Máte zkušenost s finančním poradcem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Finanční poradce
Dobrý den!!
Chtěla jsem se zeptat,jestli máte někdo zkušenosti s finančním poradcem.Nemyslím takovým,který vyřizuje půjčky,hypotéky spoření..Známý má velké dluhy z minulosti a finanční problémy.Potřeboval by poradit,jak ty dluhy skorigovat,jak jednat s věřiteli apod.
Případně jsem se chtěla zeptat,kolik taková služba stojí a jestli byste mi mohli někoho doporučit.Bydlíme v Olomouckém kraji.
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
měli jsme doma fin. poradce nedávno, předělával nám životní a úrazový pojistky.
Jediný, co za to chtěli, bylo doporučení dalším lidem. Takže jsme je taky poslali k jednomu známýmu, co má velký dluhy. Pak jsme se dozvěděli, že už to nějakým způsobem řeší.
Vy jim neplatíte ani korunu, dostávají provize z těch bank nebo pojištoven, kde Vám něco uzavřou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Já odpověď neznám.
Ale podle mě „pojišťovák“ není totéž,co finanční poradce.Pojišťovák dokáže poradit jen v oblasti produktů,které nabízí (životní poj.,penzijní …pod.).Ale né,kde a jak ušetřit na to a to…prostě jak se naučit hospodařit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
presne tak,
financi poradce, o kterem mluvi PetraJ je tzv. pojistivak a neporadi, kde usetrit,ale jak uzavrit pojistku a nasledne to i udela. Tento poradce je pro lidi,kteri chteji sporit a ne pomoci z dluhy.
Financni poradce, ktery ma poradit ohledne kompensovani dluhu je neco jineho.
Ja bych se obratila na banky, jestli takovou sluzbu poskytuji,nebo spise na financniho analytika.
Zkuste se podivat na netu,mozna neco takoveho najdete.
Preji brzke a kladne vyrizeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám jde o to..Známý má velké dluhy na sociálním a zdravotním pojištění apod..A teď se dostal do tíživé finanční situace..Potřeboval by,jestli by mu někdo poradil,na co má podle zákona nárok a co může kompenzovat..
Zatím jsme zjistili jen to,že mu musí zbýt životní minimum na alimenty,to ostatní jde stranou..
Napíšu to lidově.Potřebovali bychom někoho podobného,jak je pořad Krotitelé dluhů…Má někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme finančního poradce už skoro dva roky. zkus se kouknout na jejich stránky, jestli mají pobočku i někde u vás, my si nemůžeme stěžovat ![]()
www.partners.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bublinko existují neziskové organizace - třeba v ÚL je to sociální agentura, která má i poradenství ohledně oddlužení. Můžeš si je najít na netu a zavolat tam, zda něco neexistuje tam u V8s a jinak to bez fin. poradce asi nepůjde. Nejlepší je vzít si půjčku velkou, poplatit z toho absolutně všechny malé a nevýhodné úvěry a tu velkou pak splácet třeba i 20 let po troškách. Kdyby tě zajímalo víc, nebos měla zájem o fin. poradce ale z Prahy, dej vědět. Držím palce
- Citovat
- Upravit
Přeji krásný den všem. Jsem velice ráda, že existují takovéto weby, kde se lidé mohou navzájem varovat před podvodníky. Je smutné, že jsou lidé, kteří těží ze zoufalství jiných. Několikrát jsem se též nechala napálit. Byla jsem též v podobné situaci, vyřešit vše oddlužením a né půjčkou, ale kde? Asi se na mě usmálo štěstí, nebo pán bůh zrovna spal. Přišla mi do cesty společnost SOS Dluhy s pomocí oddlužení. Pátrala jsem po netu, abych o ní něco zjistila. Nenašla jsem jediné slovo špíny na tuto společnost.
Proto si dovoluji svěřit se Vám, abyste věděli, že existují i společnosti s lidským srdcem, které své sliby plní a lidem opravdu pomohou. Budete - li mít nějaký dotaz, určitě se jich zeptejte. Martina ![]()
- Citovat
- Upravit
bedru píše:
my máme finančního poradce už skoro dva roky. zkus se kouknout na jejich stránky, jestli mají pobočku i někde u vás, my si nemůžeme stěžovat
www.partners.cz
Taky spolupracuji s poradkyni z Partners a souhlasim, ze i jejich zastupce by mohl pomoct. Ja jsem s ni byla spokojena 3 roky, ale co jsem tehu a popravde zdesena z nastavajiciho prijmu 7600 tak jsem potrebovala zrusit alespon dve sporeni..predtim jsem si sporila neskutecnou palku…Dva tydny me ignorovala tak jsem si to obehala/zrusila sama. Vcera vlezly telefonat a uz me uhani abych to obnovila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit