Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den!
Nevíte prosím někdo o prodejně, která nabízí kočárky Firkon? Nejlépe v Severních Čechách (Liberecký, Ústecký kraj).
Děkuji ![]()
Zdravím, jsem z Liberce a nakonec jsem kupovala Firkon přes internet, veriantu Verano long. V Liberci ho nikde nemají a nejblíž, co jsem zjistila je k sehnání v Turnově, kdyžtak napíšu jméno prodejny, z hlavy už si ho nepamatuju, musela bych hledat.
Díky za odpověď. Já jsem z Jablonce a právě zatím marně sháním po okolí. Jde mi hlavně o vyzkoušení. Jinak bych si ho klidně z netu taky objednala. Jak jsi s ním spokojená? Já zatím nevím, zda pořídit variantu s otočnými předními kolečky nebo s kolečky napevno…
Zatím moc ozkoušeno nemám, termín porodu jsem měla včera a malá zatím nic. Ale jak jsme ho skládali a zkoušeli po zahradě, mám z toho dobrý pocit. Jinak když jsem ho u někoho zahlídla, párkrát jsem se drze zeptala maminek, jak jsou s ním spokojené a všechny si ho chválily.
Holky, já bych chtěla taky odzkoušet firkon, pokud možno swing, ale jsem z moravskoslezského kraje a nikde jsem je tady neviděla, nemáte nějaký tip?