Fialový ret

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
1.4.11 07:35

Fialový ret

Mám dotaz.Malému bude za 14 dní 7 měsíců.Včera večer sem si všimla že má fialový spodní ret.Ráno to bylo v pohodě a teď to má zase.Máte s tím někdo zkušenost?Mám se bát?Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9079
1.4.11 08:09

Dojdi si raději k Dr. Bude to nejlepší. On si poslechne sdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
1.4.11 09:06

Tak náš prcek má fialový rty, když začne zuřit a má dlouhou pauzu než se nadechne. Někdy mi tím dost děsí :zed: Ale začal to dělat, až tak poslední dva měsíce(je mu rok) a to vědomě, že si tím něco vyřve.
Takže pokud to má tvůj sám od sebe, bez příčiny, šla bych se poradit k doktoru, zda by nešlo o nějakou vážnější věc(onemocnění srdíčka, dýchání) :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
1.4.11 09:32

Moje malá na nás tohle vybalila poprvé cca v 5 měsících, teď je jí 15 měs. a občas to má taky. Jde o to, že malé děti (některé), mívají kolem pusy horší prokrvení, proto je to modré nebo fialové. (My jsme ale špitální dítko, máme za sebou už 9 narkóz, takže jsem se poprvé sakra vyděsila, co to má zase znamenat!! :cert: ) U mojí holčičky je to špatným prokrvením a zima na to nemá vliv. Ona to měla i v létě ve 30 stupních!! 8-o Ale může to znamenat špatnou saturaci (okysličení), je lepší zajet na pracoviště, kde ji změří - většinou ve špitále, abyste věděli, že je to jen špatným prokrvením! My měli saturaci dobrou, na srdci malý taky nic nenašli, tak jsme jeli domů. Už to bývá míň - dřív to měla denně, teď už tak 1×za 2 týdny tam tu modrou zahlédnu. Ale neměla tedy přímo fialové rty, ale modrou barvu kolem pusy.. Taky jsme přemýšleli, jestli nesnědla něco modrého :lol: A ještě - nemůže mu být zima, co? To už tě asi napadlo.. :think:

• Citovat
  • Upravit
55
1.4.11 12:36
emocuc.polymorf píše:
Moje malá na nás tohle vybalila poprvé cca v 5 měsících, teď je jí 15 měs. a občas to má taky. Jde o to, že malé děti (některé), mívají kolem pusy horší prokrvení, proto je to modré nebo fialové. (My jsme ale špitální dítko, máme za sebou už 9 narkóz, takže jsem se poprvé sakra vyděsila, co to má zase znamenat!! :cert: ) U mojí holčičky je to špatným prokrvením a zima na to nemá vliv. Ona to měla i v létě ve 30 stupních!! 8-o Ale může to znamenat špatnou saturaci (okysličení), je lepší zajet na pracoviště, kde ji změří - většinou ve špitále, abyste věděli, že je to jen špatným prokrvením! My měli saturaci dobrou, na srdci malý taky nic nenašli, tak jsme jeli domů. Už to bývá míň - dřív to měla denně, teď už tak 1×za 2 týdny tam tu modrou zahlédnu. Ale neměla tedy přímo fialové rty, ale modrou barvu kolem pusy.. Taky jsme přemýšleli, jestli nesnědla něco modrého :lol: A ještě - nemůže mu být zima, co? To už tě asi napadlo.. :think:

jo jo,to už mě napadlo a myslím že mu zima není:-)Taky sem uvažovala jestli něco nesnědl nebo nežužlal něco fialového,protože ho měla včera u sebe babička,tak sem jí volala a nic neříkala.Nebo mě napadlo jestli se třeba nepraštil nějakou hračkou.Nemá to totiž kolem pusy ale na spodním rtu…každopádně sem dr volala,máme přijít v pondělí na odběry a pokud to bude mít i zítra,tak si máme zajet na pohotovost.Ale jinak děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
1.4.11 12:46

Pak dej určitě vadět jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
4.4.11 10:41

Jak to s vámi vypadá. A jak probíhali odběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.5.11 12:50

zapoměla sem vám napsat.Žádné se nekonaly.Babička se přiznala,že se malý praštil,byla to modřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
17.5.11 16:34
Miky24 píše:
zapoměla sem vám napsat.Žádné se nekonaly.Babička se přiznala,že se malý praštil,byla to modřina.

no, to je dobračka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: šmarjá, to řeknu rovnou, ne? :nevim: Hlavu bys jí neutrhla :wink: Tak dobrý :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7376
19.4.13 13:18

Zdravím všechny. Docela mě trápí, že poslední dobou ma 14 ti měsíční dcerka rty do fialová, není ji zima, ji, je živá, občas dýchá jako pejsek, ale to může být jen zlozvyk. Nevím, co si mám o tom myslet. Máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.8.22 19:54

Nam není ani měsíc máme to u horního rtu a táty jen z toho když zuřime mala je strašně vnímána a rychle naučná takže si všimla ze ji hned vezmem do ruky a přestane brecet ale je schopna mít až tak velký brek ze ji i dojde dech takže bohužel nás má v hrsti :) :D :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí