Kočárek Chicco Multiway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
205
6.6.12 14:19

Kočárek Chicco Multiway

Ráda bych se zeptala, jaké máte zkušennosti s tímto kočárkem? My ho máme teda po jednom dítěti, praskla nám opěrka na nohy a kočárek se v MHD po jemném škubnutí odbržďuje, což mi přijde dost nebezpečné. Dokonce jsem potkala dva tyto kočárky jako máme my s prasklými opěrkami na nohy. Psala jsem do servisu a tam mi odpověděli, že tyto opěrky aktuálně nemají a brzdy nevyměňují, pouze celá zadní kolečka. Ani mi nenabídli, že by se na to jenom podívali, zda-li ta brzda nejde opravit. Kočárek je relativně málo ježděný i když ne nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
6.6.12 14:28

Tak já ho mám malinko přes rok, a problém žádný, brzdí, vše je ok.A to ho tedy nešetřím, kolikrát ho ani utlačit nemůžu :lol:

• Citovat
  • Upravit
3968
6.6.12 14:29

my ho máme taky a taky velká spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
6.6.12 16:18

Mám také, používám ho už 10 měsíců a v pohodě, i do terénu i v zimě do sněhu.
opěrku na nohy mám už stále sklopenou, malé jsou2 roky a je dost dlouhá.
a kočárek jinak drží v pohodě a to si do něj malá sama vleze i vyleze a dost často v něm stojí, nebo klečí…
v MHD jsem měla také problémy, chce to pořádně zabrzdit, pro jistotu sešlapuji na obou stranách a poslouchám až usliším cvaknutí, a radši zkontroluji že je opravdu zabržděný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.6.12 16:20

My ho máme taky. Brzda mi blbne stejně jako tobě. Nejvíc mi vadí,že nánožník je celý nějaký malý a nedrží na kočárku. Naštěstí bylo hezké jaro,tak nebyl potřeba. Jinak jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinka Skýbová
15.1.13 11:46

Maminky je s kočárkem chicco multiway reálné pojezdit ve sněhu a v terénu jako je polňačka nebo po lesíku. Děkuji Lucka

• Citovat
  • Upravit
23
6.5.13 15:24

Prodávám tyto golfky, kdyby jste někdo měl zájem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí