Finanční dar-MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
7.9.09 13:35

Finanční dar-MŠ

Ahoj,

předem se omlouvám za anonymní přihlášení, ale raději volím tuto formu. Chtěli bychom poskytnout finanční příspěvek MŠ u nás ve městě,domluva byla ve spíše obecné poloze, proto se chci zeptat, jakou výši poskytnout, aby byl příspěvek ani ne nízký, ani příliš vysoký, prostě tak akorát. Nemáte zkušenosti, v jaké výši se příspěvky poskytují?
Díky předem za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
7.9.09 13:49

Lepší se zeptat v MŠ. Mám řekli, že by chtěli koupit ele.varhany, takže učetní jim sepsala smlouvu a věděla co musí obsahovat, jaké náležitosti.
Tak záleží jak to chcete řešit vy.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.09 13:53

No, právě, že stojí spíše o finanční příspěvek, než o věcný dar. Ředitelka zmiňovala, že přivítají jakoukoli výši fin.příspěvku :? Tak teď řešíme už pár dnů jakou částku zvolit :?:

• Citovat
  • Upravit
354
7.9.09 13:58

Myslím, že záleží na možnostech té které rodiny. My jsme loni dali školce 2.000,– plus jsme si nenechali vrátit přeplatky za nevyčerpané akce, které se účtují koncem školního roku. Pí. ředitelka byla potešena, dala nám potvrzení, že jsme přispěli na koupi konkrétní věci a kopii účtenky za nákup (byla to nějaká stavebnice). Na nástěnce pak občas visí, že školka děkuje rodičům dítětě XY za fin. příspěvek (výše se neuvádí) nebo dar nebo službu, kterou rodina pro školku udělala. Nemám pocit, že by si to nárokovali a potěší je jakákoli pomoc, ale asi se to běžně dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.09 14:05

Jedná se o příspěvek z firmy, to jsem zapoměla zmínit. Co myslíte 10 tis. Kč je přiměřené?

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
7.9.09 14:08

jj, přesně jak píše juma - taky jsem si vzpoměla, že na nástěnce bylo poděkování za fin. dar. paní XY, Bylo to 1500. Ale záleží na každé rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.9.09 14:11

U firmy je to právě složitější, měla by tam být nějaká smlouva poskytnutí toho fin. příspěvku a ještě nejlepší na co příspěvěk. 10tis - myslím optimální. My jsme zařizovali na 9tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
7.9.09 14:42

Ahoj,
smlouva je jednoduchá. My jsme dávali celkem 4 tisíce (2 manžel a 2 moje máma) a pro každého nám školka sepsala jakoby darovací smlouvu a pak ještě potvrzení o přijetí peněz. Já jsem jen měla podmínku, aže chci vědět, na co konkrétně to jde, takže mi paní učitelka nahlásila návrhy a ty se pak koupily - byla to židle k počítači, nějaké stavebnice, koše na hračky a tak.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.9.09 18:37

u nás ve školce to jde ofiko cestou. Jedna paní tam hradila rekonstrukci nevímčeho ve výši 10tis. Ale jako částka to daný přesně není. Ale jak jsem psala, samo smlouva a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.9.09 19:52

Skolka bude vdecna za jakoukoliv castku, s tim si nelam hlavu.. Nasi skolce vim, ze jedna firma poskytla 200tis. A jednou nas reditelka vylozene oslovila sama, jestli bychom nevedeli o nejake firme, co by poskytla aspon 10tis, asi jim na neco schazely finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.9.09 23:50

Kamoška dávala 10tis., aby jí malou vzali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová