Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, rozhoduju se mezi golfkami Maclaren quest a Inglesina trip jako druhým kočárkem ke sporťáku Mutsy. Na cesty mhd, autem, prostě kratší cesty, ale i na chatu, kde je lehký terén, tráva, asfaltka, polní cesta. Mám pocit, že by to asi líp zvládla ta Inglesina, ale Maclaren se mi zase víc líbí a jsou skladnější. Jaké máte zkušenosti a Maclaren quest a lehkým terénem? díky ![]()
Máte zkušenost s Maclaren Quest?
Přidejte zkušenost s Maclaren Questahoj, já mám quest. jsem s nimi spokojená, mám to jako druhý kočár hlavně do obchoďáků, do města apod. na to jsou ty golfky také stavěné.
chodíme s nimi ale i po nezpevněných cestách, ve městě kočičí hlavy - to taky pěkně drncá ![]()
hodně záleží i na dítěti, jak ti snese, když kočárek drncá… mému synovi to nijak extra nevadí,to spíš mně… takže když mám něco v centru Prahy (kde jsou skoro samé kočičí hlavy), tak raději beru větší kočárek.
Mám quest taky jako druhý kočár a jak píše @Black_Orchids , zvládne toho dost, jen to drncá, ale to bude Inglesina určitě taky. Já s ním jezdím i v lese po vychozených cestách, přes kořeny, ve městě kostky, koleje ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte jaký je rozdíl mezi maclaren quest a triumf? a další dotaz: Nevíte jestli vnitřní vložka v kočárku je po stranách bytelnější? jde mi o to, aby to nebyly tyčky jen obalené potahem, ale aby to bylo měkčí, když by malá na to narazila, tak aby se nebouchla do tyčky, ale aby tam bylo polstrování lepší. díky moc za odpověď.