Firkon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
720
24.2.07 20:02

Firkon

Ahoj, zaujal mě tento kočárek. Nemáte ho někdo? Našla jsem ho pouze na mimibazaru. Potřebovala bych víc informací.
 http://img.mimibazar.cz/…283409-s.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
24.2.07 23:46

Ahoj,zkušenost v terénu sním nemám ale koukali jsme na něj u nás v obchodě a docela mě nadchnul.Velký plus je velika korbička 8O fakt velká,můj syn se tam v 7 měsících vešel v pohodě a okolo sebe měl spoustu místa.Na to že je to trokolka je docela solidně odpruženej.Po krámě se sním jezdilo pěkně a myslím si že i v terénu bude super.
Být tenhle kočár před 9 měsíci tak ho máme asi doma.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.2.07 17:16

Anyzku, dík za odpověď. Prosímtě odkud jsi? Ráda bych ho viděla naživo. Já jsem z JM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
25.2.07 17:59

Ze Dvora Králové nad Labem,to ti asi moc nepomůže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.2.07 18:31

A nevíte jak se ten kočárek jmenuje dál?? Firkon… Takhle se o něm fakt nedá nic najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.2.07 18:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.2.07 06:41

Anyzku, to je fakt trošku z ruky :( .

Kačko ty jsi dobrá!!!! Jak jsi to našla? Paní na MMB má napsaný Firkon F-7, ale to je jiný kočárek.
Tady v okolí ho nemají nikde. Chtěla jsem se zajet podívat na veletrh do Brna. Jestli je to nějaká novinka, tak by ho tam mohli mít. Asi do něj fakt půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.2.07 16:14

Mají tam ukázané i jiné barvy, vypadají moc hezky. Hlavně se mi líbí ta zelenočerná. Tak šťastný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.07 10:20

Firkon

Tento kočárek mě také nadchnul. Viděla jsem ho v prodejně Elektro Spáčil v Újezdě u Brna. Opravdu se s ním velmi dobře manipuluje. Bohužel přítomná prodavačka mi o kočárku nic bližšího neřekla. Chtěla jsem vědět váhu, sportovní nástavbu at. Pokud jsi někde od Brna zkus prodejnu v Újezdě. :D

• Citovat
  • Upravit
689
14.5.12 14:35

Uvažuji o Firkon Verano Long. Do jakého auta se vleze? Ukradli nám oktávku combi, teď vybíráme jiné auto: co Honda Jazz? či Nissan Almera Tino?? Vleze se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí