s ním nemám žádný, plusem je opravdu velký košík a super stříška proti slunci. V terénu jsem jela akorát s Plutem, zvládl to, ale podruhé už bych si to rozmyslela, ale to je problém všech golfek prostě do terénu nejsou. Pláštěnku jsem si koupila univerzální za 200,–Kč a sedí skvěle. V zimě jsem do Phoenixe připnula fusak Emitex a odjezdili jsme celou zimu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.3.13 18:23

@Miluzi moc děkuji za informaci. Jen mi ještě napiš, zda by sis phoenix znovu koupila a nebo bys volila něco zcela jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
17.3.13 18:49

Určitě bych do něj šla, já už jsem ho koupila ojetý a mrzí mě, že jsem tehdy investovala do dražšího Pluta a nekoupila si radši nový Phoenix, protože bych si vybrala hnědý :lol: ale černý je taky fajn jen bych ty kolečka a madla udělala černé jako u hnědého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí