Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Také se rádi ukazujete, je vám příjemné chodit nazí? Berete to jako přirozenou věc…
Ne příjemné mi to vůbec není a nahá se koupu maximálně tak sama ve vlastním bazénu. Se členy rodiny si automaticky beru plavky
Od mého mládí, co pamatuju, jsou lidi viditelně prudérnější.
( ne nemyslím výlučně devadesátky)
Trochu podivnost - spíš by to mělo být naopak. Připisuju to bulvárním honům na senzace a hollywoodské filmové produkci poplatné cenzuře. ![]()
@OstravaPoruba píše:
Také se rádi ukazujete, je vám příjemné chodit nazí? Berete to jako přirozenou věc…
Tak na tobě je vidět, že ty se opravdu rád ukazuješ. ![]()
@bigl píše:
Tak na tobě je vidět, že ty se opravdu rád ukazuješ.
to bylo první, co mě napadlo, když jsem viděla profilovku… ![]()
@OstravaPoruba píše:
ne
Na místech k tomu určených (nudapláž, sauna…) chodím nahá ráda, nebo třeba při koupání na odlehlejších místech v přírodě.
Při koupání na odlehlém místě se nahá koupu.. Je tam semnou muž.. Ale pokud by tam měl. Byt nikdo cizí tak ne.. Nevím proč by měl někdo koukat na moje vnady 😁
@Misasisi píše:
Při koupání na odlehlém místě se nahá koupu.. Je tam semnou muž.. Ale pokud by tam měl. Byt nikdo cizí tak ne.. Nevím proč by měl někdo koukat na moje vnady 😁
@M_Vladim to je sice super 😁ale ať na mě kouká jen můj muž a budu spokojená 😁
@OstravaPoruba Ne, neukazuji se rád nahý. Ale nevadí mi lidé, co to mají jinak. Je to každého věc. Tedy pokud nejezdí třeba nazí v metru… ![]()