Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše:
Rocky and Bullwinkle?
Co to je ?
To neznám zase já.
@mojmira píše:
to jsem nikdy neslyšela
@g.sandova píše:
@Anna766 tak to vůbec nevím
Medvědi bratři. Moje děti i vnučka to milujou.
Tak nová : Člověk má nějak rozplánovanej celej den a zhroutí se to, když zavřou hospodu.
@Anna766 píše:
@KalamityJohn píše:
Rocky and Bullwinkle?
Co to je ?To neznám zase já.
https://en.wikipedia.org/…_Bullwinkle_(film)
To byl TV seriál a pak z toho udělali film, je to pro děti, ale protože jsem vychoval v USA tři děti, tak znám hlášky ze spousty dětských filmů.
Jako: „Way to go, Idaho“ je z Toy Story když se pod stromečkem objeví Mrs. Potato Head.
@KalamityJohn píše:
https://en.wikipedia.org/…_Bullwinkle_(film)To byl TV seriál a pak z toho udělali film, je to pro děti, ale protože jsem vychoval v USA tři děti, tak znám hlášky ze spousty dětských filmů.
Jako: „Way to go, Idaho“ je z Toy Story když se pod stromečkem objeví Mrs. Potato Head.
Mluvíš na děti i česky?
@Anna766 píše:Žeby Doktor Martin?
Nápověda
Já nejsem medvěd, jsem člověk.
Jasně, my taky nejsme losi, jsme veverky.
To on je veverka, já jsem spíš rosomak..vidíš ty zuby? vrrr
@KalamityJohn Nikdy jsem to tady neslyšela. Ano myslela jsem ten film.
@Anna766 píše:
Medvědi bratři. Moje děti i vnučka to milujou.Tak nová : Člověk má nějak rozplánovanej celej den a zhroutí se to, když zavřou hospodu.
Most čočkin?
Nová: Kdyby se mělo všechno na světě zjednodušit, chodilo by se umírat do hrobu.
@Morska vila píše:
@KalamityJohn Nikdy jsem to tady neslyšela. Ano myslela jsem ten film.Most čočkin?
Nová: Kdyby se mělo všechno na světě zjednodušit, chodilo by se umírat do hrobu.
Prohnilí
@Anna766 píše:
Mluvíš na děti i česky?
No, snažil jsem se, ale když jsem zjistil, že jsme omezeni na „psí“ jazyk - „nech toho, pocem, sedni si, běž spát,…“ - tak jsem přešel na angličtinu. Ono se jen tak neříká mateřský jazyk.
Teď rozumí česky víc než mluví a mezi Čechy se rozmluví celkem rychle a všechny tři se snaží češtinu studovat.
Měl jsem z toho mindrák, ale je to stejný třeba u Indů - a to jsou oba rodiče Indové a doma používají hindu nebo bengali nebo marathi - ale jejich děti jsou už jazykově převážně anglofonní.
@mojmira píše:
Nová: počkej, až táta vystřízliví, ten ti jich nandá
Slunce, seno, jahody.
Nová: Hergot bábo otevři nebo ti z těch peřin udělám himaláje
@KalamityJohn píše:
Slunce, seno, jahody.Nová: Hergot bábo otevři nebo ti z těch peřin udělám himaláje
Ecce Homo Homolka?
jestli si ten fotbal nevybojuješ tak si u mě mrtvej Homolka?
Nová : To se dělá? Ty čiligan?
@KalamityJohn píše:
No, snažil jsem se, ale když jsem zjistil, že jsme omezeni na „psí“ jazyk - „nech toho, pocem, sedni si, běž spát,…“ - tak jsem přešel na angličtinu. Ono se jen tak neříká mateřský jazyk.Teď rozumí česky víc než mluví a mezi Čechy se rozmluví celkem rychle a všechny tři se snaží češtinu studovat.
Měl jsem z toho mindrák, ale je to stejný třeba u Indů - a to jsou oba rodiče Indové a doma používají hindu nebo bengali nebo marathi - ale jejich děti jsou už jazykově převážně anglofonní.
Super. Už byli v Čechách?
@Anna766 píše:Šíleně smutná princezna
Ecce Homo Homolka?jestli si ten fotbal nevybojuješ tak si u mě mrtvej Homolka?Nová : To se dělá? Ty čiligan?