Fimóza, chirugie AMED

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9012
22.11.16 09:41
@gin 124 píše:
Vědomně si to pamatovat nebude. Jenže takové trauma, když se zažere do podvědomí, tak může v budoucnu s jeho psychikou nadělat daleko větší zlo, než kdyby si to vědomně pamatoval.

Na toto téma mě poučujete v každé diskuzi, kde se potkáme. Nic proti, ale my neměli jinou volbu, nahromaděné smegma mu umáčklo močovou trubici na konci a on nemohl močit.
Vím, že to myslíte asi dobře, ale podle mě je větší trauma pro třeba sedmi letého než dvouletého. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
22.11.16 09:59
@alisekR píše:
Na toto téma mě poučujete v každé diskuzi, kde se potkáme. Nic proti, ale my neměli jinou volbu, nahromaděné smegma mu umáčklo močovou trubici na konci a on nemohl močit.
Vím, že to myslíte asi dobře, ale podle mě je větší trauma pro třeba sedmi letého než dvouletého. :think:

Dnešní moderní poznatky jsou jiné. Ve dvou letech se ty zásahy opravdu mají dělat jen když není jiná volba. Včera večer jsem něco posílal do schránky, poněvadž jsem měl soukromý dotaz. Mnozí doktoři u nás jsou v tomto 100 let za opicema a pak způsobují dětem zbytečná traumata. Takže tu okopčím, co jsem poslal:

Tak to doporučují němečtí doktoři:

http://www. eltern. de/…-pflege. html

http://www.eltern.de/…-pflege.html

Wie löst sich die Verbindung von Vorhaut und Eichel?

Das Zurückziehen der Vorhaut sollte dem Jungen selbst überlassen werden. Die meisten kleinen Jungen entdecken ohnehin früh ihren Penis als „Spielzeug“ und tragen durch Ziehen und Kneten instinktiv selbst zum natürlichen Dehnungs- und Ablöseprozess der Vorhaut bei. Wenn Ihr Sohn alt genug ist, können Sie ihm erklären, dass seine Vorhaut eines Tages zurückziehbar sein wird, damit er nicht erschrickt, wenn es so weit ist, beziehungsweise um seine Neugier zu wecken. Man kann ihn auch von Zeit zu Zeit beim Baden auffordern, es vorsichtig auszuprobieren, er sollte jedoch nicht bedrängt werden.

překládám:

Přetahování předkožky by mělo být přenecháno chlapci samotnému. Většinou malí chlapci objeví svůj penis jako „hračku“ a přispějí si tak instinktivně sami skrze tahání a žmoulání v roztahovacím a uvolňovacím procesu. Pokud je už syn dost starý (tři roky je většinou ten věk), tak mu můžete vysvětlit, že ta předkožka bude jednoho dne přetahovací (dle mne by se dal použít ten pohyblivý obrázek na stránkách uvedených v druhém příspěvku vlákna, které jste založila) a tak v něm můžete probudit zvědavost. Můžete ho čas od času při koupání pobídnout, aby to zkoušel, ale neměli by jste na něho naléhat.

Na tom videu ten doktor říká, že pokud není něco mimořádného, do tří let nemanipulovat. To tvrdí mimo jiné i primář z Motola MUDr Luboš Zeman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.16 07:21
@gin 124 píše:
Dnešní moderní poznatky jsou jiné. Ve dvou letech se ty zásahy opravdu mají dělat jen když není jiná volba. Včera večer jsem něco posílal do schránky, poněvadž jsem měl soukromý dotaz. Mnozí doktoři u nás jsou v tomto 100 let za opicema a pak způsobují dětem zbytečná traumata. Takže tu okopčím, co jsem poslal:

Tak to doporučují němečtí doktoři:

http://www. eltern. de/…-pflege. html

http://www.eltern.de/…-pflege.html

Wie löst sich die Verbindung von Vorhaut und Eichel?

Das Zurückziehen der Vorhaut sollte dem Jungen selbst überlassen werden. Die meisten kleinen Jungen entdecken ohnehin früh ihren Penis als „Spielzeug“ und tragen durch Ziehen und Kneten instinktiv selbst zum natürlichen Dehnungs- und Ablöseprozess der Vorhaut bei. Wenn Ihr Sohn alt genug ist, können Sie ihm erklären, dass seine Vorhaut eines Tages zurückziehbar sein wird, damit er nicht erschrickt, wenn es so weit ist, beziehungsweise um seine Neugier zu wecken. Man kann ihn auch von Zeit zu Zeit beim Baden auffordern, es vorsichtig auszuprobieren, er sollte jedoch nicht bedrängt werden.

překládám:

Přetahování předkožky by mělo být přenecháno chlapci samotnému. Většinou malí chlapci objeví svůj penis jako „hračku“ a přispějí si tak instinktivně sami skrze tahání a žmoulání v roztahovacím a uvolňovacím procesu. Pokud je už syn dost starý (tři roky je většinou ten věk), tak mu můžete vysvětlit, že ta předkožka bude jednoho dne přetahovací (dle mne by se dal použít ten pohyblivý obrázek na stránkách uvedených v druhém příspěvku vlákna, které jste založila) a tak v něm můžete probudit zvědavost. Můžete ho čas od času při koupání pobídnout, aby to zkoušel, ale neměli by jste na něho naléhat.

Na tom videu ten doktor říká, že pokud není něco mimořádného, do tří let nemanipulovat. To tvrdí mimo jiné i primář z Motola MUDr Luboš Zeman.

Potvrzuji. Syn si cca dva týdny s pinďou dost hraje, pořád ho „tahá“ a včera už mi ukazoval, jak mu jde o dost velký kus stáhnout. :) Nakonec to vypadá (i přes to extrémní zúžení, kdy měl jen malou dírku), že to bude dobrý a nikam nebudeme muset jít. Je mu skoro 8. Třeba to někomu pomůže. Ještě jednou děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2614
3.5.18 17:59

Teď mi nedávno někdo popsal ten AMED a z toho jsem se zhrozil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí