Figurky z fima

5.9.12 16:38

figurky z fima

Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat zkušenějších patlalek, které pracují s fimem, jestli se jim taky stává, že po upečení figurkám odpadávají ouška, ocásky, očička… nevím, co dělám špatně :-( musím používat nějaké lepidlo? na netu jsem hledala opravdu hooodně, ale že by měl někdo podobný problém jsem nenašla. Prosím, zachraňte psychické zdraví zoufalé maminy! Může to být třeba způsobeno tím, že zvířátká patlám i dva dny, než naplním plech, musí se fimo zapékat rovnou? Nebo ho mám raději vařit ve vodě???
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
5.9.12 16:57

@mamina s.r.o Ahoj, mě se tohle stává u růžové barvy-prostě nechce držet a drolí se. A to je to originál fimo.. :nevim: Jinak ostatní barvy to nedělají ani ty co nejsou originál Fimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.12 17:10

Hmmm, tak mě odpadávají všechny barvičky :-( Pletu se, když si myslím, že je stačí jen přitisknout k sobě? Měla bych napřed nějak (nevím jak) nahřát hlavičku, než přitisknu ouško? Jinak děkuji za odpověd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.9.12 17:30

@mamina s.r.o No.. já se snažím co nejvíc přimáčknout, přinejlepším si pomůžu nějakou špejlí nebo tužkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.12 17:33

Tak já budu zkoušet dál, než mě děti umlátí hračkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
5.9.12 18:03

Ahojky, pro spojení použij - http://www.koralek-obchod.cz/…-gel-liquid/, pak to bude držet perfektně, jinak určitě nevařit ve vodě!!Normálně péct, slepit to před tím, než se to peče, není to úplně vhodné pro děti, co figurky dávají do pusy. Fimo se může péct opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.12 18:40

Hurráááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.12 12:34

Tak kdyby náhodou někdy někdo hledal podobnou odpověď: Buď použít fimo gel na lepení a zápéct s ním, nebo postupně zepékat- tělíčko-upéct, nožičky-upéct atd. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacule 26
30.9.12 19:48

Ahoj chci se zeptat daj se figurky z fima dát taky do akvárka?? :)

• Citovat
  • Upravit
3618
30.9.12 20:11

No do vody bych je v žádném případě nedala, je to v podstatě plast a může se z toho něco uvolňovat, to je můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacule 26
30.9.12 20:23

Děkuju za radu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat