Jaké golfky pro obyčejně vysoké lidi? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2382
13.6.12 20:19

poradte,jaky golfky pro obycejne vysoky lidi :-)

Holky prosim poradte, mam 185 cm, jaky golfky jsou s nastavitelnyma rukojetma :nevim: maclareny treba, hm, ale ta cena :roll:
dneska jsem musela prodat casualplay citta, pac jsem furt kopala do kolecek a to jsem ho ridila koneckama prstu, takze pojezdeni nic moc teda :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1689
13.6.12 20:35

Soucítím s tebou - já mám 189 a golfky jsem nesehnala. Dobrý je Peg Perego… Jsou větší než obyč. golfáč, ale jezdí se mi s ním dobře… Mám je po kámošce (185) :mrgreen:
Předtím jsem měla golfky Enzo. Celkem dobrý a v krámě, kde jsem vybírala, byly nejvyšší.
Ale zase na to nejsem takový expert. Moc jsem tomu hledání nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.6.12 20:37

A co Cybex Callisto, nebo Hauck jogger city? Nastavitelnou rukojeť mají i nuny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.6.12 20:45

Nunny ne, ty jsou akorát i pro mě a to mám 175

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.6.12 20:50

@zuzka.mamka Fakt? Já mám 180 cm a když mi je půjčila kamarádka tak to bylo Ok při nejvyšším vysunutí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.6.12 20:56

Tak na mě jsou nizké, asi to bude tím že u sportáku jsem zvyklá jezdit s úplně vytaženou rukojetí tak je to pak rozdíl když vytáhnu golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.6.12 21:02

Ja mam 185 cm a mam golfky Safety 1st Compa City (http://www.babypark.cz/…t-compa-city). Maji vytahovaci rukojeti a vyskove mi naprosto vyhovujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.6.12 21:34

No urcite nie Peg Perego Pliko P3 :lol:…som citala, ze su pre vysokych, ale nie su…ja mam 170cm a su mi akurat…manzelovi su male :(…aj ked je rukojet na maximum.
Vyskusaj Cybex Callisto…kamoska nadavala, ze su vysoke (ona je zas mala :lol: ) a tiez maju teleskopicku rukojet…ale zas su mozno vysoke, ale pre dieta je tam malo priestoru…ak si ty vysoka, tak mas asi aj velke dieta :lol:, tak to je tiez o nicom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.12 21:38

Ahoj, zrovna dnes jsme si pořídili golfky Mutsy Spider, není nastavitelný, ale madlo je vysoké.

• Citovat
  • Upravit
7569
13.6.12 21:48

mám 178 cm a přítel 183cm a máme Bumbleride FLYER
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
13.6.12 22:43
@aurinkoJa píše:
Ja mam 185 cm a mam golfky Safety 1st Compa City (http://www.babypark.cz/…t-compa-city). Maji vytahovaci rukojeti a vyskove mi naprosto vyhovujou.

covece,hezky,ale nemaji madylko,Mates se ho desne rad drzi nebo se da dokoupit? :nevim:
a taky,nosnost 15 kg :zed: mame 14 mesicu a 13kg,na jedny prazdniny je nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
13.6.12 22:45
@Lenka512 píše:
mám 178 cm a přítel 183cm a máme Bumbleride FLYER
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

huuustyyy,prehazovaci rukojet i jooo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
13.6.12 22:47
@Junkyska píše:
@zuzka.mamka Fakt? Já mám 180 cm a když mi je půjčila kamarádka tak to bylo Ok při nejvyšším vysunutí :think:

nj,to ja jsem si myslela totiz taky,ze to je v pohode i s tema nasima puvodnima,jezdila jsem teda jenom po byte :mrgreen: no ale pak,kdyz sem vyrazila do terenu,tak hruza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.6.12 22:48
@brumlinecka píše:
huuustyyy, prehazovaci rukojet i jooo? 8o

ano…chtěla jsemkočárek pro vsoké lidi, s přehazovací rukojetí, se s pojenou rukojetí a celkem velkým košíkem…tento mi plně vyhovuje ;)
ale tady v ČR většinou koupíš používanej, nový jsem nikde neviděla…ale třeba na eBay je…i kdž ten používanej, co jsem si koupila, byl fakt jak novej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.6.12 22:49

A koukám, že jsi z Liberce… v Liberci jsem ho kupovala u jedné holčiny, co ho prodávala na MMB :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí