Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Miluzi No já teď přemýšlím a vymýšlím až se mi mozek přehřívá, zda zvolit hnědý nebo růžovo-fialový. Mám první mimi - holčičku a ta holčičí barvička se mi hrozně líbí. Dosud jsem u většiny věcí raději volila neutrální barvičky, takže mě to teď láká
@Miluzi
@Miluzi mě se naopak více líbí ta světlá kolečka, proto mě víc láká ten růžový ![]()
Jasně ony jsou hezké všechny já mám chlapečka takže jsem neměla moc na výběr, ale ten růžový je krásný ![]()
Holky, zvažuju tyhle golfky a golfky cybex topaz, u cybexu se mi líbí, že má nosnost až cca 22 kilo, malej má rok a půl a váží 12 kilo, plus když připočítám nějaký ten nákup. Kolik má nosnost ten phoenix? nikde jsem to na internetu nevyhledala. U obou se mi líbí perfektní stříška, phoenix se mi zdá, že má větší košík, což by bylo taky super. Prostě nevím, pro které se rozhodnout. Phoenix je i krapet levnější, to že je těžší by mi ani nevadilo. Holky poraďte
@Verunka.T Cybex Topaz jsem si objednala a po rozbalení jsem ho zase vrátila, nevím jestli jsi jej viděla na živo, ale mě přišel strašně úzký a materiál mě taky neoslnil. Phoenix má super košík já tam naskládám opravdu vše, nosnost má 15 kg jako většina golfáků a myslím, že to stačí náš malý vážil stejně jako váš a teď ve 2 letech má 13 kg oni už potom tak nepřibírají a já doufám, že dáme max léto a pak už kočár odložíme ![]()
@Miluzi já jsem sice ten cybex naživo neviděla, ale právě i tak se mi víc líbí ten phoenix i ta cena je přeci jen lepší a i konstrukce se mi zdá bytelnější. Mě se líbí v té červené barvě, ten mě úplně uhranul, tak asi do něj půjdeme. Taky doufám, že malej už nebude zase až tak moc přibírat, zdá se mi, že se dost vytahuje, ale váhově je pořád stejně už několik měsíců, přesně uvidíme zítra na osmnáctiměsíční prohlídce
Holky, co máte právě i´ coo phoenix, nedali byjste sem fotky? naživo jsem ho ještě neviděla, ale máme tyhle golfky vybrané pro malýho. Ještě jsem zvažovala cybex, ale i´coo se mi líbí víc, pak jsem uvažovala o jané nanuq, s jané mám skvělou zkušenost, máme jané slalom pro, ale ten nanuq má o 6 cm kratší šířku sedáku, takže tohle nakounec rozhodlo. A půjdeme nakonec asi do neutrální hnědé, chtěla jsem červenou, ale zase do hnědých golfek můžu volit víc variant podložek