Kočárek Vito

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2962
4.6.12 21:55

Kočárek vito

Ahoj holky, hledám nějaké golfky, nemáte někdo zkušenost s těmahle http://easy-go.cz/kocarky?… jak vypadají na živo jestli jsou dost vysoké a tak celkově díky za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
23.6.12 22:31

Ahoj…oživuji…Také mi padl do oka, nemáte tedy někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
26.6.12 22:09

@barhule ahojky, tak já si ho nakonec objednala, jsem spokojená, není to sice žádný zázrak, ale co by taky člověk čekal za tu cenu, je lehký, někdy se blbě ovládá a jednou rukou skoro vůbec :( jako nevracela jsem ho, ale možná bych se příště zašla podívat někam do obchodu a vyzkoušela ho, i když je možné že kočárky v této cenové relaci nebudou tak kvalitní, ale mě to vystačí, kdyby jsi potřebovala něco vědět tak pisni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinaSK
28.6.12 12:39

Ahoj TynaCut

Tiež hľadám vhodný kočiarik a Easy go vito ma tiež zaujal. Naozaj s ním nie si veľmi spokojná? Tvoja recenzia na tento kočiarik je tu jediná. Potrebujem kočiarik ktorý je dosť pevný a ide do úplneho ľahu.
Dík za odpoveď

• Citovat
  • Upravit
2962
12.10.12 17:50
@tinaSK píše:
Ahoj TynaCutTiež hľadám vhodný kočiarik a Easy go vito ma tiež zaujal. Naozaj s ním nie si veľmi spokojná? Tvoja recenzia na tento kočiarik je tu jediná. Potrebujem kočiarik ktorý je dosť pevný a ide do úplneho ľahu.
Dík za odpoveď

ahojky to lehu úplně jde a i teď bych si už nekoupila investovala bych víc do kvalitnějšího těžko se sním jede a prostě nevím radši vybírej naživo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.3.13 20:33

Ahoj holky!!!
@TynaCut Prosím moc moc - nemohla bys mi poslat nejakou realnou fotku toho kocarku?? Hodne o nem uvazuju, ale nikde neni realna fotka, jen ty vypiplany katalogovy.. :zed: Moc prosim… :oops:
PS:Gratuluji k mimiskovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.3.13 09:37

Ahojky, no musím kuknůt jestli nějakou mám, protože momentálně je zabalený ve sklepě, máme jěště jeden a tento není na zimu nic extra, celkově, bych ho asi nedoporučila, teda hlavně ne bez toho abych ho viděla naživo, trochu mě zklamal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.3.13 10:05

Ahoj!!
To mě mrzí, protože na fotkách vypadá báječně..hlavně ten zelenej :jazyk:
Mě zaujalo, že je tak prostornej…Achjoooo :zed: A máš nějaký doporučení jakej kočárek - sporťák - je dobrej?? :?:
A děkuju za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
3.7.13 22:22

Prosim prosim nevíte někdo jak vysoká je rukojet tohoto kočárku od země?? Chystám se ho objednat ale jsem celkem vysoká tak mám strach aby nebyl moc nizkej :roll: Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.7.13 09:37
@Lenousek7 píše:
Prosim prosim nevíte někdo jak vysoká je rukojet tohoto kočárku od země?? Chystám se ho objednat ale jsem celkem vysoká tak mám strach aby nebyl moc nizkej :roll: Děkuji za odpověď :kytka:

nevím jak je to vysoko, můžu přeměřit, lae na vysokého člověka to není, je fakt nízký mě to vadí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.7.13 09:39

Tak je to cca 89cm, nechci vás nějak ovlivňovat, ale já bych ho znova nekoupila je naprd, myslím, že jsou i lepší za tu cenu, chce to vidět naživo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.7.13 09:42

@Ginger27 jejda jak vidím tak jsem na vás úplně zapoměla, kočárek už asi nějaký máte že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.7.13 11:16

Jeee tak děkuji moc tak to jsem teda ráda ze jsem ho nekoupila :roll: Me se právě moc zalíbil ale nedávno jsem si pořídila jeden a ten je 101 cm vysokej a uz mám problém.. Tak jsem chtěla právě jiný ale s ním bych si jeste teda pěkně pohoršila :-( Tak moc děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí