Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj máte někdo ke kočárku Firkon stupátko Lascal? Zajímá mě jestli je toto stupátko ke kočárku kompatibilní, nikde jsem to nenašla. Děkuji
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoNemám teda kočárek Firkon ale Bugaboo u kterého jsem měla velké obavy, aby k němu stupátko pasovalo - je hodně specifický, uzounký, úzké tyčky, ke kterým se připevňuje stupátko a pasuje!!! Opravdu pasuje tak k 95% kočárků a myslím, že Firkon svými rozměry v dolní části není zrovna nějak abnormální. To stupátko je fakt geniálně vymyšlený ![]()
Ahoj,
Obnovuji diskuzi, nemate nekdo zkusenost s timto stupatkem za firkon?
Diky
Mám kočárek Firkon a stupátko Lascal. Nemám zkušenost s jiným, tak nemám srovnání, ale svůj účel splňuje.
@fatin píše:
Mám kočárek Firkon a stupátko Lascal. Nemám zkušenost s jiným, tak nemám srovnání, ale svůj účel splňuje.
děkuju za reakci, mě jde hlavně o to, jestli tam pasuje. recenze jsem na něj četla dobré. ale na těch jejich stránkách nemají právě firkon v seznamu pasujících na skate
@Verun83 Pasuje
Teda jestli se to neliší ještě podle modelu. Ale to snad ne.
My nakonec ten Lascal koupili a pasoval. Máme firkon verano.
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste teď v poslední době někdo kupoval. Chci koupit Lascal Buggy board a nevím jesli maxi nebo mini. Máme Firkon Verano long kupovaný v roce 2013. Pokud změřím rozměr trubek, tak je to 50-51 cm. A u mini píšou do 51 cm, ale na obrázku je maximálně 50 cm. Tak teď nevím…rozdíl v ceně je 400 Kč. (mezi maxi a mini). Předem díky za rady. ![]()
@verulicek jj pasuje…to je tak vychytanej systém, že si nedokážu představit kočárek, na který by to nešlo
![]()