Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, hledám nějaké golfky, nemáte někdo zkušenost s těmahle http://easy-go.cz/kocarky?… jak vypadají na živo jestli jsou dost vysoké a tak celkově díky za pomoc ![]()
Ahoj…oživuji…Také mi padl do oka, nemáte tedy někdo zkušenost?
@barhule ahojky, tak já si ho nakonec objednala, jsem spokojená, není to sice žádný zázrak, ale co by taky člověk čekal za tu cenu, je lehký, někdy se blbě ovládá a jednou rukou skoro vůbec
jako nevracela jsem ho, ale možná bych se příště zašla podívat někam do obchodu a vyzkoušela ho, i když je možné že kočárky v této cenové relaci nebudou tak kvalitní, ale mě to vystačí, kdyby jsi potřebovala něco vědět tak pisni ![]()
Ahoj TynaCut
Tiež hľadám vhodný kočiarik a Easy go vito ma tiež zaujal. Naozaj s ním nie si veľmi spokojná? Tvoja recenzia na tento kočiarik je tu jediná. Potrebujem kočiarik ktorý je dosť pevný a ide do úplneho ľahu.
Dík za odpoveď
@tinaSK píše:
Ahoj TynaCutTiež hľadám vhodný kočiarik a Easy go vito ma tiež zaujal. Naozaj s ním nie si veľmi spokojná? Tvoja recenzia na tento kočiarik je tu jediná. Potrebujem kočiarik ktorý je dosť pevný a ide do úplneho ľahu.
Dík za odpoveď
ahojky to lehu úplně jde a i teď bych si už nekoupila investovala bych víc do kvalitnějšího těžko se sním jede a prostě nevím radši vybírej naživo ![]()
Ahoj holky!!!
@TynaCut Prosím moc moc - nemohla bys mi poslat nejakou realnou fotku toho kocarku?? Hodne o nem uvazuju, ale nikde neni realna fotka, jen ty vypiplany katalogovy..
Moc prosim… ![]()
PS:Gratuluji k mimiskovi ![]()
Ahojky, no musím kuknůt jestli nějakou mám, protože momentálně je zabalený ve sklepě, máme jěště jeden a tento není na zimu nic extra, celkově, bych ho asi nedoporučila, teda hlavně ne bez toho abych ho viděla naživo, trochu mě zklamal ![]()
Ahoj!!
To mě mrzí, protože na fotkách vypadá báječně..hlavně ten zelenej ![]()
Mě zaujalo, že je tak prostornej…Achjoooo
A máš nějaký doporučení jakej kočárek - sporťák - je dobrej?? ![]()
A děkuju za odpověď ![]()
Prosim prosim nevíte někdo jak vysoká je rukojet tohoto kočárku od země?? Chystám se ho objednat ale jsem celkem vysoká tak mám strach aby nebyl moc nizkej
Děkuji za odpověď ![]()
@Lenousek7 píše:
Prosim prosim nevíte někdo jak vysoká je rukojet tohoto kočárku od země?? Chystám se ho objednat ale jsem celkem vysoká tak mám strach aby nebyl moc nizkejDěkuji za odpověď
nevím jak je to vysoko, můžu přeměřit, lae na vysokého člověka to není, je fakt nízký mě to vadí ![]()
Tak je to cca 89cm, nechci vás nějak ovlivňovat, ale já bych ho znova nekoupila je naprd, myslím, že jsou i lepší za tu cenu, chce to vidět naživo…
@Ginger27 jejda jak vidím tak jsem na vás úplně zapoměla, kočárek už asi nějaký máte že?
Jeee tak děkuji moc tak to jsem teda ráda ze jsem ho nekoupila
Me se právě moc zalíbil ale nedávno jsem si pořídila jeden a ten je 101 cm vysokej a uz mám problém.. Tak jsem chtěla právě jiný ale s ním bych si jeste teda pěkně pohoršila
Tak moc děkuji za odpověď ![]()