Servis golfek Maclaren

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
6.6.12 13:44

servis golfek (Maclaren)

Koupila jsem si použité golfky Maclaren a přemýšlím, jestli by se mi vyplatilo nechat jim udělat servisní prohlídku (vyčistit, promazat, dotáhnou a co bude třeba). Nemáte někdo tušení, kolik to cca stojí??? A nemáte kontakt na servis Maclarenů?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
6.6.12 18:33

Ahoj,
bohužel neporadím kolik by stála servisní prohlídka, ale mám tu kontakt na servis Maclaren.
Máme také golfky téhle značky, zatím jsme žádnou opravu nepotřebovali, ale mám to od známe „kdyby něco“. Info je to z minulého roku, tak snad to ještě platí - servis by měl být v Čestlicích (u Prahy) tel. 739 634 008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.6.12 09:06

A není to ten obchod Anna viktorie? měli na webu, že se stěhovali, tak nevím, jestli i ten servis. Napíšu pak rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
13.8.13 20:57

Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nemáte zkušenost se servisem golfek Maclaren u obchodu Anna Viktorie? Zajímala by mě doba dodání, orientační cena za komplet servis nebo i opravu jednotlivých částí kočárku. Případně budu ráda za kontakt na jiný servis, který dělá Maclaren. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
653
16.11.13 19:45

@Lamicka @Špageta @marieka
Ahoj, taky si budu muset nechat oservisovat Maclerenky, tak se chci zeptat, jestli jste nakonec některá ten servis u Anna a Viktorie vyzkoušely. Předem díky za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.11.13 15:23

@Gobca Ahoj, my jsme servis nevyzkoušely, takže neporadím. Jen vím, že v Čestlicích už nemají prodejnu a přestěhovali se jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.11.13 19:19

Ahoj @Špageta a ostatní,
tak servis je skutečně u Anny a Viktorie. Teď sídlí na Tovární v Hostivaři.
Dneska jsem tam golfky odvezla, a protože se nejedná o reklamaci ani opravu nějaké vady, tak přestože jsou v záruce, budu za servis platit. Odhad je 300,–Kč. Což mi nepřijde nijak strašné. Vrátí mi je do dvou dnů.
Mimochodem, protože jsem golfky kupovala v Malvíku, tak jsem volala nejprve tam. A servis bych taky platila (odhad mi dali 550,–Kč) a trvalo by to pět pracovních dnů. A stejně by to vezli k Anně a Viktorii, protože oni jsou jediný autorizovaný servis v ČR.

Tak třeba se vám info bude hodit.

Mějte se hezky :mavam:, J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.11.13 10:35

@Gobca Ahoj, díky za zprávu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
31.1.14 11:46

@Gobca Omlouvam se, ze jsem nereagovala, dlouho jsem ted nebyla prihlasena. Ja jsem to nakonec neresila, ale pro druhe je asi do servisu dam, takze dekuji za info.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4